Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Muj prvni indoorek Papaya 4x, Enter 1x ..... pomozte prosim - Klikni zde pro originální téma
VN20
Cus lidi, rozohodl jsem se pro pestovani Indoor, mam skrin asi 80x80x200 v 250W Phihilips Son-T pro, s kompatabilni tlumivkou a starterem.

Vsechno delam tak jak mam rezim 18/6 ... lampa je asi 40-70cm nad vrcholkama kytiii, ventiluju dohromady necoprez 20W ... kytky jsou ted velky papayji jsou kolem 20-30 cm rostou necelej mesic, enter 60cm roste 1,3 mesice... zalivam normalne aby puda nebyla vyschla ani premocena. Ale jednou jsem je prelil ze voda atekla do mysek... behem dvou dnu 2-5 dnu zmizela. Koreny enter jsou videt pod keramzitem, zacinaji se objevovat i u papajii. Koreny vylezaji z 12l kyblu skoro u vsech kytek. Teplota u stonku kytej je 23C ve vysce 5cm nad vrcholkem enter je 27C. Enter zfialovava vetvicky a koren... vypada to ze by mohla jit i do palic, ale je slaba. Nehnojim vubec... jedno zaliti kristalonem v prijatelne predepsane davce. Prez noc nechavam otevrenou skrin... nevetram.

Problem
U 1-3 papay zacinaji zlotonou konecky listua zacinaji se ohybat ... ... neni to tepelnej sok? ... moc dobre jsem jim pred tim nevetral meli tam jim i 30 a vic stupnu... Enter uplne zloutnul... Nevite jak tohle vsechno lnejlepe vyresit.

Diky moc za vase tipy.

Rad bych dal i foto ale nejde to ... pretizenost ...
VN20
Ok diky moc ... zkusim to
VN20
Cus .... kytky jsou skoro porad stejny... zacal jsem pomalau zalejvat 2dl na 10l kvettinac .... maji celkem vlkhou pudu, od toho proliti, ale zda se mi ze se razantne spolail rust. U papaji je to napsany ze oprvni dva tydny roste rychle.. ale mam pocit ze za to mouzou ty listky. ....
VN20
Dik moc .... zkusim a dam vedet. Zkusim udelat na dno kvetinace vic der .... pripada me ze jich tam mam dost malo tak 6 velikost 3mm.
t3
Zdarek,,

musim se priklonit k Realist a jeho teorii o PH,, mel jsem tenhle samej problem co ty.. kristalon, voda v pohode (ne PH) a zacolo mi to temito priznaky,,

moje rada tedy zni :)) hlidej si PH vody a hnoj tak na 1/3 az 1/2, ale radeji treba Wuxalem, listy jsou tmavsi a lepe to jede,, prece jen ten kristalon... no nevim :) kazdopadne tohle mi problem vyresilo,, jo a zacal jsem vzdy zalivat az mi zacali zlehka vadnout listy :))
VN20
Substrat nemuzu zmenit, vsechno je zamrzli ... a ty shity co prodavajaj tam davat nechci. Minule jsem si na tom znicil WW ... rostly dva tydny a meli 1-2 patra. Mam kompostou zem ta je myslim hodne v pohode.. lehla bohata na humus atd. ... Udelal jsem do kazdyho 13L beliku jeste dalsi ctyri 0,5cm diry, doufam ze to trochu pomuze jinak puda na dne byla u papaji lehce vlkha sipala se, u Entr byla sucha. .. prohodil jsem kytky mezi soubou ve skrini. Udelal jsem zalivku 4dl ENter, 2dl Papajim. ...... uvidime. Zatim dik
luckyBOB
slysel jsem ze na zloutnuti listu je nej proste je 3x za sebou prolit cistou destylovanou vodou a potom zadusikovat jemne a je to velice OK potom. zkus to.
Domestican
zdravím

souhlasím s luckyBOBem....určitě prolít vodou...(ale destilkou?) asi bych to prolil normal odstátou water...dělám to když jsou kyti přehnojený...
držím palce....ať to roste... (tyhle modely jsem ještě nečetl zajímavé!) :-)
luckyBOB
chlape kamos mel taky papay a myslim ze mu ani jedna kytka nevysla pod lampou........tak preju HODNE STESTI :)
luckyBOB
To Domestican: Je to jak koho nazor...nekdo to dela destilkou nekdo tim. Prece jen destilka je uplne cista voda bez zbytecnych sracek... ale taky bez potrebnych mineralu. Takze je to aji jedno. ..:)
VN20
TO luckyBOB: Nevim me to neprislo prehnojenost.... mesic jsem nazalival a pak jsem zalil Kristanol START 2dl do 13L kyblu ... a to uz se to na koneckach listu zacalo objevovat. Myslim ze to je bodto jak rika Realist N nebo K. ... zalim vam prumerne dene 3dl vody a 2dl kristalon..
VN20
Zdarek pěstitelé .... tak mě ta papaya moc nevysla 4 seminka a 3 hermafroditi. ... ale ta 1 kyti je v poho byla to ta nejvic znicena kytka.

To Realsit: Takhle vypada ten Enter... 25 den kvetu.....


Zatim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma