Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Black Gull - akty X - Klikni zde pro originální téma
Nazdar hulici. Mam maly problem. Mam indoor Black gull. Ma asi 6 tyzdnov, je pod UV trubicou TERRA UV 15W a pod 8W Coolwhite. Sem tam este dam na minutu pod horske slnko. No dozreli mi sisky, ususil som ich a dnes sme ich s kamosom testovali. Ani po 4 siskach nic. Tak sme dali ususene listy, co som ostrihaval, a po dvoch praskoch z vodneho bonga som bol mrtvy. Co su to za akty X? Stretol sa uz niekto s tym?
delta
mOC TOMU NEROZUMIM... tys vypestovat nejakej model indoor pod dohromady 18Waty za 6 tydnu... No tak to zaloz jinej thread. S tou tvoji efektivitou by se od tebe mohli ostatni ucit.
No dokopy pod 23W. A co je divne na 6 tyzdnoch? To je bezny vek indoorov. A nie je to nejaky indoor, za semienka (11 kusov) som dal 90 eur.
Hajavan
LOL, chlape zabal to !!
delta
Hele sleepre posli sem nejaky fotky (Normalne se v Indoor jede tak 3 mesice a na m2 potrebujes aspon 400W sodikovku, tak se nediv ze je to spis pro srandu) Jinak si projed hledani a zadej treba osvetleni, pak snad nevyhodis za seminka tolik aniz by sis predtim zjistil pod cim to pestovat.
howgh
PiosOne
sleeper: no tak s tím jsem se ještě nesetkal (jak s tím, že to zhuluje jenom z bonga, tak s pěstěním pod takovým osvětlením).
jestli ti můžu radit, tak se na to vykašli a pořiď si pořádnou sodíkovou výbojku, stínítko a hlavně to pak nech růst déle než 6 týdnů. potom tě to bude zhulovat z čehokoli.
cosmos
sem z toho pochopil, že palice nezhulovali, ale listy jo:eek: nesetkal sem se s tím, ale ted me napadá, že jsem někde čet, že v určitej okamžik během růstu mohou listy bejt listy potentnější než palice...ale myslím, že nešlo o dozrálou kytku...
borifield
hlavne 90 eur a dat to pod 23W hmhm ,ono se rika ze 70% uspechu je genetika ale nebere se to tak vazne , bez tech zbylejch 30ti % to fakt nema cenu sleepere.150tku by si urcite zvlad ...a ani nedokazu pomyslet jak by to vypadalo pod 400w. nebo respektive dokazu :D
peace
robos
6 tyzdnov sa mi zda fakt malo, nepomilil si sa?
No pozeral som tu uv lampu. A mali ste pravdu. Na obale na lampu bolo napisane 15W a na trubici je zasa napisane 150W. Tak to bude skor tych 150. A da sa to za tych 6 tyzdnov, lebo ja som pouzil nejake hnojivo na zrychleny rast a pouzival som aj oxid uhlicity. Nakoniec ta raslina mala 60cm. Bohuzial fotky neposlem, lebo rastlinka je uz zfajcena. Ale aj tak, moja otazka bola, ci uz niekto vypestoval, ze zo sisiek (po cesky asi palice) nebolo nic a z listov som bol mrtvy.
chobot
Hele a jaxi poznal, ze uz je to za tech 6 tydnu zraly? To chces rict, ze ty kytky mely luxusni tvrdy palice o prumeru nekolik centimetru? Ver si cemu chces, ale vypestovat kytku od seminka ke sklizni proste minimalne 2 a pul mesice trva, spis vic - je mi lito.

No, proc to zhulovalo tak, jak to zhulovalo ti asi nikdo nepovi. Kdyby to nezhulovalo vubec, taxe neni moc cemu divit, kdyz si pouzil naprsoto nevhodny a slaby osvetleni a jeste si to nenecal dozrat. Ale to, ze fungovalo to listi je zahada, priroda je mocna....

Mimochodem - ta tvoje UV zarivka ma opravdu spis 15W. Predpokladam, ze je to takova ta zarivka pro plazy do terarii a ty se delaj v takhle nizkejch watazich. V kazdym pripade se na pesteni moc nehodi, jedine jako doplnek k normalni sodikovce, kdyz chces doprat kytickam vic UV.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma