Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Schrank 1 - Klikni zde pro originální téma
hjok
Zdravim vsechny growery a mel bych jednu otazku , chci zacit pestovat indoor a nemam na to prostor a tak sem myslel , ze misto skrině bych dal kartonovou krabici a tam 70w sodik , vylepil bych to alobalem a vbětrani z compu. Myslíte ze bych neco vypestoval???
Krychle
2 hjok
mno, kartonova krabice by se v krajnim pripade hodila spis na matkarnu. neco by jsi vypestoval to jo ale ted jde o to co to bude:) jednoho bych se bal a to je to, ze by ti to mohlo chytnout. normalni skrin zvladnes opatrit treba protipozarnim naterem, ale krabici tezko. jo, jeste vlhkost by mohla delat problemy. jestli muzu radit, tak si tu skrin udelej treba z tenky drevotrisky.
zdar:sun:
chobot
Krychle ma recht, sodik do papirovy krabice je trochu vo hubu. Zkus si sehnat/zbastlit bednu z nakyho mene horlavyho materialu, jesli ti jde vo prostor, tak je to jedno, ne? Radsi nez alobal si to zevnitr natri na bilo (primalex). Jinak 70W a vetrani z kompu bude v pohode, samozrejme toho nevy pestujes najednou moc, ale pokud moc nehulis, da se s tim vyjit.

chobot
hjok
dik chlapy , ja to vyzkousim a pak se ozvu a kdyz ne tyk mi vyhorel byt a ja snim:-) ale doufam ze to pofacha.skrin ma rozmery sirka : 42cm
hloubka : 26cm vyska : 70cm , jeste sehnat rizky je to ok.
cus a peace all growers


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma