Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Top 44 - Klikni zde pro originální téma
AgeOf
Cawte som zaciatocnyk a rad by som pestoval podlapowku 44 mam skrinu tak 20x60x20 a lampu philips20W dalo by sa s tym daco poriestit?Poradte my co lepsie alebo ako co....
Tutti Frutti
ahoj,
nechcem kazit tvoj zaciatocnicky elan a nadsenie pre vec,
ale na tomto servri platia iste pravidla, napr. ked mas vseobecnu otazku, pozri sa najprv prosim do sekcie FAQ - Frequently Asked Questions alebo inak Casto Kladene Otazky, najdes tam zakladne odpovede na otazky typu Aku lampu, Kolko wattov apod. Pre akekolvek dalsie otazky ktore nenajdes vo FAQu pouzi vyhladanie (apropos, obidva linky su vpravo hore), prakticky o vsetkom sa tu uz pisalo. Studuj thready.
Na tvoju otazku - 20W je malo, navyse nepises co je to za lampu a to je dolezite, mas lampy sodikove, metalhalidove, halogenove, usporky, fluorove ziarivky, ... vseobecne sa ale da povedat, ze nie, ta lampa je stacit nebude... nemusime to tu zrejme riesit, odpoved najdes vo FAQu. Vyhybaj sa prosim zakladaniu novych threadov ci ankiet, najma ak by malo ist o duplicitne zalezitosti. A inak co sa tyka Top44, pomerne rychlo zreje, ale udajne to nie je ziadna bomba.
Vela zdaru
AgeOf
Dakujem newdel som ako tu to chodi.Ona je ta lampa usporna 20w ale kolkatku by som teda potreboval na jednu rastlinku?Samozrejme mam skrinku z vnutka prakticky urobenu...
Tutti Frutti
kamo, nemam pocit ze by si si precital FAQ... jednoznacna odpovedat na
"kolkatku by som teda potreboval na jednu rastlinku?"
snad ani neexistuje... to mas ako keby si sa spytal "aky dopr. prostriedok potrebujem na prevoz jednej osoby" - jasne ze to moze byt aj bike a moze to byt aj vw golf alebo lincoln towncar /ci ako sa to vola/ takze, mozes mat setup od 70W az po x krat 1000W... je to na tebe /a na FAQu :D/ - zalezi kolko do toho chces investovat, aky chces mat vynos, ake mas priestorove moznosti... FAQ :wink:
p.s. na jednu rastlinu potrebujes 70-400 W
AgeOf
Dakujem dakde som cital ze sa to da vypocitat tak newiem
AgeOf
uvydim a budem pravidelne informovat + daake to fotoze...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma