Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
jak moc je trastné prodávat řízky - Klikni zde pro originální téma
hary
mám dotaz jak je to z prodejem řízků co kdybych prodal řízek přímo poldovy a třeba né jenom jeden ale hned 80 dík za odpověd
yTUmama
JAKO SÁM OD SEBE A POLDU VYBEREŠ NAMÁTKOU?
MOC TRESTNÉ.
hary
ne namátkou ale on by si to objednal prostě a jednoduše přijede si pro řízky jeden maník z Prahy a já mu je mám předat a nevím jestli to je polda tak se ptam co kdyby dík
hYp3r
mno nevim jestli je to trestny...vzdyt pestovani konopi k okrasnym a laboratornim ucelum neni zakazany...zakazany jsou pouze kytky s vrchni casti kytky (tedy kvetem)

nebo se pletu? zna nekdo presnej vyklad zakona?

btw: projel jsem celej EPIS (ekonomicko-pravni informacni system) a vubec se v tom nemuzu vyznat....
viridis
2 hary: kdyz si nejsi jistej (a to nejsi nikdy uplne), nebo nemas v danou dobu cas, tak to dej s predstihem do schranky na nadrazi a manikovi jen PMni jmeno nadrazi, cislo skrinky & prislusne heslo. S chlapikem se nemusis ani videt. Jo, a nejak se zarid pri davani do skrinky, at Te nahodou nevezme kamera, pokud je u skrinek instalovana - pokud si to nikdo nevyzvedne, nebo se splni Tvoje malovani certa na zed (pak se to dava do normal uschovny a logicky na to prijdou, co tam je), at nejsi identifikovatelny ex post. Pozor na odev, napr. na kalhoty - ty bledy fleky na vnejsich svech rifli jsou naprosto jedinecny, jako otisky prstu. A je toho vice..... premyslej.
Hodne stesti.
hary
díky moc za rady ale dvakrát moudrej stoho nejsem to stou schránkou na nádraží není špatné ale co prachy to přeci nejde.
hary
for:bohour jak mám poznat že se jedná o velkokapcitníka když většinou to mají ještě pro své kamarády a když už jede třeba z Brna do Prahy tak toho veme i pro kámoše a místo 10 jich je náhle 100 taky nemám rád tyhle odběratele ale v dané situaci když posílám 50% na podporu groweru se takoví kšeft hodí na obživu to není jak si myslíš kolikrát to sotva pokryje náklady. P.s. sakra to tu není žádnej polda aby poradil přesně:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma