Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Starej KOMANČ - Klikni zde pro originální téma
Karël Bezbarel
Matka mi vcera dala krabicku plnou semínek ze kterejch pěstovala eště za komančů když sem byl eště míň než novorozeně napadlo mě že kdyby to byl nějakej starej model skunku že by to bylo v pohodě ho vyšlechtit a začit rozvijet jenže pravděpodobnost bude že je to spíš nějaká ganja a že z toho ztejně nic nebude protože ty semena jsou už taky dost starý a jak je všeobecně známo čím starší tím horší že.
PiosOne
karel: no hele, zkusit vysadit (raději předtím i naklíčit) to můžeš. sice pokud to bylo někde strčený v šuplíku, tak to po těch letech ani nenaklíčí, ale nic za to nedáš. jiná věc by byla, kdyby to bylo celou dobu někde v mrazáku. to by šance byla větší, ale raději si sežeň semínka nová.
robos
skus to, mozno to bude fakt peaceacka ganja:)
Karël Bezbarel
Už sem je dal klíčit zatim nic ale je to tam tak 3dny takže uvidime
robos
napis ako to dopadlo
Karël Bezbarel
No tak zatim to je ve vodě ale nic to nedělá tak to tam eště necham a pak skusim třeba jiný ale moc si vod toho neslibuju
Ezop
Drzim ti palce!!
Taker
Nechci malovat mikuláše na zeď ale po třech letech de schopnost semínek vyklíčit brutálně dolu a jestli sou ještě z období kdy se tady proháněli komančové tak bych od toho moc nečekal. Ale stejně ti přeju aby aspoň nějakej klíček vylezl.

Jinak kolik dní že už je máš přichystaný ftý vodě?
Karël Bezbarel
Už dost dlouho ale když si tady přečteš příspjevky zjistíž že si vod toho moc neslibuju já vim že semínka sou po pár letech na hovno taky že to eště nevyklíčilo ale za vodu skoro nic nedáš když to nevyklíčí skusim další třeba tam to jedno bude.
Taker
Jo jo, je možný že jestli jich máš třeba sto tak že by to 2 mohly rozchodit. Ale myslim že když máš semínka ve vodě a do tejdne - 10 dnů ti nic nevyleze tak je s nima nadobro ámen.
Karël Bezbarel
hmm musim to skusit znova protože sem dneska zjistil že voda v nádobě vyschla a semínka uschly takže tam budu muset dát nový hee
PiosOne
zkus semínka před klíčením dát na pár dní do mražáku, trošku se zvýší pravděpodobnost naklíčení
Karël Bezbarel
Hmm tak ok uvidíme co se stane. Hele mas nějakou radu já mám buddhu a zraloka asi 5 dni ve skrini pod usporkama a ten jeden list u žraloka je strašně žlutej a některý listy na hoře jsou trošku nažloutlý a buddha hodně povadlej a taky místama nažloutlej mám to z řízku a dal sem to do hlíny je možný že je to přelitý nebo jestli bych nemněl doplnit Mg nebo nějakou látku nebo něčim pohnojit ale zase sou este malý ne, sou v substrátu pro pokojové rostliny. Jinak mám doma přírodní hnojivo co sem urobil s kopřiv a pjekně to smrdí jak sračky takovej hnůj.
PiosOne
a co jsi tomu dával (nějakou hnojku, jenom vodu...)? pod čím to máš (zářivky, úsporky, watáž)?
Karël Bezbarel
Zatim sem to vůbec nehnojil protože to nechci spálit hned nazačátek a mám to pod 3-ma úsporkama dal bych sem fotky ale nemam digital. ale po vanocich snad budu mit jenze to uz tenhle problem doufam nebude.
Wowek
2 Karel Bezbarel : hele i kdyby ti to náhodou vyklíčilo tak je všeobecně známo že dříve byl obsah thc MNOHONÁSOBNĚ MENŠÍ ! než je dnes v palicích skanku nebo ganji dříve to skoro nedávalo......až tedka v době kdy existujou šlechtěné odrudy....hnojiva a sodikovky..

takže i když ti to vyklíčí a dej bože i vyroste tak zhulíš celou kytku sám a nic....
Karël Bezbarel
to je úplně jedno hlavně když to vyroste
Taker
4 Wowek
Tak to je další z řady mýtů co (jak píšeš všeobecně) koluje mezi lidma, jo jasně existujou dneska kurefsky silný odrůdy ale nemůžeš upírat sílu odrůdám starším. Myslíš že by si lidi pěstovali po 3000 let konopí jenom pro to aby z něj teprve na sklonku 20. století vyšlechtili pořádnou marihuanu? Jako že by jim to celou tu dobu nic nepůsobilo?

Jinak tady bod číslo 19. Mrkni se


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma