Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Co dál ? - Klikni zde pro originální téma
Objednal jsem si zde doporučovanou zářivku reptilight od NARVY a už mi přišla - ale nevim co dál.Je to jen trubice a ta sama o sobě asi svítit nebude ,takže kohokoli prosím o radu co ješte musim dokoupit jako jak se to jmenuje a kolik to zhruba dělá? předem dík. :-9
aaaaa
špatná koupě
aaaaa
Když už kupuju tak komplet a ne jenom trubici!!
Mam tři kytky, tři měsíce starý. Jedna má 50cm a ty dvě po 40cm. Jsou osypaný palicema, smrdí taky pěkně, ale netušim kdy je mam sklidit....Help!!!
danielgrmela
2 host : Říká se že max. obsah účinných látek je při poměru 50/50 bílých (nových)/hnědých (starých ) tyčinek.Čím déle budeš se sklizní otálet tím více to bude mít "stoned" účinek.Nezalívat ,nevlhčit.
lothar
je to dobra koupe, ale az tak na tejden / dva pred sklizni dosvecovat. Reptilight zarivka ma jako jedna z mala zdroj UV-B zareni. To je dobry k tomu, aby se zvedla produkce THC v kytce ( jako obrany filtr proti jiz zminovanemu UV-B ). Jinak zapojeni je docela jednoduchy. Kup si předřadník od firmy http://www.tyris.cz + patice na zarivku + par metru plnyho kabliku a zapoj to. Na tech předřadnících to mas i namalovany jak to zapojit. Mimoto jsou tam fakt ochotny lidi, takze radi aj poradi.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma