Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
Alkohol vs. THC - tráva + alkohol - Klikni zde pro originální téma
lori.meyers
spravny pomer je zaklad pekneho vecera..ked sa to prezenie s chlastom aj s hulenim tak to byva niekedy drsne, ale aspon mam na co spominat...nie je nic lepsie ako sa poriadne vypiect trosku popit, zase sa zhulit a tak dalej dokola, kym nie je prazdna penazenka a fajka...potom je sice rano aj hlava prazdna, ale da sa na to zvyknut..
narbe
moje nejlepší zkušenost s alkkoholem vs. thc je pití šampáňa...teda spíš sektu, na šáňo nemam.
Ani to moc nestojí...v tescu maj nějakou zn. Moskito za 50,-nebo tak nějak a fákt je to nářez...vubec mě po tom není blbě...ani lidem kolem mě...doporučuju vyzkoušet
orignalTHC*
podle me par pivek a doby brcko dohromady neuskodi.. samozdrejme ze bych to nadaval porad, ale priznam se nekdy mi piti s ganjou vyhovuje vic nez samotna trava.. ale to vetsinou jenom kdyz du nekam na kalbu, abych pak nebyl umrtveny..
sinuhet: dostal jsi mě. Přesně tak jsem to myslel. Pivko pro zdraví a vínko na chuť.
mury
tak já už nepiju alkáč od 99-týho co vešla v platnost novela drog. zákona.prostě sem si řek,že budu alkáč bojkotovat a užívat pouze ganju-a dělám to tak doteď.
mejsk
já to jenom míchám samotne chlast to neni vono
mlynkovec
uz jsem prisel na to kdy pri askohol vs.thc zvitezi alkohol kdyz prijdeme do hospody nezhuleni a nejak se to s tim hulenim zasekne takze se nejdriv pripijem a teprv pak hulime(a nakonec vzdycky hulime)no tak to se pak nekdy pekne zvrhne ale to znaj prece vsichni
Morris
Nejlepší kombinace dát si pár pívek a pak se pěkně zhulit
SaTTaN
alkohol uz ne ne, iba v pripade nudzovom. nie zeby nevyvolaval stavy rozkosne ale kto nevie kedy je FULL tak z toho nic nema. (vid. ja)
takze u mna je to jednoznacne
Dan.Bass
Mně alkohol nepříjde super, a to asi od doby, kdy jsem se přerodil z dítěte do muže :) Wolker tomu doslova říká "Těžká hodina" :D ...
už to tady někdo řekl, nejdřív chlastat, pak hulit, obráceně už to moc nejde. Po brku už leda tak kolu
punkejt
no mně to dohromady moc dobře nedělá. Můžu tak jedno pivo a pak špeka. Víc chlastufakt nemůžu. Dvakrát jsem udělal, že jsem měl asi tři pivka, pak brko a pak ještě jedno pivko. Oak jsem hodil šavli a celej večer jsem byl nepoužitelnej. Fakt nevermore....
no jo, stane se, taky sem se jednou naprosto nekonrolovaně po*lila :)) po trošce alkoholu a na to eště s ostupem špeka, kterýho sem uplně nezvládala. Ale vyjímka potvrzuje pravidlo(alespoň u mě)
vood:neznám nikoho, kdo by měl chuť hulit totálně nakalenej a zkoušet to v dohledný době nehodlám. Akorát nevim, jak pak poznáš, co způsobilo to blití doopravdy :rejp:
prda...panáka...prda...než to zkouříš, tak budeš :mutant: kolik panáků bys do sebe takhle narychlo asi tak hodil? to neni dobrej způsob
Dudušek
Nemíchám, ale když už jo, tak jednoho požiju míň a druhého víc, ale nikdy se nesprasím z obou, mam s tým špatné zkušenosti.
crash: jé, promiň, jestli sem tě oslovovala špatně, nevšimla sem si že si :girl: . trochu víc sem pochopila spíš jako že hodně :D
Jinak jestli sis to vyložila jako nějakej útok na tebe tak promiň, ono si tady pánský osazenstvo taky občas nebere servítky
punkejt
No já to neměl pod kontrolou ani když obojeho bylo poměrně málo, nebo spíš tak normálně... Prostě tak nějak akorát... A nic moc teda.
vood: A propos-vyjímka pravidlo nepotvrzuje ale vyvrací. ;) Když máš pravidllo, že jabko spadne na zem, tak když jednou to jabko nespadne, tak ti to zemskou gravitaci nepotvrdí, ale vyvrátí... To jen tak na okraj ;)
když jedno jabko nespadne, tak si řekneš, sakra kdyť všechny jabka padaj nazem-a to je to pravidlo, který vyjímka potvrzuje...na jabkách nic moc teda, no. Neni to tak dávno, co sem todle pitomý rčení pochopila, a to určitě v stavu podroušeném, protože je fakt blbý rčení
De la Vastierre
Nic na plat, chlastat se prostě musí i kdyby na faječku nebylo
wolverin
chlastat sa podla mna nemusia tak ako sa nemusi ani hulit ale
obe cinnosti praktizujem rad.s alkom nemam vobec problemy, ked nechcem nepijem a ani mi to nechyba. ale s hulenim by som si mal dat teda pausu (podla mna NUTENU) lebo hulim kazdy den a chcel by som to obmedzit-HODNE obmedzit:).........ale ked ja tak rad hulim :pimp:
wolverin-to je fakt rozumný, ale eště to realizovat
wolverin
2 vood - Ved prave, este to realizovat tak lahko ako sa mi to pise...:frog: ja proste nechcem hulit, cely den si to hovorim a zrazu len precitnem, ze sedim s fajkou v ruke a pucim gres:) minule sa mi stala taka haluz - som si zobral 2 sisky, ze jednu si dam a druhu si odlozim na vecer. Zhulil som teda tu jednu, druhu som uz len napucil do fajky ze aby sa nestratila. a ako si tak zhuleny sedim a ulietam pozrem na fajku a skoro ma jeblo... ja som zhulil aj tu druhu :flamer:
a ani som o tom nevedel, proste som si podvedome pocas haluzenia zapalili a hulil :pimp: hehe
Wolverin-hm, to znám trochu jinak,manže si jede pro půlku pytlíku, přiveze celej s tim, že půlku prodá, než se neděju, jee půlka už dávno v pr... ani si nevšimnu, že hulí v kuse celej den, vono se to nějak skloubí s kouřenim... Pak prohlásí, že už to jako půlku prodat nemůže a dojede to :/ neřád jeden
recol
vyskusal som niektore vase kombinacie a nebolo to zle :) jednoznacne pivko + spek je fajn zalezitost...alebo mozem odporucit flasu dobreho vina s kamaratmi niekde v parku a potom nejake tie prasky :) perfektna kombinacia...
drinker hulič
prstit se musi!!!
TrawiyCZca
alkohol a THC... jak kdy a taky v urcite mire (: bud vic alka a min huleni nebo naopak... jinak se slivovicou a hulenim nemam moc dobre zkusenosti :death: Slivovice vubeeec (: Jedine konopnou slivovicu :crazy: Jinak si radsi dam nakeho bira nebo vodku rulez :beer: (:
cerwiq
tudle kombinaci alkohol s majkou pozivam docela casto, je to ok :D
lulugang
Ja alkohol nerad ale kdyz uz ho musim konzumovat tak to stoji za to to obvykle travim vecery na WC:)proto je lepsi kdyz je k nemu nejaka ta ganja..ale ja se zasadne "najedu" par panakama a pivkem(2-3p+1-2piva)a na to si vyborne zahulim to je pak uplne v poho mam takve psycho stavy a vubec mi neni blbe...
cerwiq
ja mam kombinaci, od ty doby co sem vypil flasku vodky a poblil a bylo mi pristi celej den blbe, tak nepiju moc tvrdej, jo dam si ale jednoho dva panaky, moje nej kombinace: 2 rychla pivka , pank brcko, jedno pomaly pivko a rychli, a sem nejvic hepy, nekdy se to prosazi vice spekama a panackem, jinak je taky v poho trvka, pivko, pivko, trvka, pivko :P
mno, já jsem se ustálil na mpěti až sedmi pivech za večer + hóóódně johnů
ráno nebolí hlava a neleze to do peněz
cerwiq
jj nej pifka a brcka to je nej! kua kdyby nebylo pifko, tak teda nevim...
lulugang
Beer+Weed=good times:)
loweNature
ja mam tiež väčší problem s pohulom ako s chlastom-teras po urode hulim neprestajne tretí mesiac a najhoršie na tom je že mam čim dalej tym väčšiu chuť na šluka-vyriešil som to tak že zvišok urody som zakopal;) :p: tak na jar bude repete:frog:
DR.COUD
michat chlast a hulení-NE!!!!!!!!!!
mam zazitek ze sem si nejdrif dal par skel uaaa dobry zbozi no pekne vysmatej a mozna trochu vic.Pak sem si dal asi 4pifka a najednou sem si neuvedomovoal svoje predsevzeti-ze nebudu chlastat ani hulit az do sracek a hodil sem do sebe par panaku vodek a vinko.No a bylo mi to jedno nastesti sem se za 7hodin probral asi o 50metru nekde jinde ale celej.nevim jak sem se tam dostal ale ten hnus v hube a ta chut k bliti no a to sem chetl mit peknej vecer fuj.Jak uz tu kdosi psal proste po chlastu se nekontroluju a skazim si naladu......
dWARf
Když už má člověk něco dělat , tak ať to dělá pořádně . Buď ganja ,nebo chlast . Vždyˇkaždá s těchto věcí má jiné účinky , které jsou hodně odlišné , tak proč si kazit jedno druhým .
punkejt
Moje řeč... ;)
quentine
je to asi tak, že lidi z čr nemají příležitost změnit si stav vědomí něčím jiným než alkoholem* navíc pivní tradice taky o něčem vypovídá a poukazuje na to, že jsem kurva čech, tak proč bych nemohl vypít 7, 8 pivek? taková čísla ve světě nemají obdoby* příjdu na party, první známý (ještě nemá 20) mi řekne, že má v sobě nějakých 6 piv a jedno sklo* zasměju se mu a jdu dál, dál to vypadá celkem podobně* už se nesměju, otevřu absinth, vytáhnu hašiš, vypiju jednu půlku, dám si páva, druhou půlku, druhého páva, třetí půlku, dalšího páva - uvidíme co dokáže organismus snést :) a snáší to celkem v klidu, určitě lépe než se 7 pifkama v žaludku* pak jdeš na party ve španělsku, lidi tam alkohol samozřejmě dávají ale většinou dají přednost něčemu ilegálnímu - myslím, že všichni tuší vo čem je řeč* je tam k dostání dost kvalitního fetu, jakéhokoliv druhu - co si račte přát?
každopádně dávat si jenom ganju je určitě méně škodlivé než to pravidelně kombinovat s chlastem ale někdy je to dost zpestření*
McGregor
Jo,taky sem proto to dělit,když du chlastat,tak nehulim,když du hulit,nechlastam. Teda,samozřejmě,jedem prd do chlastu,proč ne,stejně jako jedno piwko na žížeň při hulení taky jde.
SaTTaN
ja mam zatial dobre skusenosti s mícháním (raz :) ) chlastu a gresu. Dokonca lepie nez dobre. Dosiel som k takemuto vzorcu:

CHLAST + PÁR PUKOV DOBREJ TRÁVY = SaTTaN si pamätá viac :D
KROTWA
Zdrawime,
kobinačka chlastu z huldem je v poho já si to ani jinak nedokážu představit!Ne zas ale že bych si dával prda mezi každým bíírem.
Já chodím na pivo jenom v pátek večer (po skur***ým tejdnu v práci) a to vypiju tak 12 max 15piv a prda si dávám tak po 8.Buď mě to zabije nebo nakopne ,škoda že to čelowěk nigdy neví dopředu...............................................CÓMA
wandrej
Gin s tonikem,brko,plzen,gin s tonikem,brko,plzen,brko a už jenom kafe a před spanim brko.Tak to mám nejradši :-)
recol
hmm no nemyslim ze miesat to je zle, ale treba najst tu spravnu hranicu :)
btw: ja ked si dam trosku promile do krvi a pletie sa mi jazyk mam strasne velku chut zapalit si brko......je na tom niekto podobne?
Dela_Negro
to recol:Mame podobnej problem taky se drobet napijju a uz mam chut neco motnout.....:)
recol: tohle je zcela normální, tělo má tendence násobit si příjemný stavy :D
Dela_Negro
to ramon:vzhuru do bezvedomi strizlivy nas nedostanou....:)
Landrover
Ja nenavidim miesanie proste to neni ono ani z jedneho ani z druheho...Casto sa mi stava ze som ozraty a zapalim si dake to brcko no a potom neviem ani rozpravat nie to este chodit...e e e
Dela_N: teš se na silvetstra...MUHAHAHAHAHAHA
all: MUHAHAHAHAHAHAHA -ml-
Dela_Negro
to ramon:hlavne musime neco splasit.....:)Muhahaha
Pokémon
Podle me chlast (doplneny mensim mnozstvi huleni) patri na nejake party, vikendove akce apod. kdezto huleni patri tam kde je na nej zrovna chut - proste odpoledne nei co delat - zavolame kamosum - dame par prdu a do vesera bude trosku veselej. Nekodazu si predstavit ze bych se sel opit, kdyz se nudim.
BTW: V posledni dobe nasel fajn zpusob jak misit chlast a huleni. Vypit pul az celou flasku broskvove vodky, pockat az me to ozere, dat 2-3 prdy, pockat az me zhuli a pak za vecer vypit jeste 5 panaku treba zlateho puskina. Tohle je muj postup, zati to vzdy dopadlo naprosto uzasne, timhle zpusobem vzdy vydrzim kalit do tri nebo do ctyr. Na silvestra jsem podobnym zpusobem vydrzel v naprosot uzasne nalade az do pul seste. To sem ale vypil 30 panaku zlateho puskina a to sem tam prolozil jednim mensim prdem a bylo to fajn:-))
negativni zkusenosti s michanim alkoholu a thc nemam.
drinker hulič
30 panáků je kvalitních, Bohnam (bicák Led Zeppelin) zakalil po čtyřiceti a to že to teda byl nějakej kalič... respekt. já už tak po flašce odpadnu. ¨
a co se týká míchání s prdama, tak už raději ne. nedávno jsem se totálně zhroutil po asi osmi pivkách a hodně prdech, nojono, stárnu...
Landrover
Ganja only!!!!Z miesanim mam same neprijemne zazitky a snazim sa tomu vyhybat ale ne vzdy to ide:D
Red-eye
Myslim, že je to hrozně individuální. Někomu je zle po čutce, někomu po chlastu... Co se mě týče, není mi blbě ani po jednom a můžu to i v klídku míchat. Vlastně to dělám skoro vždycky. Už se mi dlouho nestalo, že bych se prostě jenom zlila. Mám tu kaši ráda je to rachot. Hlavně tolik neutratíte za chlast, protože kdo to míchá, vypije toho tak o třetinu míň (nebo aspoň já)........
Pinky
Osobně si nedovedu představit hulení bez piva,asi je to opravdu individuální.Dam 4,5G,pak akurátního špíčka a výsledek je parádní.Pak už jenom lehce dolazuju dle chuti.Když se jen zleju je mi ráno a někdy i při tom lití zle.Když se jen zhulim,sem za chvíli těžce spací.Ale když to smícham tak je to super.:beer:
mino
ja keď sa napijem poprípade opijem a potom si zahúlim je to celkom sranda.ale viac preferujem konopí ako alkohol,ale miešať to je celkom sranda.
Bulb
U nás se kalí i hulí ve velkým, ale ja jsem zastáncem par dobrých špeků než 10 piv... ale stejně se vždy zkaším :)
Mr. Figaro
No podle mě to de Takhle. Když si člověk dá hůlo a až potom nějakej alkáč. Mám to vyzkoušený.Když sem to udělal navopak tak sem se brutálně devětkrát vyblil(a to neni moc dobrý).Ale fakt když se dá nejdřív hůlo tak to funguje a může si člověk dát třeba tisíc rakví a pohoda ale stim alkoholem to je horší neykoušel bych víc jak půlku flašky něčeho tvrdšího.Alespoň teda tak to funguje u mě a umejch kámíků.Vyskoušej te to a uvydíte.
Ahoy
Já bych to řekl uplně přesně jako MR FIGARO.Taky jsem to zkoušel v pořadí HULO a CHLAST je to lepší než navopak.

:jumper: :beer:
El Zhul
Podle mně jsou pivka + pár brček uplně v pohodě spíš záleží na káždém jedinci co a jak snáší znám pár lidí co kalí každý den a do toho mastí spousty brk a jsou furt v přijatelnejch mezích na kašu ale taky znám pár případů co si dají 2 pivka 1 špinku a neumnějí skoro ani chodit je to asi na každým co a jak do sebe cpát ale každopádně za skušku ta jedna šavle stojí. :-) Jinak bych taky preferoval nejdřív PÁLO A PAK AŽ PIVKO čus bus.
Pokémon
Kdyz zhrnu svoje zkusenosti tak u me na poradi huleni a chlastu vlastne nezalezi. blbe mi neji skoro nikdy (pokud to ovsem neni uplne dosracek a to ja nerad). Osobne se mi zda trochu lepsi prvne chlastat pak hulit a pak este trochu chlastat. Je to fakt individualni - jednomu mymu kamosovy je vzdy blbe at to micha jak chce.
da_virus
raz som si dal white widow a potom ma prinutili vypit poldeci vodky
NEODPORUCAM!!!
drzalo ma 5 hodin a bol som brutalne vygumovany
preto lampa+alcool nikdy viac!
vino + huleni = skvela kombinace
pivo + huleni = skvela kombinace
pozn. vse se musi spravne namichat :)
destilaty + huleni to uz se mne tak dobry nezda, ale taky tim nepohrdnu, kdyz je ale treba k dispozici kvalitni domaci slivovica, nebo kalvados, nebo merunka od mych kamaradu, tak je to s hulenim taky skvely.
recol
v buducnosti by mohli v "krcmach" predavat alkoholovo-travickove koktaily a bude nam to vsetko jedno :frog:
G.E.M.E.R
ja mam alcohol s travou rad,ale uz ked som fest zhuleny,tak mi stacia piva,z palenky potom padam do komy a casto aj ryham,ale to sa mi uz dlho nestalo-to ryhanie
Pinky
Dostal sem flašku takový zelený sračky,nazívaj to canabis liker,ale je to spíš mizerná hopsinka.Ale je to pěkná flaška,tak do 1/4 sem jí naplnil paličkama,a dolil(domácí) slivovicí,byla to první,má tak 80,tak sem zvedavej,jestli se to vylouhuje,a bude to nakládat.Jestli ano bude to dobrý,jestli ne tak to bude aspoň obarvený z pravýho konopí,a ne z nějakejch esencí jak to vyrábí v tej fabrice.
daproofxx
V dnešní MF dnes vyšel názor na to jak se to má s marihuanou jako přestupní drogou.
http://www.daproof.net/mfdnes.jpg
cityman
Je to stale omilano dokola (startovni droga neni marihuana, ale alkohol) stejne jako, ze marihuana je prestupni droga. Uz me to ani nebavi cist, protoze zitra se docteme, jak je to nebezpecne a smrtici... Skoda, ze to neni clanek, ale nazor a snad si ho treba pan Vacek aspon precte.
Dude
se vam u ganjy nestane tohle (zapalenej absinth) - http://kodu.neti.ee/~nedi/dragon.gif :frog:
vrbic
Nerad micham piti a huleni a Mnooohem radsi mam huleni,kdyz uz se to smicha tak mi to zas az tak nevadi, ale nevyhledavam michani
Krishna
...ja hulim denne,takze ked idem na nejake pivecko,tak logicky ku tomu aj vyhulujem...mozno je to individualne,ale sa mi zda,ze ked hulim je mi po chlaste menej zle na druhy den...co vy na to?
HALUZAK
Krishna:No tak s tym bytím zle ked si zahuliš ked chlastaš uplne s tebou súhlasím...
Garion
to ja taky je to fakt největší humus......
Leštěnka
U me je to tak, ze je lepsi to nekombinovat...radsi dam brcko, az jsem na kasi, ale vim, ze kdyz bude treba zvladnu to kontrolovat. I kdyz jen na pet minut. Ale chlastat nemuzu, hlavne ne pivo. Dam dve a mam dost (vazim totiz 52kg-mozna je to tim). A ty stavy po alkoholu se nedaji vypnout. Urcite se vam uz stalo, ze jste byli v p*deli a rychle potrebovali myslet - nejaka zavazna situace...dokazali jste vypnout "nehodici se" stavy?
BBVlada
Je to zajímavý, ale když srovnám opilost, a zhulenost tak zhulenost je mnohem lepší, a zdá se mi 'jemnější' pro tělo....radeji budu vic hulit;-)..
Kaya
ja nepiju moc panakyy,ale pivecko,vinko a brcka to je moje..
nejlip tak pivko a bowl:wink:
flEk
chlast sem prozival driv ale ted uz me to ani do te hospudky netahne driv.. to radsej posedim na patniku a dam si speka.. no a kdyz uz na to pivko se de a dam si do toho teba speka tak to nedopada moc dobre nemaj se u me moc v lasce :( bohuzel
viva la marijuana ;P
CHOURIS
Mě míchání vůbec nevadí a čast si dávám více kombinaci (alkohol+pivo(to nepočítám k alkoholu)+doutník+eukalipt+cígo+ganja(v jaký koliv podobě)
CHOURIS
Jo zapomněl jsem říct že normálně vůbec nekouřím
Mr. Figaro
2CHOURIS.Tak to je dost.Kdybych něco takovýho ve většim množství požil já, tak asi hned ležim na zemi v blitkách.
CHOURIS
No mně se to zdá celkem v klidu áž na ten doutník(kupuju si tlustý,teda podle peněz) kterej si dám až na konec a pěkně si ho vychutnávám.Ten už mně ke konci teda moc nejede poněvadž se mně motá mrtě škeble
Crusty-vyhul
citace Jay-jay: je to tak,někdy se sejde obojí.Chlast i brčka.Mno..ale už to není jako dřív.Teď tvrdé ani moc nemusím.Zato pivečko:beer:..............to je jiná

Tak ty my mluvíš z duše ja sem byl dřív na chlast přebor ale fuck off na to ,parkrat sem se huste poblil a pak zjistil ze to nema vubec cenu tak sem zacal poradne hulit:crazy:
pan klobouk
moje zkusenost alk+brcko nejsou moc dobre, zazil sem 30 min nevedomi( moc piv, rumiku a brcek:)) a od te doby konec s chlastem, vzdycky dyz si dam brcko, hned me prejde chut chlastat ani mi to nechutna, staci citit lih a jdu blejt:))
HALUZAK
pri tejto téme ma napadá otazka kedy ste boli prvý krát poriadne ale poriadne ožratý?

Ja na moju 18-ku.Doftedy som skoro vôbec nepil.oslavovali sme to spolu s fotrom on mal meniny:punk: Po oslave ked fšetci odišli tak som kukal v obyvačke telku a samozrejme tam zostal aj chlast na stoloch ktore sa mali upratať až rano.tak som si začal nalievať červené víno docela mi chutilo.potom som okusil vodku a vypil som jedného lahvača :beer:kolko som toho dokopy vypil ale asi nie vela (lebo ako som už vyššie písal doftedy som vela nepil) ale zrazu som bol namol a to fakt namol.Ledva som sa vypotacal / vyplazil z obývačky a tam som šablil ako štena a zobudil som sa ráno v komore rozbitý nasračky....Fakt HNUS:vampire:
Hnědojed
:)

V jedenacti letech sme si s kamosema koupili kzdej tri cerveny draky a balik tresnovyho kabatu. "Vymaloval " sem celou chatu a tri dny sem se nemoh vysrat :) pak sem zacal radsi pestovat zeli.

Mejte se ... :)))))))))
CHOURIS
No ale můžu vám říct že většina lidí co chlastaj a začnou hulit od alkoholu odchází. A TO JE FAKT.
Noo tak jsem včera popíjel se známejma vínečko, bylo ho trochu víc, pak jsem si dal brčko a začal kolotoč, že jsem se modlil ať o to přejde, dobrá nálada byla pryč a už jsem jen čuměl do mísy na hajzlu. Po pár dávkách se mi udělalo líp, tak jsem to rozchodil, jenže po půl hodině všechno zase znova a takhle se to opakovalo ještě asi 2krát. No fuj fuj fuj, tuhle noc jsem opravdu nevyšéfoval :death:
Pan Ker
Ganja v kombinaci s alkoholem(hlavně pifko)...no problema:beer:! Nic lepšího snad ani neznám...možná jen stejná kombinace plus houbičky:mutant:...
V ideálnim případě se mi stane to co včera. Klasicky si dáme brčko a mě po chvilce napadne, že bych si dala nějaký alko. Včera to byly asi jen 2 decky vodky, ale stav naprosto ideální. Veselej, mírně euforickej a hlavně mě to probralo, škoda jen, že vodka došla. Další brk už byl uspávací.
Takže v celku mi kombinace s alkoholem problémy nedělá)když to nepřeženu s tim chlastem)a když mi neni moc dobře, tak mě z toho většinou dostane kouření.
Johnny Von Kris
nejvetsi mazec je, ked sedim po 6pivkach a 6 spekach s lidma v hospe......... sedim a uz poradne nevim kde mam ruce a najednou kouknu kolem a pak se jen usmeju > jo vzdycky me napadne jeste neco uzmoulat.... vytahnu naky veci a snazim se utocit dalsiho speka vsichni koukaj(nebo uz taky ne) jak se klepou ruce, neco se strati v zapomeni na podlaze, ale nakonec to s patricnym usilim dam.....
to sou fakt stavy nehorazny
ted, je to par dni, sem zrovna byl v hospe v takovejhle stavech, vstavam vod stolu, za mnou malej had lidi.... a naky vylity chlapici , tak 35 -40 let se bavi "ten urcite ma" , "", atd.... tak sem jim pak utocil brcko a zahulil s nima..... jeden prej dela v temeline nakyho inga u reaktoru a z toho druhyho vylezlo ze je tepley.... :)

takze rozhodne po chlastu a huleni sou zly stavy.....
Serzo_RASTA
Kdyz si trochu zahulim, tak potom dostanu chut pit, ale kdyz se vuhulim hodně tak už nechci vubec chlastat, je to paradox
Serzo_RASTA
ale kdyz sem namrdany, tak potom prdy mi naramně chutnaji
HELLEN
Já dřív k hulču vůbec nepila, ale tedka si to jedno, dvě pivka dám a úplná pohodička...taky jsem jednou pila vodku, a na to hulila, ale to mi vůbec nesedí.
C00l_D@e
Ja jsem driv docel dost chlastal. Pivka, vino, tvrdej...proste vsechno....ale od ty doby co jsem zacal hulit (cca. 5 let) tak postupne prestavam....tvrdej si dam akorat treba na nejaky rodinny oslave 1-2 panaky (s tatou jsem jeste speka nedal), nebo treba s pritelkyni (ta taky nehuli), jinak spis piju uz jen pivko a nebo vino. A snazim se kdyz piju tak nehulit....i kdyz nekdy to stejne skombinuju, jako treba pred 14 dnima...kdy jsem asi po 5ti plznich dal speka a pak jsem lezel asi pul hodky v bezvedomi v koupelne :o)...jeste ze mlada uz spala :o)...no ono to asi taky bude letosni urodou...byla to teda teprv ochutnavka, ale proti lonsku to je tak o 75% lepci :o)
Z.I.P.
No nakopávka je to brutální!!:grrr: jednou sem dal tequilu s nalozenejme palicema,dal sem panaka a cca 4h sem byl totalne na srot(asi 1 cpeka)!!:rocket:
dame mrda?
Jednou sem pil brkovou slivu a vezte ze po jednom panaku to slo poznat jinac kdyz su total nakaleny a na to zahulim(nedej boze nejaky skero) tak mam totani vypadky a nevim o sobe proste shit haluze.NEDOPORUCUJU!
:(
Moucha
podle mě je nejlepší si první rozmyslet jestli hulit nebo chlastat a obojí dohromady urcite nemichat, ¨nebo vás to totálně rozbije
Z.I.P.
nejlepší je si dat par pivek,pak speka a uz si frčíte na jiny vlně!!
kdyz kalim vecer a zleju se a dam si cpek tak mi rano absolutne nic neni.je to divny ale je to tak!:beer:
Z.I.P. taky mam ten pocit, že rána bejvaj mnohem příjemnější, než jen po chlastu.
Ví někdo, proč to ta je? Nebo je to individuální pocit.
Odc^
citace:
Původní příspěvek od kegi
Tak zkuste dát brčko nějakýho hustýho modelu třeba Nebulu a na to dejte dvojitýho absinta s redbulem. Půl hodiny na to budete vysmátý a fakt to nejde zastavit, nelze se přestat smát. :bravo:

Ty jo..ale na tohle bacha!!! Například lidi se slabší pumpou by to mohli špatně rozcházet!! Každopádně to musí být kopanec jak sviňa!!:death: :death: :beer: :bandit:
henrimgd
Já dež kalim tak i hulim a to jedině dohromady, to je pak správná rychta. Nejdřív pár pivek fotbálek a pohodka, pak brčál a začne smršť panáku. A když cejtum že mě chlast dostává dám hned brko a opačně skvěle se to doplňuje, ale muší bejt rovnováha, pak sem v luxusní náladě a mám hafo enerdži pařit. za to dež enem hulim tak sem sice v poho, ale línej cokoliv dělat, takže jen tak někde i videa a když jen kalim, tak sem jak prase a chci se prát. Jo a než du spát hodně piju vodu a hned usnu a ráno sem fakt jak rybka.
No teď mám v prdeli játra a jen vzpomínám :afro:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma