Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Dotazy 150w - Klikni zde pro originální téma
Virtus
Je to asi tak rád bych si ujasnil pár věcí, chystám se pěstovat pod 150w ve skříni 100x60x50 (V;Š;H).Chtěl bych pěstovat v bubláku a tak bych se rád zeptal kolik bych mě dát do týhle skříně kytek a jak velkou nádobu použít.Co se ventylace týče 4x 12V větrák od PC zdroje jeden na odtah ze skříně, jeden na odtah tepla od světla, jeden na cirkulaci a jeden co bude hnát do skříně vzduch.Rád bych se zpetal jestli mám dát pachovej filtr i na větrák kterej táhne od světla teplo, a taky v jakejch ciklech mají být ty větráky zapnutý.Taky bych si rád ujasnil jak dlouho mám nechat na růst a jak dlouho na květ a jak dlouho tomu svítit když je to v bubleru.Pokud víte přibližný současný ceny 150w lamp... a jak je nejlaciněji nakoupit taky si nechám poradit, a můžu použít objímku ze 70w???Pokud máte někdo 150w komplet na prodej je to úplně ideální, případně bych bral slevu když bych dodal komplet 70w.Jakou teplotu mám udržovat ve skříni??A taky bych rád věděl jak skříň udělat co nejbezpečnější po technický stránce...Prostě beru jakou koliv užitečnou informaci ohledně 150w 100x60x50... dík moc...
Krychle
jak uz psal Bambuleue, tak vsechny odpovedi na tvoje otazky jsou ve FAQu . nechci prudit nebo tak neco, ale priste driv HLEDEJ, nez zalozis novej thread. a jestli shanis 150w komplet, tak se mrkni do zahradnickyho bazaru, tak to nekdo bude mit. treba tady prodava cle lacco vybojky a komplety..
zdar
Virtus
Jo já vím jen mám trochu zmatek a tak se snažím si to nějak ujednotit...
To Bambulion: 2 bubláky???Myslíš, že by nestačil tak na 3 Kytky jeden bublák tak 15 - 20 litrů??Když bych tam dal na ten jeden kýbl dvě ovzdušňování????
Virtus
Já pořád nechápu jak to vyřešit s těma větrákama :) Přece nemůžou jed 24hod./den .... kdy je můžu nechat odpočinout???
Aryan
vetraky si odpocinou po sklizni :)
PiosOne
anebo na smetišti, až doslouží
Virtus
Použiju teda na jednu kytku 15 l kýbl a dám tam dvě... to mi přijde celkem rozumný.... ale ještě jsem se chtěl zeptat jestli bude stačit jedno akvarijní ovzdušňování na jeden 15l kýbl s jednou kytkou... zatím všem dik!!!!
Virtus
Na jednu Kytku 15l kýbl a dám tam dvě.. jako do tý skříně dvě kytky.... tudíš 2x 15 l kýbl každý s jednou kytkou ... dohromady dvě kytky...
Skráceně:"Použiju teda na jednu kytku 15 l kýbl a dám tam dvě... "
Virtus
No jo no, ale to je taky pak problém s cenou :(
A pak ta elektřina... 250w je moc jsem jen chudej student :)
AgeOf
Mno wetraky spustaj asi podla teploty a inak tak kazdych 6hod na 30 minut staci v poho...
Virtus
Kolik máš výnos za sklizeň??? A co pěstuješ???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma