Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
monitoring médií k 26.10.2003 - Klikni zde pro originální téma
breeder
Odsouzení Čechů v Německu za pašování drog
ČT 1 | 25.11.2003 | 22:05 | pořad: Události, komentáře

Daniela DRTINOVÁ, moderátorka
--------------------
Tiskové agentury vydaly novou zprávu. Česká rodina z Ústí nad Labem skončí v německém vězení za pašování drog. Čtyři Čechy dopadla letos v březnu německá policie. V autě měli dvě stě šedesát kilogramů hašiše za sto milionů korun. Soud v Pasově poslal na šest let do vězení dvaadvacetiletého Tomáše Gízla. Ten se proti rozsudku odvolal. Jeho manželka dostala dva a půl roku a otec se strýcem po třech letech. Ti ovšem popřeli, že by o drogách věděli.
________________________________________________________________________

Kolínský soud s pěstiteli marihuany byl odročen na 13. ledna
Zpravodajství ČTK | 25.11.2003 | 13:32 | rubrika: Právo a krimi - Středočeský kraj | autor: JT

KOLÍN 25. listopadu (ČTK) - Výpovědí svědka dnes u kolínského soudu pokračovalo hlavní líčení se skupinou mladých lidí obžalovaných z výroby a distribuce drog. Jsou podezřelí, že v rodinných domcích po celé České republice minimálně od roku 2001 pěstovali a prodávali konopí. Jednání bylo odročeno na 13. ledna.

Svědek dnes u soudu řekl, že se s jedním z obžalovaných, obchodníkem Václavem Bobkem, zná od dětství. Bobkovi vozil z Holandska hnojiva a osvětlovací tělesa. Prý si chtěl asi otevřít velkoobchod, vypověděl. O tom, že Bobek pěstuje marihuanu, se údajně dozvěděl od známých a z tisku. Na vlastní oči to prý neviděl. Marihuanu od něj nikdy nedostal, řekl.

Soudce Jiří Kruml jej však upozornil, že jeho dnešní tvrzení je v rozporu s původní výpovědí. Před časem totiž uvedl, že mu Bobek občas drogu dával. Svědek se hájil tím, že tak prý vypověděl pod nátlakem policie.

Soudce potom přečetl protokoly o odposlechu telefonních hovorů obžalovaných. Hovořilo se v nich mimo jiné o "matroši", kterým zřejmě označovali marihuanu. Několikrát se totiž zmínili o zelených rostlinách, jejich sušení a distribuci.

Sedm mužů a jednu ženu ve věku od 25 do 27 let policie zadržela loni v březnu. Podle obžaloby si skupina ke své činnosti vybírala nenápadné domy na Brněnsku, Strakonicku, Lounsku nebo Kolínsku. Drogu pěstovala ve speciálních pěstírnách s řízeným osvětlením, zavlažováním i vytápěním. Marihuana údajně obsahovala více návykových látek, než je zvykem u klasicky pěstovaného konopí.

Marihuanu údajně pachatelé prodávali po celé republice a spolu s ní nabízeli i drogu extáze.

Jaroslava Tůmová mol
________________________________________________________________________

Pasovský soud poslal českou rodinu do vězení za pašování drog
Zpravodajství ČTK | 25.11.2003 | 20:57 | rubrika: Právo a krimi - Evropa, ES, NATO | autor: RDM

(rozšiřuje o další informace, citáty)

PASOV 25. listopadu (zvláštní zpravodaj ČTK)- Soud v německém Pasově dnes poslal do vězení čtyři členy české rodiny, kterou němečtí policisté letos v březnu zadrželi s nákladem téměř 260 kilogramů hašiše v automobilu. Dvaadvacetiletému Tomáši Gieselovi z Ústí nad Labem, který se k pašování drog hned po zadržení doznal, uložil soud šest let nepodmíněně.

Jeho manželka Marcela dostala dva a půl roku a jeho otec a strýc po třech letech nepodmíněně. Ti však na rozdíl od Tomáše Giesela popírají, že by o drogách věděli.

Proti rozsudku se nicméně odvolal pouze Tomáš Giesel, ostatní svého práva nevyužili. Podle německých zákonů totiž mohou být propuštěni na svobodu již po odpykání poloviny trestu.

Všichni čtyři odsouzení byli drženi ve vazbě na různých místech Německa. Právní zástupkyně rodiny Gieselů dnes ČTK během líčení řekla, že s nimi bylo zacházeno velmi dobře, a proto vazbu nijak výrazně špatně nenesli. "Přidělení němečtí obhájci dělali, co mohli, a odvedli práci v maximální kvalitě," řekla právnička.

Rodina podnikla fingovanou turistickou cestu do Jordánska a Sýrie, kde naložila do kempinkového vozu 260 kilogramů hašiše, jehož hodnota na černém trhu představuje asi 100 milionů korun. Celou akci podle obžaloby organizoval Tomášův někdejší zaměstnavatel, který je nyní ve vazbě v České republice. Ten prý dával rodině pokyny do Sýrie, kudy jezdit a kde nabrat náklad.

Obžaloba požadovala pro Tomáše Giesela osmiletý trest, pro jeho otce a strýce tresty pětileté a pro ženu Marcelu šest let vězení. Podle obžaloby totiž musel všem být minimálně podezřelý objemný náklad i průběh cesty. S rodinou přitom cestovala i dvouapůlletá dcerka pachatele, která byla ve spolupráci s českými konzulárními orgány brzy po zadržení předána své babičce, jež si dítě odvezla do České republiky.

Soudní líčení v Pasově se odehrávalo v naprostém klidu, za obžalovanými se přijela podívat téměř celá rodina.

Ve své závěrečné řeči Tomáš Giesel uvedl, že je mu všechno velmi líto. Kdyby věděl, že jeho rodina bude zadržena s ním, nikam by prý nejel. "Když mě zadrželi, říkali mi, že je propustí, že o ničem nevědí," řekl Tomáš Giesel.

David Sládek rdm vk
________________________________________________________________________

Muž odsouzený za pokus o dvě vraždy skočil z okna
Mladá fronta DNES | 26.11.2003 | rubrika: Kraj Moravskoslezský | strana: 1 | autor: JAROSLAV BAĎURA

Ostrava-Heřmanice - Skokem přes prosklené okno jedné z místností věznice v Ostravě-Heřmanicích skoncoval v pondělí se životem osmadvacetiletý vězeň Karel Krejča.
Brutální způsob smrti si tak zvolil muž, o němž státní zástupkyně před pěti lety u soudu řekla, že "jde o člověka, který kudy chodí, tudy trousí smrt".
Krejča vstoupil v pondělí podle mluvčí věznice Radomíry Dlouhé do pracovny a zastihl dva vychovatele při třídění korespondence. "Pronesl pouze jedno vulgární slovo, rozběhl se, vyskočil na parapet a proskočil zavřeným oknem ze čtvrtého podlaží." V nemocnici pak vězeň zemřel.
Karel Krejča v srpnu 1997 v Brně napadl nožem na ulici dvacetiletého punkera. Pobodal jej do břicha a také na hlavě. Podle výpovědí svědků nechal Krejča těžce zraněného mladíka ležet na zemi a odešel na diskotéku. Tam pobodal třiadvacetiletého muže do obličeje a do plic.
Oba postižení, kteří za jedinou noc skončili s Krejčovým vystřelovacím nožem v břiše, se shodli na tom, že útok byl rychlý a neměli sebemenší šanci se bránit.
"Protože má šanci své chování změnit, půjde za pokus o vraždu do vězení s dozorem na dvanáct let," ukončil tehdy proces předseda senátu.
Mluvčí ostravské věznice Radomíra Dlouhá řekla, že vězeň Karel Krejča si v pondělí dopoledne postěžoval vězeňskému psychologovi, že se psychicky necítí dobře.
"Psycholog přislíbil vězni psychiatrické vyšetření, které se už ale nekonalo," řekla mluvčí Dlouhá.
Pobodání dvou mladíků nebylo jediným trestným činem, jehož se Karel Krejča dopustil. Vloupal se ještě do brněnské pivnice a ve vězení u něj dozorci nalezli marihuanu.
Mluvčí věznice upřesnila, že Karel Krejča od roku 1998, kdy byl odsouzen, vystřídal vězení ve Znojmě, Vinařicích a v Kuřimi, odkud byl před šesti týdny eskortován do Ostravy-Heřmanic.
"Zatímco ve vazebních věznicích bývají sebevraždy častější, v klasických věznicích se s nimi tak často nesetkáváme," řekla mluvčí Dlouhá. V Heřmanicích se letos pokusil o oběšení jeden vězeň, ale podle policie šlo jen o demonstrativní pokus bez jakéhokoli zranění.
"Loni jsme neměli ani jeden pokus. V roce 2000 spáchal sebevraždu jeden náš vězeň na pracovišti. Polil se benzínem a zapálil se. Zemřel po čtyřech měsících v nemocnici," řekla mluvčí. Skok z okna je v Heřmanicích první takovou sebevraždou za posledních 44 let, kdy tu věznice byla postavena.
________________________________________________________________________

Pěstoval na kšeft marihuanu
Právo | 26.11.2003 | rubrika: Plzeňský kraj | strana: 14 | autor: (pab)

PLZEŇ - Dvacetiletému mladíkovi z Plzně hrozí trest za to, že v posledních třech letech pěstoval na různých místech marihuanu a část sklizně se pokoušel prodat. Policisté ho zadrželi během silniční kontroly v západočeské metropoli, kdy v jeho vozidle našli usušené části konopí. "Policejní rada ho obvinil z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů a dále šíření toxikomanie. Stíhán bude na svobodě," řekl mluvčí plzeňských policistů Petr Kovář. Při vyšetřování se ukázalo, že obviněný muž několik hodin před policejní kontrolou nabízel známému ubalenou cigaretu marihuany ze své produkce a jako protihodnotu požadoval elektrosoučástky. Ne pokaždé ale úrodu mladík sklidil. "V roce 2001 vypěstoval v malé obci na Domažlicku ze semínka jednu rostlinu, kterou vypiplal do výše tří metrů, ale před sklizní ho někdo předběhl a sklidil za něj. O rok později na stejném místě opět vypěstoval jednu rostlinu, ale i tu mu někdo odcizil. V roce 2002 zasel asi šest rostlin v Plzni-Bukovci, ale přišla povodeň a úrodu mu zničila," uzavřel Kovář.
________________________________________________________________________

Nabízel marihuanové cigarety
Deník Litoměřicka | 25.11.2003 | rubrika: Litoměřicko | strana: 16

LINKA 158

Třebenice - Z trestné činnosti šíření toxikomanie byl obviněn 19 letý mladík z Třebenic. Obviněný muž v uplynulých měsících nabízel v třebenickém parku několikrát mladistvým osobám ubalenou marihuanovou cigaretu. Obviněný mladík je stíhán na svobodě a hrozí mu trest odnětí svobody až na tři roky.
________________________________________________________________________

Mezinárodní drogová síť má trhlinu
Hradecké noviny | 25.11.2003 | rubrika: Titulní strana | strana: 1 | autor: ls

Hradec Králové - Za součinnosti Národní protidrogové centrály Praha, Celního ředitelství Hradec Králové a rakouské policie se našim kriminalistům podařilo zadržet mezinárodní skupinu osob ve věku 30 až 35 let, která se zabývala obchodem s omamnými a psychotropními látkami. Informoval o tom tiskový mluvčí hradeckého celního ředitelství Otto Mach. Skupina podle něho od počátku roku 2002 do letošního září organizovala nelegální obchod s heroinem, tabletami extáze (tzv. taneční droga) a cannabisovými produkty (marihuana) z České republiky do zemí Evropské unie. Drogy tito lidé nakupovali v Nizozemsku a prodej realizovali v distribuční síti Rakouska. "Hlavní podezřelý organizátor nezákonných obchodů dlouhodobě žil na Trutnovsku. Při zadržení muže v Rakousku bylo v jeho osobním vozidle objeveno mimo jiné 968 gramů tekuté extáze. Při následné domovní prohlídce v místě jeho obvyklého pobytu v penzionu na Trutnovsku byla nalezena plynová pistole a stroj na uzavírání konzerv. Konzervy byly určeny pro ukládání a následnou přepravu látek," uvedl Otto Mach. Jak doplnil, při domovních prohlídkách u podezřelých bylo objeveno 50 930 eur v hotovosti, 255,4 g heroinu, 476,2 g kokainu, 1 134,3 g amphetaminu 4,5 g morphinu 5000 g marihuany (Cannabis sativa), 601 g tablet extáze, 968 g tekuté extáze, 45,4 g houby (lysohlávky aj.) a 279 g tablet nezjištěného složení (zasláno na odbornou expertizu).
"Při výčtu množství zadržených drog mnohým z nás jistě zamrazí v zádech, když si uvědomí, že cílovou skupinou tohoto nezákonného obchodu s drogami bývají většinou dospívající děti a mládež. Při prokázání viny zadrženým za trestný čin nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů hrozí odnětí svobody na 10 až 15 let," uzavřel tiskový mluvčí celního ředitelství Otto Mach. (ls)
________________________________________________________________________

Myslíte si, že je drogová problematika ve městě stále aktuální?
Ústecký deník | 25.11.2003 | rubrika: Ústecko | strana: 16 | autor: V ústeckých ulicích se ptal a fotografoval Jan Vraný.

ANKETA

Lukáš RÖSSLER 25 let, student
"ANO. Drogy zůstávají stále aktuální i v Ústí nad Labem. Jsou snadno dostupné."

S. MRÁZOVÁ 57 let, účetní
"ANO. Drogová problematika se nedá úplně zlikvidovat, jen snad snížit."

Gabriela ŽIVNÁ 19 let, studentka
"ANO. Domnívám se, že drogy jsou stále aktuálním problémem ve městě."

Š. JANECKÁ 31 let, zdr. sestra
"ANO. Je to problém, ale například marihuanu bych asi zlegalizovala."

S. SKOKANOVÁ 35 let, v dom.
"ANO. Nejen v ulicích, ale například i v některých školách je to velký problém."

Jiří ZEMAN 16 let, student
"ANO. I když mají policejní akce smysl, nemyslím si, že narkomany úplně vytěsní."

L. LANGROVÁ 71 let, důchodce
"ANO. Drogová problematika je stále ve městě aktuální a nedaří se ji zlikvidovat."

M. TROUSILOVÁ 16 let, student
"ANO. Drogy jsou obrovským problémem celorepublikovým, nejen ústeckým."

Jana BALOGOVÁ 17 let, studentka
"ANO. Domnívám se, že drogový problém policisté hned tak nezlikvidují."
________________________________________________________________________

Policie stíhá řidiče, u něhož našla pervitin
Zpravodajství ČTK | 25.11.2003 | 09:26 | rubrika: Právo a krimi - Karlovarský kraj | autor: JKG

SOKOLOV 25. listopadu (ČTK) - Několik sáčků s pervitinem našla policejní hlídka při kontrole auta dvaatřicetiletého muže ze Sokolovska. Řidiče vozu BMW policisté kontrolovali v září na parkovišti benzinové čerpací stanice v Sokolově. V pondělí ho obvinili z nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů.

"V popelníku auta policejní hlídka našla sáček s práškem nahnědlé barvy. Při bezpečnostní prohlídce pak byly ve voze objeveny další sáčky a psaníčko s neznámou látkou," řekla dnes ČTK mluvčí západočeské policie Helena Malotinská.

Provedená expertiza prokázala, že muž převážel pervitin. Jaké množství drogy policie u muže našla, ale mluvčí neupřesnila. Řidič je vyšetřován na svobodě.

Jelena Kriegelsteinová mol
________________________________________________________________________

Krátce z krajů
Mladá fronta DNES | 26.11.2003 | rubrika: Z celé země | strana: 5

Trutnov: Policie odhalila laboratoře na výrobu pervitinu

Dvě laboratoře na výrobu pervitinu a množství dalších drog zajistili v těchto dnech policisté na Trutnovsku. Policie obvinila z drogových deliktů třináct lidí, kteří obchodovali ve východních a severních Čechách.
________________________________________________________________________

Fantom zmrazil drogový trh[/SIZE][/color][/b]
Právo | 26.11.2003 | rubrika: Kronika dne | strana: 4 | autor: (pra)

Zátah východočeských policistů a Národní protidrogové centrály s krycím názvem Fantom na čas zmrazil na Trutnovsku trh s drogami. Obviněno bylo třináct osob ve věku od 25 do 37 let. "Nyní probíhají záležitosti související s jejich vzetím do vazby," podotkl policista, který nechtěl být jmenován. Zásah odhalil dvě primitivní varny pervitinu, když policisté zajistili sto gramů této drogy, dvacet tablet extáze a množství chemikálií určených na výrobu drog.
________________________________________________________________________

Gram drogy za tisícovku
Právo | 26.11.2003 | rubrika: Severní Morava a Slezsko | strana: 14 | autor: (tn)

Vazebně stíhána pro trestné činy nedovolené výroby a držení drog a šíření toxikomanie je dvaadvacetiletá žena ze Sviadnova na Frýdecko-Místecku. Žena je dosud netrestaná, bez pracovního poměru. Společně s dalšími lidmi od počátku letošního roku do 10. listopadu měla ve Frýdku-Místku v hotelovém domě Permon, ve Sviadnově a v několika dalších bytech vyrábět pervitin z modafenu. Pervitin sama užívala a také ho prodávala. Dle dosavadního šetření tak učinila nejméně dvacetkrát šesti konzumentům. Gram jim prodávala za tisícovku.
________________________________________________________________________

EXPRES
Blesk | 26.11.2003 | rubrika: Čechy/Morava | strana: 3

* Drogy na party

BRNO (mh) - Muže (33) zadrželi policisté na party v Brně. U sebe měl 27 tablet extáze, 28 psaníček s pervitinem a další sáček s neznámou drogou.
________________________________________________________________________

Dětí, konzumujících alkohol a kouřících cigarety, přibývá
Listy Prachaticka | 25.11.2003 | rubrika: Prachaticko | strana: 16 | autor: ALENA ČARKOVÁ

V současné době se snižuje věková hranice konzumentů alkoholických nápojů. Zvyšuje se počet dětí, jež jsou doposud žáky základních škol, a které konzumují alkohol a kouří cigarety.
Prachatice - Škola si vytipovala lokality, kde se děti ve svém volném čase pohybují. Upozornila městskou policii, která kontroluje určitá restaurační zařízení i venkovní prostory.
"Bohužel si rodiče neuvědomují, že za děti nesou odpovědnost především oni. Často se právě rodiče veškeré odpovědnosti zříkají. Děti si častěji alkohol kupují s sebou a v partách ho popíjejí na odlehlých veřejných prostranstvích. Společnost si však neuvědomuje, že prvotní je selhání rodičů, stejný díl viny nese prodejce alkoholu, který chce často utržit za každou cenu," uvedla včera zástupkyně ředitelky ZŠ Vodňanská Dana Pavličíková.
Problém alkoholu a drog začíná být stále častější. Věková hranice se prudce snižuje. "Tady záleží hodně na spolupráci rodičů a školy, především však na působení a výchově rodičů. Žáci si nedovolí konzumovat alkohol ve škole," shrnula Dana Pavličíková.
Lhenice - "U dětí je kouření obrovský narůstající problém. S pitím jsme se naštěstí u nás na škole nesetkali. V tomto ohledu mají školy omezené pravomoci. To, co děti dělají ve volném čase a mimo budovu školy, učitel jen těžko ovlivní. Pokud nebude případ řešit přímo policie, je to z naší strany těžko prokazatelné a postižitelné," informoval ředitel základní školy Karel Bican.
Škola spolupracuje s pedagogicko - psychologickou poradnou, s protidrogovým koordinátorem z MÚ Prachatice, K Centrem i s Policií ČR.
Strunkovice nad Blanicí "Děti, které by konzumovaly alkohol, jsme v naší obci nezaznamenali. To je ovšem určitě dáno tím, že jsme opravdu malá obec. Mnohem větší problém máme na škole s kouřením," zhodnotila situaci ředitelka základní školy Hana Pártlová. Škola spolupracuje s prodejci tabákových výrobků. Pokud si u nich žáci ZŠ ve Strunkovicích zakoupí cigarety, nahlásí to vedení školy. "Velice se nám osvědčila spolupráce s rodiči a prodejci, přesto se nám úplně nedaří zlikvidovat tento neduh. Děti si najdou vždy cestu, jak si cigarety sehnat," shrnula Hana Pártlová.
Vlachovo Březí - "Před dvěma lety policie nahlásila požití alkoholu žáka z naší školy v odpoledních hodinách. Myslím si, že o volný čas dětí by se měli starat více rodiče. Škola nenese odpovědnost za vše, co chce dítě zkusit," zakončil včera zástupce ředitele ZŠ František Holík. Majitelé restaurací mají za povinnost kontrolovat občanské průkazy, všem, kteří nepřesáhli hranici 18 let.
________________________________________________________________________

22 ZÁKONITOSTÍ ŽENSKÉHO CHOVÁNÍ
Playboy | 17.11.2003 | rubrika: Pel mel | strana: 52 | autor: Harald von Kursk, Foto Profimedia.cz/Corbis, Isifa/RetnaUK.,

Co muži nevědí o ženách

Chování žen přivádí muže v úžas či zoufalství odnepaměti. Důvod je prostý. Příslušnice něžného pohlaví totiž přemýšlejí zcela odlišně než my, proto jejich chování často nerozumíme.

První zásadní odlišností je, že častěji používají emocionální zbraně, o nichž lze s trochou nadsázky tvrdit, že slouží k naší masové likvidaci. Každý jejich krok či gesto je ale korunováno okouzlujícím sex-appealem, s nímž na nás samozřejmě vyrukují v době, kdy je dobýváme, naháníme, steleme a toužíme je vlastnit. Poté, kdy zvládneme tuto nadmíru náročnou etapu a konečně je lapíme, nečeká nás zasloužená odměna v podobě pohodového života. Naopak. Nastává vážný problém - jak s nimi zacházet během cesty na dlouhou trať. Muži si většinou myslí, že jsou to oni, kdo vládne pevnou rukou, ale posléze shledávají, že s nimi ženy manipulují. K tomu používají právě ony psychologické zbraně, které jsou v jejich rukou tak dokonalé, že je téměř nemožné v tomto boji obou pohlaví zvítězit. Zní vám to, jako že jsme tímto odsouzeni k životu, kdy se střídá neustálá bolest s potěšením? Věřte, že tomu tak skutečně je. Ano, toto je podstata našeho biologického předurčení. Existují však způsoby, jak naše strádání ulehčit. Ten hlavní tkví v hledání rovnováhy, které spočívá v porozumění ženské psychiky. Musíme se zkrátka snažit pochopit jejich iracionální pocity a vyznat se v ženském chaotickém myšlení, které se od našeho racionálního diametrálně liší. Následujících 22 zákonitostí ženského chování vám poslouží jako průvodce k dešifrování, odkrytí a zbavení mýtů vašich vysněných krásek. Je nutné je znát před tím, než je dobudete. Úspěch je zaručen, jen nespěchejte! Vaše snaha bude odměněna. Nevzdávejte to ani ve chvíli, když vás budou ženy opět mást. Naše heslo je: Viva la revolucion!

1. ŽENY CHTĚJÍ MATERIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ
Všechny sentimentální řeči o lásce, něze, pochopení duše či smyslu pro humor jsou nesmysly. Neberte to vážně! Jedinou mužskou kvalitou, kterou ženy hledají, je schopnost muže zajistit jim materiální komfort, a pokud možno pravidelný obnos na šaty a na slečnu na hlídání dětí. S výjimkou těch vzácných výjimek, které se emancipované už rodí, ženy rozhodně nechtějí celý život pracovat, i když je jejich zaměstnání sebeatraktivnější. Chtějí nás hlavně jako sponzory. Láska, vzhled - to vše je velmi daleko za penězi.

2. ŽENY MAJÍ RÁDY MUŽE SEBEVĚDOMÉ, KTEŘÍ SI UMĚJÍ UDĚLAT LEGRACI SAMI ZE SEBE.
Jste-li vážný, noblesní, hovoříte o politice, ekonomii a rád filozofujete, je to beze sporu znak vaší inteligence, jenže vaši kočičku s největší pravděpodobností unudíte k smrti. Buďte přirozený a nevynechte příležitost zasmát se sám sobě a ukázat své sebevědomí.

3. ŽENÁM SE LÍBÍ MUŽI, KTEŘÍ UPOUTÁVAJÍ POZORNOST JINÝCH ŽEN.
Všimnou si vás, až když na vás upozorní jiná žena. Proto nepokrytě flirtujte na party s pěknou dívkou v upnutých šatech. Dávejte ale pozor, abyste to nepřehnal. Nebo si vemte její telefonní číslo. Uvidíte, jak se žárlivost a ochranářský instinkt projeví a vaše vyvolená vás překvapí nevídanou vášní ještě ten večer v posteli.

4. ŽENY PŘITAHUJÍ NEBEZPEČNÍ MUŽI, ALE BUDOU Z NICH STAROSTLIVÍ, ELEGANTNÍ A NĚŽNÍ PARTNEŘI...?
Ženy se někdy zakoukají do grázlů. Vidí koženou bundu, rychlou jízdu v super autě a gitanky, které hezoun nedbale pokuřuje. Principiálně se však vracejí k modelu otce jejich dítěte a rychle zapomenou na frajera s porsche, který střídá holky jako ponožky. Základní ženský instinkt je konzervativní, dají přednost muži, který s nimi jedná s respektem a nešetří pozorností.

5. ŽENY VYŽADUJÍ NEUSTÁLOU POZORNOST.
Nečekejte, že váš vztah bude šťastný, cítíteli, že můžete žít svůj život a ona zase svůj, ale dohromady to jde jen těžko. Ony ho chtějí sdílet celý, chtějí vaši pozornost, vaše tělo a očekávají, že budete k mání, kdykoliv potřebují sdělit své problémy. Často říkají, že jsou nezávislé, že nepotřebují muže, aby se o ně staral - ale pravdou je, že všechny ženy touží po muži, který může být skálou na Gibraltaru. (To pravděpodobně vysvětluje, proč se tak vztekají, když máme nějakou aférku, anebo je nějak jinak ponecháme vlastnímu osudu.)

6. NACPĚTE JE ČOKOLÁDOU.
Nikdy nešlápnete vedle, budete-li krmit svou vyvolenou čokoládou. Studie totiž prokázaly, že čokoláda aktivuje nervové dráhy v ženském mozku, který stimulují enzymy ovlivňující sex, radost a pocit štěstí. Ženy chroupají čokoládu proti depresi, úzkosti a vyčerpanosti a její účinky jsou podobné kokainu, marihuaně a amfetaminům. Tak myslete na čokoládu!

7. V BĚHU NA DLOUHOU TRAŤ JSOU ŽENY MNOHEM CHLADNOKREVNĚJŠÍ.
Neměli byste nikdy zapomenout, že ženy jsou mnohem tvrdší než vy. Navzdory tomu, že se jeví jako emocionálně slabé a hysterické. Při rozchodu však použijí všechny zbraně, aby se pomstily a vytáhly z vás prachy jako odplatu za to, co jste jim způsobili na emocionální úrovni. Proto mějte na paměti: jestliže máte bokovku, budete natahováni na skřipec dvěma ženami a obě vás budou nenávidět dlouhé roky! A zatímco vy budete ronit slzy doma a divit se, proč se vám nevrátila, ona už bude nejspíš v náruči jiného chlápka, jen aby vás ponížila.

8. NIKDY NEZAPOMENOU.
Buďte připraveni na to, že ve chvíli absolutní pohody při obědě s přáteli vaše partnerka začne z ničeho nic vykládat, jak jste ji podvedl s její nejlepší přítelkyní nebo sestrou někdy před pěti lety. Nemyslete si, že zapomněla! Pravděpodobnější je, že někdy, někde možná chystá pomstu.

9. POMALU A CITLIVĚ.
Záleží na okolnostech preferencí, které se čas od času mění, a závisí také na typu ženy. Nicméně většina ženských časopisů uvádí, že ženy upřednostňují pomalý, jemný, stupňující se sex před něčím, co připomíná práci pneumatického kladiva.

10. SAMOZŘEJMĚ VÁM HO RÁDA VYKOUŘÍ...
Nedávné průzkumy ukazují, že 65 % žen je ochotno orálně uspokojit svého přítele, jen když jsou stejným způsobem stimulovány.

11. ŽENY MILUJÍ PŘEKVAPENÍ.
Ženy přitahuje náhlý neočekávaný sex (se stálým partnerem), takže po ní klidně sáhněte, když jste mimo oko veřejnosti, třeba v knihovně - bude to chtít opakovat.

12. ŽENY MILUJÍ BÝT NAHOŘE (A VIDĚT SE).
Instalujte zrcadlo nad postel. Ženy se rády pozorují v pozicích, kdy jsou nahoře. Dávají přednost pozici nahoře oproti poloze klasické - misionářské, neboť dosáhnou orgasmu snadněji. Nechte je si užít.

13. SEXY PRÁDLO JE DÁREK, KTERÝ VŽDY POTĚŠÍ.
Darujte jí sexy prádélko nebo punčochy a máte jistotu, že dnešní noc bude žhavá. Ženy totiž milují pocit, že jsou stále objektem vaší touhy. Ukažte jim, že je to tak!

14. NENÍ DŮVOD PŘESTÁVAT - NAUČTE SE ZDVOJNÁSOBIT SVÉ POTĚŠENÍ.
První orgasmus ženy je často jen náznakem toho, co může ještě následovat. Takže není důvod se sklidňovat a usnout po vlastním vyvrcholení. A když vás ten váš zklame? Použijte ruce a ústa a pokračujte ve stimulaci, je-li ona stále roztoužená. Připravte ji na druhou jízdu. Vaše nasazení ji ve druhém kole přivede k ještě intenzivnějšímu orgasmu a vás k druhé ejakulaci. Vydržte, víme, o čem mluvíme!

15. ŽENY MAJÍ PODSTATNĚ VYVINUTĚJŠÍ ČICH NEŽ MUŽI.
Litujeme, že vás káráme jako matka, ale dbejte na hygienu, čistý dech i čisté povlečení. Důvod? Příslušnice něžné poloviny lidstva mají totiž, co se týče vůní, hlavně těch neblahých, velmi citlivý nosík. Zejména pak když se schyluje k sexu.

16. HLAĎTE JI PO VLASECH.
Ženská pokožka na hlavě je mnohem citlivější než mužská. Vědci prokázali, že soustavné hlazení ženy po vlasech u ní vede k uvolnění velkého množství endorfinů stejně jako u kokainu.

17. ZASUŇTE JAZYK... DO UCHA.
Studie dokázaly, že pro dvacet procent žen je to třetí nejoblíbenější erotogenní zóna. Hned po klitorisu a prsou.

18. I STEHNA TO MAJÍ.
Další velmi oblíbenou oblastí pro stimulaci jsou vnitřní stehna.

19. NAPÁJEJTE JI ALKOHOLEM.
Ženy se opijí rychleji než muži při stejném množství alkoholu. Důvodem tohoto nepoměru je tělesná váha. Proto mají také méně žaludečního enzymu, který reguluje a neutralizuje chemické působení alkoholu.

20. ŽENY SOUDÍ MUŽE PODLE ŽEN, KTERÉ PROŠLY JEJICH ŽIVOTEM.
Vyhněte se proto přiznání či odhalení, že jste měli schůzku s jedenadvacetiletou dívkou z baru či praktikantkou z módního časopisu v posledních třech letech. Také se nezmiňujte o tom, že vás vaše matka kontroluje a vaše bývalá dává sledovat.

21. ŽENY MILUJÍ STYLOVĚ OBLEČENÉ MUŽE.
Ženy jsou daleko více než my zaměřené na módu a styl oblékání. Proto vyhoďte ze svého šatníku nevkusné kravaty, křiklavá trička, hnědé boty, bílé ponožky a oblečení, které dávno vyšlo z módy.

22. ŽENY MYSLÍ O NĚKOLIK KROKŮ DOPŘEDU.
Podle průzkumů většina žen myslí na to, že je ve vaší posteli daleko dřív, než jí vůbec začnete nadbíhat a myslet na to, že s ní strávíte noc!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma