Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
blue berry - Klikni zde pro originální téma
sam 3
ahoj děcka, kámoš mi nabízí ke koupi dvě semena blue berry od sensiseeds a protože jsem nenašel fundované příspěvky chtěl jsem se vás zeptat kdo má zkušenosti s touto kytkou jestli je to dobrý silný model, s pěstěním si už nějak poradím ad je to třeba náchylná kurva ale zajímalo by mě jeslti je to vůbec dobrý... pro zajímavost za jedno semeno chce 300kč, říkal že jich 16 koupil za 69 eur. Za případné odpovědi děkuji:)
sam 3
Bleu Berry, pardon.
PiosOne
no já nevím, ale kámoš tě asi trochu tahá za fusekli. v nabídce sensiseeds jsem žádnou blueberry nenašel (ale je možné, že už ji v nabídce nemají anebo si kámoš spletl shopy), ale ta cena je docela drsná. když si spočítáš, že tvůj "kamarád" koupil jedno semínko za cca 130,- a tobě ho dává za 300,- tak bych se mu na to vybodnul. to si raději tu blueberry nech poslat origoš. víš jistě že to je blueberry, když tě takhle natahuje s cenou, tak to taky vůbec nemusí být žádná blueberry.
jinak co se týče modelu, tak podle toho co jsem slyšel o jeho pěstování, tak to žádná náchylná ku*va nebude, prostě normální indoor. chutově je to docela mňamka a po téhle stránce jí nic vytknout nemůžu.
viridis
BB je jednoznacne to nejlepsi, co jsem kdy mel v hube. Pesteni je bez problemu, akurat musis svitit jako cert a postupne zvednout hnojeni o hodne vyse, nez je obvykle. Je to dost narocna kytka, ale vyplati se, paldy jsou obrovsky a tvrdy jako sutr - prstama si temer neudloubnes. High je znicujici a posila do kytek - vyborne se u toho posloucha zpevne ptactvo (stejne nic jineho delat nelze). Navic ma vyhodu - pri qetu tolik nevoni.
HKOR
zdar, tak sem trochu brouzdal po strankach sensiseeds a onu bleu berry jsem našel tady ale i tak si myslim že 300 za 1 seminko je fakt přetahaný ... ještě k tomu nevíš jestli to bude samec či samice ... no je to na tobě !!!
Dude
ty bláho, jestli nejsou feminizovaný, tak to je hodně drahej los...
btw> jestli je to vopravdu kámoš, tak je to pěkná svině, bych ho poslal <censored>
yTUmama
MILÝ SAME,
NA NIRVANĚ MAJÍ MOMENTÁLNĚ ZA 10 OUR 10PECEK,COŽ JE ZHRUBA STEJNÁ CENA,JAKO ZA DVĚ OD KÁMY.
blůbery za deset
sam 3
dík za rady, možná ho ukecám na 800-900 když vezmu 4 ad se mi zvýší pravděpodobnost samice, víte jak to je on tam byl osobně dovez to tak chce nějakej peníz za dovoz a ochotu prodat tak malý množství. Bleu Berry to je určitě ukazoval mi origoš krabku s pytlikem uvnitř. Ještě jednou dík za odpovědi
PiosOne
sam: vážně se na ten kup od známého vykašli a raději si to nech poslat. máš jistotu odrůdy a taky cenově budeš úplně někde jinde.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma