Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W,bio - Mazar,Power Plant,Blueberry-fotodokumentace po tydnech - Klikni zde pro originální téma
Flipmode
Tak,tohle je ma 4.sklizen ze seminek,ktery jsem pri prvni sklizni objednal u Dutch Passion, ale tyhle uz jsou moje...
Tutti Frutti
kamo ak ti mozem poradit tak si z kazdej rastliny uz teraz urob snicle a riadne ich oznac, ked ti semenace dozreju a uvidis ktory z nich je najepsi /= 1. samica ;o 2. kosatost 3. vyska 4. palicatost ;o 5. chut 6. atd./ tak ten klon potom zahovas pre dalsie generations, klonovanie ma viacero vyhod ako napr. ze zrychlis dobu sklizne, budes mat ucelovejsie a nizsie rastliny, mozes pestovat scrog, sog atd. a v neposlednom rade zachovas dobru genetiku a nebudes furt stracat na kvalite................... ak si nerozumel niecomu z toho co som pisal, je nacase studovat FAQ a titulku magazinu grower ;o
luck
Flipmode
Tutti Frutti:
Dik za rady, ale ja jsem pevne rozhodnuty jet jenom ze seminek.Tesim se vzdy na neco noveho.Kdybych mel klony,vzdycky vim (vicemene) co me ceka.Minulou sezonu jsem sklidil cca. 350g sucheho,extra kvalitniho materialu (a kytky jsem mel v tehle dobe polovicni) a nepotrebuji rychlejsi sklizen.

Taky co se tyce matek - minulou sezonu jsem mel z 11 kytek 11 samic,dokonce jsem nejake musel darovat.Predtim 11 kytek, 10 samic. Pouzivam 100% feminised semena od Dutch Passion a nemam duvod menit.

Kazdopadne-diky za rady.I kdyz jsem se vcera registroval,nejake zkusenosti mam a FAQ prenecham nekomu jinemu.
Flipmode
A jeste neco, abych doplnil nejake info:
Hnojim Bcuzz A+B, dale pouzivam Booster, Kvetovy stimulant, Atazym (cca. 3x-4x za sklizen), AtaXL, na zaver kvetu jeste PK 13+14 a samozrejme sqely Phytamin (ca. 2x, max. 3x tydne). Hnojim asi 1x tydne, zalevam 2x, max. 3x tydne.

Drive jsem pouzival Advanced Hydroponics, ale pri primem srovnani AH vs. Bcuzz (v mnoha ruznych koncentracich) byly kytky hnojene Bcuzzem mnohem vyssi, kosatejsi a mely vyssi vynosy.

A jeste - kytky na poslednim obrazku jsou 2x presazene a 2x (nektere 3x) zastipnute.
Flipmode
Hello boys! Mam tady nejake novinky:
v nedeli jsem hnojil kyti (potreti), v pondeli postrik Phytaminem a vcera jsem mel kytky o 5-8cm vyssi (za 2 dny), coz se mi nikdy nestalo. A mam jednoho rekordmana - jeden z Mazaru mi od nedele do utery vyrostl o 11 cm, nevim, kam se mi ty kytky vlezou...A neni vubec vytahlej, pekne do sirky roste taky. Zitra sem hodim zase fotecky, fuckt to bude stat za to :-)
armaggedon
to filipmode: zdravicko, zaujimalo by ma ako casto hnojis a aky pomer davas s tym b cuzzom.ides podla navodu?
Tutti Frutti
2Flipmode: no tak proti tvojmu presvedceniu a takemu arzenalu dovodov a skusenosti nemam sancu :frog: :mutant: :smoker:
Flipmode
Realist: klidne pis, rad uslysim nazory na svou vec :-)))

armaggedon: Hnojim nepravidelne. Zhruba kazdou 2. az 3. zalivku. Zalevam 2-3x tydne. Zacinam hnojit, kdyz kyti ma tech 14 dni, zacinam s koncentraci zhruba 0.8ml/l A+B, druhou hnojku davam uz v pomeru cca. 1.5ml/l a postupne zvysuju az na 5ml/l. Nejak moc se uvedenych koncentraci nedrzim, ale je treba byt opatrny kdyz jsou kyti mlade. Booster davam v koncentraci 1ml/l, mozna mirne vyssi. 2-3x tydne jim dam doprat 1.5ml/0.5l Phytaminu a ten pullitr vystrikam behem jednoho dne nadvakrat. V kvetu davam jeste kvetovy stimul (Bcuzz) a tam se drzim navodu, mozna mirne vyssi koncentrace +20%.
Flipmode
mam tady ty slibovane obrazky:
1. obr jsou vsechny kyti v 26. dni rustu;
2.obr vsechny kyti v 26. dni, jiny pohled;
3.obr - detail Power Plantu, ktery za 1 den vyrostl o !!! 5.5cm !!!
4.obr - detail Power Plant, nejlepe rozvetvena rostlina
5.obr - detail Mazar;
6.obr - list Mazaru
Flipmode
rolnik: Abych pravdu rekl, nemam s tim zkusenosti a nikdy jsem to nedelal. Voni si jedou svou...Ale mrknu na to a vyzkousim aspon s 2 kytkama.
armaggedon
to ohybanie je super vec,treba s tym zacat cim skor.ja som zacal z drotami,ale teraz som objavil take umele kolienka,maju to v prahe v growshope na cestmirovej, jedno stoji 1.50 mozem to odporucit
Flipmode
Realist: Vcera jsem si s tim zkousel hrat a trochu rostlinky ohybat provizornim zpusobem. Dnes jedu pro kolinka.

A s mistem - ja jen cekam jestli se ukazi samci a pak si necham 4 kytky (zatim mam 6), takze s prostorem by to melo byt OK. Posledni 2 sklizne jsem samce nemel, ale clovek nikdy nevi...

Thanx for all advices
Flipmode
Cau panove. Mam tady dalsi pokracovani, ale neni moc fotek. Pali me totiz jeden problemek - vsech5 kytek jsou samice, jen u jedne si nejsem jisty. Mrknete na fota a zkuste co nejdrive napsat co to podle vas je. Ja mam trochu strach o hermace. Tak ted koukam, ze ty fotky jsou vsechny rozmazany, protoze fotak ostril na neco jineho. Takze tady mam 2 nebo 3 fotky z 38 dne, 9 dni od prepnuti 12/12.

V patek pridam vice fotek i zohybanych kytek a snad povedene detaily od toho samce/samice - pokud si uz na 100% nebudu jisty.
Flipmode
Panove a damy,

tak se mi vyskytl takovy problem, se kterym si absolutne nevim rady. Mozna to ani neni problem, ale ctete dal.

Na Silvestra me pozadali znami jestli by u nas mohli stravit noc. Abych objasnil - nikdo krome me, pritelkyne a jednoho znameho (a samozrejme vas vsech) nevi ze pestuju - z duvodu bezpecnosti. Takze, pozvat je znamenalo vypnout na jeden den (resp. 36 hodin) kytky. Vahal jsem, ale nakonec jsem souhlasil. Vsechny kytky vypadaly na samice, krome te jedne - ta byla divna a byly v 11. dni kvetu.

Jake ale bylo me preqapeni, kdyz jsem 1.1. otevrel skrin a vsechny kytky vypadaly jako hermace a zda se, ze doslo k nejake tvorbe semen. Dost dobre to nechapu - nebylo to tim, ze by to nejak ten potencionalni hermac oplodnil. Kytky byly asi o 5cm vyssi a vsechny vypadaly jako hermace. Bylo mi skoro do breku a chtel jsem je vsechny vyhodit. Nicmene, rekl jsem si, ze pockam a necham tomu par dni. Tu jednu kytku jsem pro jistotu odstranil. Ted vypadaji kytky zase jako samice, ale mam pochyby - porad mi v tech palickach neco nehraje.

Mate nekdo podobnou zkusenost? Je to mozne? Mrknete na fotky a dejte vedet co si o ktere fotce myslite. Za kazdou radu budu vdecny, nechce se mi vyhodit 40 dni starosti a radosti a zacit znova....

Par fotek jsou detaily te jedne pochybne kytky, dal mam par fotek palicek jak vypadaly vcera vecer. Zatim diky a drzte palce !!!
Flipmode
Cau,

tak mam jednu takovou vec a neprijemnou zalezitost, ktera se stala.

Pred Silvestrem volali znami jestli by u nas nemohli stravit New Year. Po domluve s pritelkyni jsem k tomu svolil (abyste rozumeli - nikdo krome me, pritelkyne a jednoho znameho (a vas vsech) nevi, ze mam kytky), ale znamenalo to vypnout kytky (bezi 20:00-8:00).

Jake ale bylo me prekvapeni, kdyz jsem po 36 hodinach otevrel a vsechny kytky vypadaly jako hermafroditi. Pred onim zhasnutim jsem byl presvedcen o samicim pohlavi vsech, u jedne jsem mel pochyby. Chtel jsem nejprve vsechny kytky hned vyhodit, ale rekl jsem si, ze pockam a uvidim. Mimochodem, kytky za tech 36 hodin vyrostli o 5-9cm.Pochopitelne...

Tu jednu pochybnou kytku jsem hned zlikvidoval. Ted vypadaji ty kytky jako samice, ale mam takovy zvlastni pocit...Ten pohled 1.1. me totiz malem zabil - takovych starosti a radosti a vsechno na nic???

Takze radte zkuesni groweri. Muze se neco takoveho stat? Mate nekdo podobnou zkusenost? Co to je??? Tim, ze by ta jedna kytka oplodnila ostatni to urcite neni. 100%.

Prikladam obrazky nejprve te jedne kytky (2 obr), ktera uz vlastne neni a pak par palic jak vypadaji (4 obr)...Co to je podle vaseho nazoru?

Diky vsem moc a drzte palce !
Flipmode
Big: Me se to uz jednou stalo, ale po prepnuti na 2 dny nepretrziteho svetla. A udelalo se mi par semen - tak 50 semen na vsech 6 kytkach, jen ve spodnich palickach. Docela me to vydesilo (stalo se to uz jednomu typkovi tady pri stejne situaci), ale nastesti semen nebylo moc a uz jsem z nich sklidil jednu paradni sklizen :-))) A druha me snad ceka, dnes kytky vypadaji zase vice jako samice. Takze doufam, ze to bude OK.

V mym pripade to stresem nebude, min. teplota pres noc je 17 stupnu...
Flipmode
Zdar,

dalsi fotky z 21. kvetoveho dne. Zda se, ze vsechny kyti jsou samice, i kdyz u jedne si nejsem jisty. Ale uz je dost pozde a na 95% to je samice.
Ty ani nepoznas samce od samice, woe???

Takze par fotek, po vikendu vice.
prophet
čus kámo
super že jedeš ze semen,ale tydle feminizáci nejsou moc dobrý
jsou náchylní na hermafroditění:mad:
prophet
http://www.sensiseeds.com/ml/shop.a...ainLev=5&QID=22
tak tady machři vysvětlujou ,proč nepoužívají a nedoporučují používat feminizáky
Flipmode
prophet: Hmmm,neco na tom bude, zajimavej clanek.I kdyz my zkusenosti jsou vesmes positive,bude na ne mit velkej vliv stress. Minulou sezonu jsem nechal na 2 dny svitit svetlo. Behem tyhle doby se mi udelalo nekolik semen na kazdy kytce. Vzhledem k mnozstvi to bylo spis pozitivni, ale kdyby to bylo ve velkym mnozstvi, byl bych pekne nasranej.

Takze,myslim,ze feminizovany kytky potrebuji stabilni prostredi.Potom nemaji nejaky podnet stat se hermafrodity.

Jinak,mam tady zase nejake fotky, ale mel jsem prepnutej fotak na nizsi rozliseni (sorry za kvalitu) a pak mi dosly bat. takze zbytek zitra. Fotky jsou Power Plant a Mazar, v 21. dni kvetu.
Flipmode
Tak,mam slibene fotky. Jsou z 22. dne kvetu.

1. Mazar, v pozadi Power Plant - vyska: 76cm;
2. Detail palicky jineho Mazaru - vyska 72cm;
3. Palicka v porovnani s krabickou od zapalek, Mazar - 72 cm;
4. Celkovy pohled z vrchu;
5. Celkovy pohled z boku;
6. Leva cast skrine, predevsim jdou videt 2 PP - 79 a 71 cm;

Zatim vypadaji f klidu. Kytky zacinaji charakteristicky vonet po jednotlivych odrudach a zacinaji se vyraznejsim zpusobem rosit. Odhaduji jeste tak tyden rychleho rustu, potom uz jen pomalu a vsechna energie do palic....

Let`s smoke tha shit !!!
Flipmode
tak jeste ty fotky, nejak me to hodilo do hajzlu...
luckyBOB
pekny..pekny..skoda tech komplikaci..tim chudinky trochu zeslably.zdase me ze nemas moc tlusty stonky..mohl bych se zeptat jestli je necim ofukujes?..a jaky mas vetrani?
dik moc a at to roste :)
Flipmode
luckyBob: Jo, trochu je to vystresovalo. Ja bohuzel tuto sklizen moc vetrak neresim-vysral se mi takovy muj idealni,na miru vyrobenej krasavec a nebyl jsem schopnej si opatrit novej.Takze se da rict, ze na ne prakticky nefoukam, proto mozna ty trochu tenci stonky, ale zase tak hrozny to nejni...Snad mi holky odpusti...

Jinak, mam TD vetrak 250m3/hod a uhlikovy filtr (kvuli smradu)160m3/hod.Flexo potrubi napojeny skoro na lampu, takze odtah f klidu.

Vcera jsem overoval teplotu u nejvyssi palicky a dostal jsem na maximalni hodnotu 32 stupnu, prumer 28.6 Takze to je v OKlandu.
Flipmode
Tak vcera jsem odstranil definitivne 2 hermace - 1x Mazar, 1x PP. Ted uz mam 4 matky, maji trochu vice mista, takze ted je to ideal...I kdyz mista by mohlo byt vice vzdy.
Flipmode
Tak, update z 59 / 30, tzn. 20.1.2003.

Kykti vcelku, detaily nejakejch palic (ta velka je Mazar)...
Flipmode
Tak, mame tady fotky z 65. dne, resp. 36. dne. Na fotkach jsou:
1. Mazar;
2. Detail palice - Mazar;
3. Kykty celkove;
4. Fotka s problemkem - na nekterych kytkach jsou videt zlute listy.Cim to muze byt? Predpokladam, ze je to bezne zloutnuti kytek ke konci kvetu, ale i tak se mi to nelibi...

Zatim !
Flipmode
Tak, fotky ze 65/36 dne.

1. Mazar kytka;
2. Mazar palice;
3. Kytky vsechny;
4. obrazek problemku - nevite co to je, ty zlute listy na kytkach?Predpokladam, ze jde o normalni zlutnuti ke konci kvetu kykty, ale stejne se mi to nelibi.
Flipmode
Den 65/36

1. Mazar kytka;
2. Mazar palice;
3. Kytky prehled;
4. maly problemek - cim mohou byt ty zlute listy?Predpokladam, ze je to normalni zloutnuti pri dozravani kytek, ale stejne se mi to nelibi. Tusite cim to muze byt?

Diky.
Flipmode
Hello. Tak mam tady fota z 65/36 dne.

1. Mazar kytka;
2. Mazar palice;
3. Kytky prehled;
4. fotecka problemu - jak vidite, zloutnou kyti. Cim to muze byt? Predpokladam, ze se jedna o bezne zloutnuti kytky pri konci zivota, nicmene se mi to moc nelibi a pokud by mel nekdo nejaky napad / fintu, budu rad.

Tak se mejte!
Flipmode
Tak, tenhle prispevek pisu tak popate - bud mi upload trval prilis dlouho a vyhodilo me to nebo mi neco jinyho...V posledni dobe je Grower trochu pomalej a me nebavi psat prispevky xkrat.

Nicmene, mam tady update z 65/36.

1. Mazar kytka;
2. Mazar palice;
3. Kytky prehled;
4. tohle je fotecka nejaky nemoci - nevite vo co go? Predopkladam, ze je to bezne zloutnuti na starsich kytkach, nicmene se mi to nelibi a pokud vite nekdo what`s up a co s tim, budu rad.
Flipmode
asi posedme uz pisi tenhle prispevek a porad mi to pada, protoze upload trva a me to vyhodi. Grower je moc pomalej v posledni dobe...

update z 65/36 dne:

1. Mazar kytka;
2. Mazar palice;
3. kytky prehled;
4. maly problemek - jak vidite, zloutne listi - nevite co to je?Myslim, ze jde o normal zloutnuti kdyz kyti starne, ale stejne se mi to nelibi a kdyby nekdo vedel what`s up a co s tim, dejte vedet. Diky.
Flipmode
kurwa woe, zase jen jedna fotka pripojena, me to NEBAVI !!!
Flipmode
tak zkouska o poslani zbylych 3 obrazku. Zkousim naposled, pak na to uz seru...
Flipmode
Uz naposledy
Flipmode
Update z 72/43.

1. Kytky ve skrini (jak jinak, woe)
2. Mazar
3. Detail palice Mazaru

Zacinaji pomalu hnednout chloupky a kyti silene lepi.

A jeste neco - kdyz mrknete na kyti, zloutnou listy. Co to je? Nechal jsem kyti 5 dni bez zalivani (sluzebni cesta) a slo to na nich trochu videt...Chudinky maly !
Flipmode
Hello guys ! Mam tady update z 80/51, tak dva tydny a pujdou holky useknout.

1. Kytky ve skrini;
2. Detail oroseny palice Mazara;
3. Kytka Mazara;
4. Power Plant v jiny skrini pozuje;

Uz se na ne tesim...
Flipmode
Ale bohuzel nevysly fota, takze zitra...
Flipmode
Update, fotky jsou z 88/59.

1. Mazar Palice;
2. Palice Power Plantu
3. Detail palice PP, ktera je nadherne orosena...
Locki23
Moc hezky, Flipe, moc. Kdyz se vratim k tem feminizovanejm semenum a odkazovanymu clanku, muzu to jen potvrdit. Rostliny z feminizovanejch semen maji podle my zkusenosti podstatne vetsi tendenci k hermafroditum, nez standardni samice. Staci jim malej podnet a vyleti samci kvety. Tim vubec nechci snizovat Tvoji dobrou zkusenost s feminized, ale je potreba bejt u nich mnohem vic opatrnej na vsechno - svetlo v noci, hnojeni, zraneni rostliny.
Flipmode
Tak, vse sklizeno. Pozitri hodim nejake obrazky a snad i data o gramazi atd. Snad to vsechno spokojene uschne..Zatim jsem zkousel Power Plant a je to zkratka morda....
Kadafi
Powerplant je proste nadherna, zboznuji jeji kvet,je to krasa !!!
nadhera FLipmode ... pekna Smokemode Squad
Flipmode
Kadafi: Smokemode Squad from Flipmode. That`s the way we be doin` / growin`it !!!!
Flipmode
Hello boys and girls,

tak mam tady asi posledni obrazky ze sklizne. Dal jsem jen par fotek, ktere jsou jeste aktualni a ktere jsem mohl vyfotit (ktere staly za to):

1. Fotka - zatim neususeny Power Plant (objemove asi nejlepsi kytka), odhad 80g
2. Fotka - ususeny Mazar, celkem 83g, z toho zhuleno, rozdano cca. 20 g, na obrazku tedy neco kolem 60 g
3. Fotka - ususeny a kvalitativne nejlepsi Power Plant, celkem 75g, zhuleno, rozdano cca. 30g, na obrazku neco kolem 40g

Dale - drive sklizeny hermafrodit (Mazar) ma celkem 35g (chut nic moc, ucinky v pohode), druhy sklizeny hermac ma neco kolem 25 g (Power Plant) a treti ma necelych 20 g

Dohromady tedy (kdyz pocitam 80 g tu kytku, ktera neni jeste sucha): 320 g
Kdyby hermace nebyly hermace a kazdy mel 60 g suchych, mohlo z toho byt (ciste teoreticky): 420 g
Flipmode
Ted ty fotky:
Flipmode
Fotoooo
Flipmode
Chci pripojit foto a nejde mi to, protoze mi administrator nejprve musi schvalit prispevek. Jak mam pak k nemu dat foto, woe?
Flipmode
Tak jestli mi to ted nepujde, tak uz fuckt nevim, protoze uz jsem vyzkousel fsechny finty...

Takze:
1. Fotka - zatim neususeny (uz ususeny) Power Plant (objemove asi nejlepsi kytka), odhad 80g, realita 87g
2. Fotka - ususeny Mazar, celkem 83g, z toho zhuleno, rozdano cca. 20 g, na obrazku tedy neco kolem 60 g
3. Fotka - ususeny a kvalitativne nejlepsi Power Plant, celkem 75g, zhuleno, rozdano cca. 30g, na obrazku neco kolem 40g

Tak snad to bude OK.
Flipmode
chtel jsem tu postnout cool obrazky, ktere jsem udelal, ale nejak mi to woe nejde. Newite nekdo co je s tim?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma