Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Silvestr+rastafarai:o) - Klikni zde pro originální téma
b-boyhafan
Tak co,mate nejaky zazitky z ganjou na silvestra.Sem s nima.:Ja mnel uplne psychy zahul ,supa silvestra:o)
b-boyhafan
taky sem zacinal:o)psycho no:o)
luckyBOB
tak mi jsme prisli ke kamosovy..par sklinecek vinka..par prdiku z pyrexu :)
pootom se presouvame do klubu kde zhuluju nekonecny mnozstvy nabitich fajecek. Po te 15 dymce uz jsem si rekl dost a vymotal jsem se z klubu a zaril jsem se do protejsiho kopce (22:00) Po par minutach jsem dostal chut na prda tak jsem vlezl zpet...ACH ta vune po celym klubu me proste dostavala..par pivek..konec.nasel jsem se po dvou hodinach na zidli. asi spanek rikam si.kurva .nejaka mrdka me ukradla ksiltku.Tak vozralej a zhulenej lezu vsude kolem a hledam ksiltku.nenasel. Tak sem se tak strasne zmoril z jedne lampy a koralky dotoho..JEee 24:00. hned letim ven..tolik znicenych lidi..jupiiiiii :)
znate to same ruce,same nohy,same fajky. hulim...hulim...hulim..hulim...JE..co to kurva ted hulim. po druhy prdu padnu na kolena. Po probrani zjistim ze to je Hooolland pripravenej primo na silvestra. BUm....nalada jak prase. Az do 7 hodin sme skakali po placu jak sileni.....Doma pohoda. zadnej kopr nic.nadhernej den.
EXIT FROM 03......GOODLUCK v novem roce..
at zijou skunky :):):):)
lucky
luckyBOB
thx to all..ani nevim za co :)
luckyBOB
jo uz vim.....jeee uz zase nevim :)
b-boyhafan
Da peace;o)
Tak ten nas silvestr byl uplne hodne velkej masakr:o)
Zacali sme asi v 6 to sme se poradne nazrali pizzi,tak pak uz koupelka a zapalili sme zelvy to byli ale specialni zelvy,proste psycho.
Na a pak sme dozrali dalsi pizzu,a sekli sme se u Roztocto, s rychlim,to sem fakt hodne nedaval,a pak kdyz to rozjeli v TELE TELE,tak to uz byl poradny mazec.
Taky sme si koupili brutalni masky ziraf ze kterych sme pak,jak sme si je nasadili,uplne chcipali...
Ja donesl z domu masku Havla,a nasadil sem si v tom pravym stavu vsichni uz byli zrovna f tom nejlepsi stavu,a pak asi nechapali pul hodiny sme se sekli do smichu.Prisaham tak dlouho sem se jeste nesmal;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No ale to jeste nebyl zdaleka konec,koupelna byla asi nejvic navstevovana mistnost v byte.Pak sme dali kybl jestli to znate,tak to nas znova postavilo na nohy:o)zase sme ozili:o)
Pak sme asi kolem pul10 otevreli tequilu a to byl ten pravy ozivovak,ten citron udelal svoje,fakt psycharna...
Pak sme jeste vyrazili ven no ale to az priste
to be continued....:o)
Letošní oslava fakt za to stála.
Byli sme u kámoše na chatě asi 1 kilák od vsi, takže total samota. S kámošem sme to tam přijeli připravit a k tomu dali fajfku. Paxme šli do vsi a já po jedný fajfce skoro nemoh chodit. Pak se to začalo sjíždět (nehulili sme, jenom přijížděli všichni zvaný). A paxe to rozjelo!
Začali sme kalit, ale divoce. Vínko, jahodovej jeltzin a podobný hnoje a hodně dalšího. Když sem kolem desátý procitnul, hulení už skoro nebylo a všichni byli na káry. Taxem si dal guláš a fajfku a zalez do podkroví a zapejkal do nedalekýho kopce.
Ve dvacetčyři sme vylezli ven a odpalovali ohňostroj a spát šli asi ve tři.
luckyBOB
inu litrik jahodoveho jelcina,..... par hodinek na wc :)
ODSKOUSENO :):):)
dloob-pRo|gameR
me zacinal silvestr oneco drive....... asi ve 4hod odpoledne sme uz zacli spolecne s par lidma hulit kolem 8 prisel luckyBoB a snim par nabitych pyrexu,pokracujem od prvni sklenky vina k desate stejne rychle jako od 10. do 20.........bla bla a tak vyrazim asi v 22:30 do klubu kde uz je znacne mnozstvi lidi v pomerne drsne nacatych:)
24:00 jako popelka probiram pyrex a odeluji shit od ganji abych vzapeti sel ven se mrknout na ohnostroj bo co....(mno az tak sem to nevnimal....) statecne sem si pujcil zapik a poradne oslavil new year:) spolecne z ani ne rozbourenym jako zhulenym davem lidi co byly venku. proste silvestr jaq ma bejt
btw.doma sem to zakempil nekdy kolem pate hodiny rani=)
2 Tetrin: Rastafarai se říká anglicky Rastafariánům. Je nemnožný: 1 Rastafarai, 2 Rastafarai. Vzniklo to ze jména Etiopského vládce Haile Sellasie Ras Tafari Makonnen (je to delší, ale nematuju si to), který je pro Rasty ztělesněním boha.
b-boyhafan
To tetrin: Rastafarai je nabozenstvi,ktery vzniklo na jamajce,je to nabozenstvi ktery je celkem v klikdu,da se.Ne ze bych byl clenem ale neodmitam ho:o)chtel bych se na jamajku nekdy podivat,Tak da peace!!!!!HAfan
dloob-pRo|gameR
jojo na jamajku bych jel taky moc rad.....ale zit bych tam asi nevydrzel
máš npravdu rastafariánství je náboženství ale církev je považuje za sektu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma