Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
toleruje Váš zaměstnavatel že hulíte ? - Klikni zde pro originální téma
Ibuprofen
Zajímalo by mě jestli Váš zaměstnavatel (chlebodárce) ví a toleruje to že hulíte. Já osobně dělám v US company a bigboss ví že hulím. Několikrát jsme počudili na různejch firemních večírcích a v poho. Co Vy?
LuB
No ja som na tom asi tak podobne, už som párkrát nahúlila aj najvačších šéfov a v pohode, potešili sa, to vieš keď húli značná časť firmy a zvyšok to toleruje
Vyhozeney
:-) sladkej život nezaměstanýho...
prdow
fsichni to vi, nikdo nerenca ... neni co resit :D
GanjaEdita
Ahojky!ja sem tu novaa,ale hulicz sem starej...pjestuju maalo a kraatko-jen se musim priznat k tomu,ze mi jeste neni 18.ALE JAK JINAK BYCH SE SEM DOSTALA?!?je to podle me diskriminace,ze sem nesmim.
PiosOne
v práci to ví jenom nebližší kolegové. můj předminulý šéf to věděl a toleroval to (protože má ve stejném věku syny a ti hulí), minulá šéfová to sice nevěděla, ale občas vytáhla nějakou historku jak hulili na kolejích, takže by to bylo asi v pohodě. nový šéf je moc nový na to, abych s ním tohle probíral.
ZMonica
ja chodim do skoly, kde se zda ze to toleruji, vyhrozuje se tu testy, na ktere asi dojde, ale snad nekdo rikal, ze kdyz tam bude jen trava tak to nevadi ale poslou upozorneni rodicum..
Mellian
myslím si, že to ví.......hulit tu před nima nemůžu, to by se jim nelíbilo. To však neznamená, že si nezahulím než jedu do práce, protože stejně poznaj velký kulový.
Dude
většina kolegů ví, šéfová stopro tuší (spíš asi ví) - vono dready vobčas fungujou jako nechtěná reklama:rolleyes:
dokonce se mi stalo, že jsem jednou vezl do naší pražský kanceláře klony spolugrowerum - grower nemohl přijít na schůzku, tak jsem je nechal v takovej krabici od Gambáčů, řek že si pro tu krabici něgdo příde - nechal sem to tam...
po tejdnu příjede pražská právnička k nám do Plzně, vleze ke mě do kanclu a zavře za s sebou dveře - já koukam co se děje a vona na mě "Víte, jak jste tam nechal tu krabici, tak jsem jí chtěla vyhodit - kouknu do ní a tam ty sazeničky marihuany" - já už náběh na infarkt:eek: - vona pokračuje "Sem vám jenom chtěla říct, aby jste si dával pozor, by to mohl třeba najít někrterý z našich rakouských právníků, mohl by být průser....já mam na tu marihuanovou politiku taky svuj názor, nemyslim si, že by se za to měli zavírat lidi.....taky sem byla mladá, atd."
no koukal sem jako puk:eek::sun:
Dude
serpin> jo, ty twoje krabice...:D

teďka sme měli podnikovou voslawu, seděli jsme w podniku, já kouřim swoje beediesa a jedna právnička tam zase porád vykřikovala, že tam hulim tu marjánu, že to prostě pozná:D:D:D - šéfová se už jenom usmívala:smoker:
Lucianne
Tak koukam, ze u me v praci je to uplne nejvic v pohode...kazdej patek se vsichni odpoledne spolecne zmastime, stridame hash a skanoury, pokazdy prinese nekdo jinej....Sefove nejenom ze chodej s nama, ale primo to organizujou. Holt mala firma....posledni firemni vyjezd dopadl tak, ze jsme se vsichni zkourili, lehce pripili a pak jsme donutili majitele penzionu aby nam pustil protiproud a vsichni jsme naskakali do bazenu :-)
Kolacky mivaji taky uspech, o babovce nemluvim :-)
rela
Patřím mezi ty šťastnější, protože to ví a tolerují! Je dobře že pořád existujou lidi, který koukaj na to jak děláte a ne na to, co děláte, když neděláte, že?
tobex
Ve skole vyhrozovali testama a dokonce tam byla i kriminalka se psama. U jednoho typa nasli ganju nebo spis zbytky- stonky a semena za posteli. a reditel prej ze leti a nakonec jeden z tech beng jim rek ze jestli ho chtej vyhodit za travu tak to je konec policejni spoluprace se skolou a at si to delaj jak chtej. Jo a jeste jedna vec chodil k nam typ co byl zavislej na perniku a to byl v prvaku vzdycky ho poslali lecit a mel dva mesice omluveny pak rek ze je zdravej a moh nastoupit znova do skoly udelal to takhle dvakrat. A zbytek skoly byl za fetaky ze hulil a dostaval podminky a vyhazovy.
Proste kdyz si pichas jses nemocnej, kdyz kouris travu tak jses fetak.
Mně to v práci tolerujou a vůbec jim to nevadí.
Asi proto, že pracuju doma.
No nic...
Flipmode
Ja jsem sef, takze v bezne praci to nejak neresim, ale vzhledem k odpovednostem, jednanim a dalsim vecem v praci nehulim. Se sefikem zahulim, je to Holandan - ale vidime se tak 4x do roka. Jinak, kolegove to vedi a tady huli spousta lidi, i kdyz to jsou vsechno VS lidi, ktery na prvni pohled vypadaj silene slusne.

Na prvni firemni akcicce (cca. 2 roky zpet) jsem si jako vzal s sebou jointy, ze nekde sam zapukam-bylo nas tam tak 15. Protoze na ty akci byli sami vysoko postaveni lidi, necekal jsem, ze by nekdo pukal, navic vsichni vypadali jako by ani nic nepili. No, a pak nekdo hodil do placu slovo huleni a za chvili jeden z kolegu vytahl jointika, ze jako zajdeme zahulit. byl jsem prijmne preqapenej, ale jeste vic, kdyz nas odeslo hulit 13 z 15 a 2 tam zustali.

Joint nebyl nic moc (ocividne, kolegove nejsou takovi hulici jako ja), ale potom jsem hodil samozrejme do placu svou mrkev z krasnyho orosenyho Power Plantu. Zhulili jsme jointa, dali jsme jeste neco do slukovky, no kazdy si dal tak 2-3 prdy toho myho. Upozornoval jsem je, ze je to fuckt dobry a at moc nehulej. Ale 2 prdy PP jsou naprosto dostacujici, takze 2 lidi se prehulili a jedna kocena kolegynka chytila takovou depku, ze jsem to s ni pak hodinu resil a uklidnoval ji.

Ale od ty doby ubehlo par akci, skoro na kazdy se hulilo a uz v klidu, uz to znali. A ted se kazdy tesi na akce a nikdy mi neopomenou rict, at neco vezmu. Mame fuckt docela cool kolektiv tady....
Flipmode
Nooo, jeste koukam na ty nazory a testy na THC. Byl jsem 2 roky v USA a na skole jsme meli 2x rocne (ja 4x, protoze jsem hral basket) testy na THC. Povinne. Kdyz chtel clovek ziskat brigadu, opet to same-testy. Tedy, jak u ktereho zamestnavatele a jak v kterem statu. Ja jsem to resil tak, ze jsem mel znamyho, ktery mi dal vzdy svou moc (nehulil) a ja jsem byl v klidu.

Ale to (mimo spoustu dalsich veci) hovori o tom jak je USA nesvobodnej, nedemokratickej stat. Kdyz o tom rodice vedeli a rekli, ze jim to nevadi, ze jejich dite huli, skolu to nezajimalo a proste cloveka vyhodili. Kdyz to bylo podruhy nebo potreti. A proto a pro spoustu dalsich veci - fuck USA.

Sorry za offtopic, ja jen, ze v USA bychom meli vetsi problemy, protoze THC zustava v moci (dle druhu testu) az mesic.
PsYcHo84
Ja si taky casto uvedomuju, ze bydlet v USA musi byt shit. Nesmis tam nic. Co bych ja tam delal? Od 15 jsme chodili na pivko, od 16 pomalu zacinali hulit, v 18 akce na kolaci, v 19 navrat k prirode, pouze huleni & houby a u toho asi zustane. Nedokazal bych si predstavit sebe - zvykleho nasi svobodu v USA, kde nesmite skoro nic. Ja bych tam umrel.
snad ne uplne off-topic (nemoh sem se udrzet - byla to fakt prdel..)nejenom protoze se este drzim a nemakam..
ale par problemku sem mel.. - nejdriv na stredni (OA kollarova - a pan reditel M. Vich (jehoz moto bylo ich ich ich, nejlepsi je vich:bravo: )(mimochodem hudba k moc dobrymu ceskymu muzikalu kour..) - namysleny hovadko, ktery prej driv bylo v poho, ale pak se mu rodinka (stara alkac, synovec se usmazil a dalsi detaily si po tech letech nepamatuju) trochu rozpadla a furt a furt prudil kuli ganje (pro me min 5 prednasek v reditelne, ze ktery nam ukazoval jak krasne muze sledovat kdo a co - protoze hned pod jeho voknem reditelny byla joshua (bar nee salon..)(od povodni stale zavrena..)
prez tuto skolu sem delal i autoskolu - a ted pozor - prisel sem vozralej na jizdy (autoskola kousek vod joshuy, kde sem cekal na jizdy u pivka... - byl sem mladej a blbej..) a tak me instruktor sam vodvez rovnou do autoskoly at si to vyresim s jejim reditelem..- pan Kotal - dopravni akademie cr - ten, vystudovanej psycholog,
v kanclu samy pohary z auto zavodu..stejne namyslenej radoby intelektual jako reditel ty skoly s kterym se taky dost dobre znal..(aby nee, kdyz skoro kazdej student teto oa delal autoskolu v teto dopravni akad..)
me chvili dusil, co jako ze sem chlastal, a ze to cigo co me predtim videl hulit pred autoskolou urcite nebylo obycejne cigo..(joo to fuckt nee bylo to lehke lm..)
a jestli prej sem nemel problemy s drogama, napr ve skole..rek sem mu, ze tak 1-2* za mesic si zahulim(coz ani tehdy nebylo zrovna blizko pravde, ale proc sem cetnost paleni snizoval je snad jasne..(a ze hulim by diky pohovorum ve skole stejne zistil..) - a jinak ze docela chlastam..a tehle studovanej psycholog mi na to povida, ze takovy lidi co hulej (vo chlastu nepadlo ani slovo..) by vubec nemeli dostat ridicak.. - na coz sem mu vysvetloval co si myslim (chlast vs. ganja za volantem..) to cele dopadlo tak, ze autoskolu sem delal pres dva roky a neudelal..
toto pondeli (co bude..)du na druhou jizdu v dalsi autoskole..

ale myslim ze potkavani takovejhle chytrejch panu co rozhodujou vo tom ci onom a sou strasne dulezity ma i neco kladneho (napr bez nich bych asi nemel potrebu o paleni rikat rodicum, ktery mi dnes tolerujou i mou skrinku..a jsem jedine rad ze jim nic takoveho nemusim tajit..

a z ty vobchodky nas pak s kamosem vyhodili, von potkal reditele- kterej vo nem v nepritomnosti rozhlasoval, ze presprejoval celou skolu a ze je tedy "debil"
- s nejakejma jeho radoby intelektualnima znamejma pred skolou kdyz sel do joshuy a kdyz mu zanotoval ich ich ich...tak mu tento chudacek malem doslova rozbil drzku - a i prez jeho vydirani jako ze kdyz nebudem hodny, tak zaridi ze nas na zadnou statni skolu nevemou sel kamoz bez problemu na Vinohradskou rovnou do ctvrtaku - a ja jelikoz sem (diky sve neochote ucit se psani na stroji + jeho velice zajimavou theorii..)az 5teho (kvuli komu asi) zari neudelal reparat musel calovat soukromou skl - 3. i 4. rocnik..- proc se trochu nezadluzit za dva roky naprosty pohody?

takze panove reditelici co nevidej nic jinyho nez sebe a svy pravomoci diky ze mame z koho si delat prdel :punk:

ps: samozrejme nic proti slusnejm lidem na postu reditele:)
ZMonica
zamestnavateli by melo byt jedno, jestli nadmerne pijedete nebo hulite..Jestlize odvadite dobrou praci, nemuze si stezovat..
PiosOne
zmonica: jjedno mu to je, pokud látky jako alkohol, omámné a psychotropní látky nekonzumuješ během pracovní doby. nejde jenom o tvpji výkonnost, ale o bezpečnost tvou a tvého okolí (třeba takový pyrotechnik by zapoměl že má nejdříve střihnout červený drát a ne modrý a bylo by vymalováno :D )
maslox
Pios One, no jasnz a to je o vykonnosti nemyslis|?:)
PiosOne
maslox: jasně že to je o výkonnosti :), čtu si tu knihu o Marihuaně (mýty a fakta) a je tam toho o výkonosti docela dost napsáno. škoda že to nečtou zaměstnavatelé :D. to by jsme měli ráno na stole ubaleného špeka


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma