Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Nebudou mi klepat kosu? - Klikni zde pro originální téma
Von_Jonatan
Csau ve spolek,zrovna budem s kamošem něco rozjíždět,ale bohužel nenňji jinej prostor nežnevyhřejvaná garage:( A jelikož je tetko docela klendra tak nevím esi mi to utopí jen ten sodík?? Nebo nějakou schudnou cestu vyhřejvání kořenů,nebo tak něco? pokud by jste měl někdo nápad byl bych vděčnej.Tak zaťal
seli
no to je těžký. v zimě tam určitě klesne teplota pod 5 stupnu a to už je kritický. záleží Podle toho jak budeš pěstit... Hlína, bublák..
Já jsem pro bublák, tam si můžeš aspon necht vyhřívat roztok na konstantní teplotě, topítkem z akvárka, ale tohle taky neni to pravý...
Jedina možnost co mě napadá je 'synchronní skřín'
Z jedný skříně uděláš dvě, dáš do každé jednu lampu a nastavíš opačný světelný cyklus. V noci svítí jedna, pres den druha. A propojíš odvětrání teplého vzduchu. Tak ze se budou zahřávat navzájem:girl: :girl:
Ale tohle je dost drahá záležitost, ale když do toho půjdete dva tak by to mělo byt v poho.
Jo ještě maličkost, jestli jde o řadovou garáž tak pozor!! Některé mají společné el. hodiny a dost nevýhodný el. tarif. Pak se může stát že se nedoplatíš a ještě tě zavřou..:grrr:
Von_Jonatan
Cus,s těma dvěma sodíkama mě to taky napadlo,ale nějak mám pocit žě to teplo z jednoho sodíku nevyhřeje hlínu v květináčích na obou stranách skříně? Čeba nějaké topné tělísko napojené ne větrák s termostatem,nebo ty akvaristické topné tělíska,jenže ty jsou do hlíny nepoužitelné. Řadová garáž to neňji,je to garage u baraku,tak nevím co tam bude za sazbu?
seli
nejspíš stejná sazba jako mas v baraku (společné hodiny) S tou hlínou si hlavu nelam... Ta jen tak nevychladne, funguje jako akumulator. Když ty kyble něčem oblepíš (pěnová páska) tak by to mělo byt OK. Tak o tom premyslej a pak napis jak si dopad..
premys
no tak loni mě napadlo tohle http://grower.cz/forum/showthre...hlight=vymenik, ale nakonec jsem sehnal vytápěný prostor. Je to skoro zadarmo, funguje to a je to ekologické (možná bys na to dostal státní podporu z programu energetických úspor:frog: )
Flipmode
Ja bych poradil mozna drahy reseni, ale jednoduchy - nejaky maly el. topeni, na termostat, termostat nastavit na spinani pri tech napr. 20 stupnich a mas to vyreseny. Pri zapnutejch lampach Ti spinat nebude, ale jinak Ti to zajisti teplo.

Rozhodne bych nedoporucil nechavat to jen v garazi, jsem si skoro jistej, ze by z toho nic nebylo a pokud jo, bylo by to maly, chudy, takovy divny...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma