Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kytky bez THC - jak je vypěstovat??? - Klikni zde pro originální téma
Dude
vim, že to zní naprosto zmaštěně, ale gimme a second - mě napadlo, že hrozně rád hulim chuťově dobrou ganju (jinak jsem kuřák eukalyptů) a vobčas už bych ani nehulil ty pomodely:), protože se mi už nechce dál se zhulovat, ale klidně bych si dal špeka na chuť...
takže mě napadlo jestli by se nějak dal vypěstovat model, kterej by dobře chutnal (takže ne technický), ale nezhuloval:p:
nějakej nápad???

a nepište mi sem, že sem magor:mutant:
seli
no dobře tak jsi:crazy:

..........chtěl jsto sám:angel:
seli
jéé sory ja si splet .....nepište s pište....
Dude
seli> tak dík:)
bohour> thx za odpo, byla by to taková libózní kuřácka směs:)
seli
hele když tu kytku necháš opíchat nečim jinym tak všechnu sílu vrhne do tvorby semínek ne? Tak že by to mohlo mít menší potenci........
Hele ale fakt nechápu tvojeúmysly.......
Wasmasoon
Čím víc budeš hulit normální tuctový modely, tím míň tě to bude zmašťovat, ačkoli budeš vymaštěnej jak to jelito.
No nevím, cest je hodne...:jumper:
killlsmoker
velice zajimave ja bych nad tom nepremyslel ganja bez thc neni ganja.... To nebude mit ani poradnou chut..... jen tak na chut to hulit nejaky drtic plic no nevim no......
Taker
A co takle naschvál úmyslně porušovat fšechny pravidla na uchování THC ve sklizni. Myslim hlavně to světlo a teplo. Ikdyž zase je pravda že potom by to obsahovalo kvanta CBD což by bylo dobrý akorát tak jako kurefsky silný prášky na spaní. :)


Jinak nejlepší způsob jak se nezkouřit z trávy je bejt jednim mým známým. --->"...co je to kurva za sračku, na mě to vůbec nepůsobí..."
Wimpy[vp]
Můžou vůbec člověka zavřít za to když zantiztéhácéčkuje konopí na tabákovej výrobek?
Kvetak
Kolchicin, teda ta prvni várka by mela být slabší a áž ta další silnější, někde to tu bylo (používalo se to na to)

DUDE:
Hledej ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:)
seli
Kvetak: No hele ale první várka s kolchicinem se nesmí hulit, protože je trochu jedovatá ne??
Kvetak
vono to nebude tak hrozný-kolik tam toho kolchicinu je, dyť se jim to seminko jenom nasakne a pak to bude v cely kytce, dohromady žádná koncentrace a možná se to z ní i vyplaví (to nevim), bych se toho nebál, spíš se bojim o Dudaka, takovýhle nápady, i gdyž fouknout pořádnýho šluka na celníka a pak bejt vysmátej až přídou výsledky z laborky, že to má THC do 0,3% nemusí bejt špatnej pocit.
Ale zase, jestli to nebude zhulovat, tak se to bude moct kouřit, když příde chuť a člověk nebude brát ohledy na to, že teď by zhulenej bejt neměl, páč za půl hodiny musí bejt v práci..., a z toho plynnou možná zdravotní riziky, jelikož to má v sobě docela dost sraček (dehet, apod.), takže aby to za pár let neskončilo rakem!
hi-chu
videl sem prodavat vonna cigarka s prichuti cannabis - nebylo to tady v CR ale to uz snad neni takovy problem
jinak nehnojit, vlhcit jako divy a spatne susit
seli
no jo, jenze to nesahneme zadne chuti ale sra.... musí se hledat jiné řešení
Bamboo
a nechutnaji na huleni nejlip prave ty krystalky ? :D
Flipmode
Dude: myslim, ze chutove sqela ganja bez ucinku se Ti asi nezadari...Ale pokud chces jen kourit, kup cigara :-) Nebo zustan u Eukalyptu..I kdyz Ty asi chces chut ganji...

Hele, jednou kamos vypestoval skero (Mazar), ktery bylo docela chutove OK, ale nedelalo VUBEC NIC. Podarilo se mu to tim (nechtene), ze mel ve svym pestovacim prostoru v dobe rustu az 45 stupnu a celkove se na tu sklizen vysral.

Ale jinak - celej thread je tak trochu crazy. Myslim, ze nasim (tedy aspon vetsiny) cilem je vypestovat fuckt silnou ganju...
Dude
jasně, že je to trochu crazy, ale mě to tak napadlo a koho jinýho se zeptat než ctěných pánů Growerů:)

Peace Dude:mutant:
bioafgan
to seli:
bolo to odskusane, myslim to hulenie rastlin zasiahnutych kolchicinom. Je to slabsie ale dalsia uroda s tych semien stoji zato.
robos
2Dude:obrat sa na nejakeho genetika v Holandsku:D
AwS
Hej, vono to zas takova blbost neni. Je to minuly rok, co jsem tu zalozil diskusi o nezmastenem huleni. Sklenik, dobry seminka, vsechno, paldy voneli, krystaly byly a fakt to VUBEC nezmastovalo. Chutove ok. Byl jsem z toho trosku mazec a naky groweri tady v komunite psali, ze se jim to nekdy stalo taky. Se slechtenyma seminkama, indoor. Asi geneticka vada..
Takze musis jenom cekat, az se ti stane to, ceho kazdej jinej se obava :smoker:
t3
:)) mozna trosku divny druh cekani, tedy aniz by jsi ho mohl ovlivnit, snad jen frekvenci sazeni :))

ja osobne bych tuhle "funkci" trafky vyuzil pri vybirani dalsiho druhu pro svou skrinku, kdybych zkusil chut vice modelu pak by moje selekce nesla "jen" po vysokem obsahu thc, jak to vetsinou u mne je :)

jako dalsi moznost me napadla "reklama" na produkty "seeds bank", no nebylo by to squele kdyby vam nejdrive prislo na kost 20 modelu a pote by jste jen vybrali Vam nejlepe vyhovujici chut a to vse LEGALNE prave kvuli temer zadnemu obsahu aktivnich kanabolu ?

Napad je to urcite uzitelnej, ale spise jako ""OCHUTNANI"" modelu. Nedokazu si predstavit, kourit vynikajici model po chutove strance a pote necitit to squele, uklidnujici high :) mno to ne,, kazdopadne napad to nejni spatnej..

Napadnou vas dalsi vyuziti proc (?) pestovat konopi jen kvuli chuti ? :)) me spoustu :) wow

a samozrejme ti leti karma za napad :)
tobex
Mne uz se to povedlo kdyz ta kytka bude plna seminek tak zhulovat nebude, letos jsem mel hermouse a ten nezkuroval ale mel dobrou chut, no spis byl bez chuti ale neskrabal, takze to vypada na to to nechat poradne naprcat
AK48
.. no fakt nevim, jesli by to šlo .. ale myslim, že by ti to stejně nechutnalo .. ;-))))))))))
LuB
Myslím že presne taký model mám doma
Je to bohužial hermafrodit, zhuliť sa z toho nedá, ale vyzerá, vonia a chutí veľmi príjemne
Tak to tiež fajčím len tak pre chuť
Elf
Jednou se mi nechtene stalo, je to uz davno, vytrousil sem na chate na pude vetyvku a kdyz sem ji tam po zime nasel tak to chutnalo naprosto normalne a nezmastilo to vubec. Co takhe to presusit a pak na delsi dobu zmrazit. Jen napad, ikdyz si jako rekreacni a obcasny kurak myslim, ze kourit travu bez mnoha dojmu s tim spojenych, jako mimochodem zkourenost, predstavit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma