Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ventilator na ofukovani palic! - Klikni zde pro originální téma
Wasmasoon
Cus, shanim malej otocnej ventilator na ofukovani palic a nechci to kupovat v Growshopu,tak me napadlo, ze bych se moh nekoho z vas poptat na nejakej odkaz, kde si to muzu bezproblemu objednat levnej.diky
t3
hehe, tak ted nevim jestli se ti ho neche jit koupit, nebo chces usetrit,,, ale asi oboje ,ze? :))

zkus Baumax tam maj slusnej vyber
včelař
cau, zkus kouknount na http://www.isolit-bravo.cz/obchod/indexx.html
maj tam dvou rychlosti ventilator, prumer 15cm, 16W, za 340,-Kč ja ho mam a sem s nim spokojenej ( koukni na mou skrin..)
a jeste tam maj ventilatory- topitka. to si asi taky poridim na pritapeni v noci..
Wasmasoon
no presne o tenhle ventilatorek mi slo.Tak to bude mazec, za zbylejch 160kč to pujdu nekam rozotcit:jumper:
luckyBOB
boze dekuji.
To realist. myslis ze kdyz tam dam dva tak bude tech 5 kytek pod 400 ok?
luckyBOB
njn domaci kutil je nejlepsi obchod
luckyBOB
hele realist..budu tam mit 400 a kdyz tam dam jeden tady tento..a tak 3 malynky od PC..bude to stacit????
pls help
luckyBOB
To realist:
nojo uvidim. A ty mas jakou lampu a jak mas vyresenej ten odtah od lampy...nejak to jeste vychytavam...:(
hugozlesa
da se tenhle ventilatorek poridit jinak nez pres dobirku? idealne nejakej obi hornbach a tak, resp. pokud nekdo vite najisto ze nekde maji tak tam vyrazim... danke
včelař
2 hugozlesa: a ty neveris ceskej poste, nebo proc si ho nechces objednat na dobirku? ja si myslim ze to je nejjednoduzsi zbusob. zaplatis k tomu nakejch 70 korun za postovny a mas ho doma. v obchode si reknou o vetsi priplatek, takhle ho budes mit primo od vyrobce.. ja sem si ho objednal z hydroponieplus.cz a stal me myslim 500,- :( a nejhorsi na tom je, ze kdybych vedel, kdo to vyrabi, tak si ho muzu zajit koupit pesky primo k vyrobcoj :)
včelař
2 hugo z lesa:

a jestli fakt nejak neslasis dobirku, tak se muzem domluvit, ze mi nejak posles penize, za zajdu koupit ventilator k vyrobcoj. a pak ti ho poslu "normalnim" balikem :frog:
hugozlesa
rekneme, ze sem proste neduverivej no. postu rad nemam coz o to :-))) ale hlavne se mi nechce na dobirku kupovat od firmy kterou neznam, proto bych radej v nejakym obchode "z rucky do rucky" :-) ale asi mi nic jinyho nezbude nez doufat, ze mi na postu neprijde kus cihly :-)
včelař
tak toho bych se VUBEC nebal! kus cihly ti prijde, kdyz si objednas na dobirku od nakyho typka, kterej si dal nekde inzerat, ze proda treba nejakej super moderni :) novej telefon za 2000,- a nakej vul si ho objedna a pak v televizi breci, jak ho podvedli :) od firmy bych se vubec nebal. ja sem si takhle v podstate objednal celou vybavu skrine mimo kvetinacu, hliny a kabelu.. :frog:
luckyBOB
hele ja jsem si ten vetrak obednal pred 3 dnama a cekam s napjatyma rukama kdy dojde..at teda dojde..jim to teda doporucuju, jinak zaziji co dokaze nasranej grower :)
delta
No s hydroponiiplus mam takovou zkusenost, ze sem si tam vobjednal veci asi za 2200, z cehoz 1050 tvorila sada Advance Hydro, no a kdyz mi prisel ten obri balik, plnej truhliku kapilar, cerpadla a jinejch nesmyslu, tak sem zjistil ze hnojiva nejsou. Zavolal sem tam trochu sem zabububuoval, mila pani se hrozne omlouvala, ze to tam zapomnela pribalit a ze to hned posle. Za 4 dny u me zazvonil typecek a tak, uz bez placeni dobirky, sem si to vzal, aniz bych musel na poctu. Hydroponieplus je seriozni firma, navic sou asi fakt nejlevnejsi z Growshopu - hnojky, uhlikovy filtry, merici technika taky, ale nemaj vsechno.
luckyBOB
tak jak jsem psal tak ten podelanej ventilator uz dosel.za 4 tydny..cena 409kc...Sem si ho mohl sam vyrobyt za tu dobu v zubech..
ale mam ho..
luckyBOB
jeeeeeee tak to by me asi prdlo....:)
ted stim budes mit akorat problemi co?...njn nekdy se nevyvede..:)
Ono
Groweri, mňa zaujíma presne to, čo napísal Wasmasoon v nadpise threadu.

Aký je optimálny ofukový ventilátor? Čisto keď ma zaujíma vplyv na štruktúru a pryskyričnatosť šišiek. Môže nejako negatívne silný ventilátor ovplyvniť tieto faktory?:einstein:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma