Shpházel |
Nazdárek lidičky, hledám někoho kdo je w kuchyni jako doma. Jde mi o to jak dosáhnout fakt dobrýho mlýka ze suchýho listí. Když wařim z čerstwejch kytek je to w poho, ale z tý sušiny to nemá ten spráwnej šmrc. Tak jestli máte nějaký dobrý rady, jak dosáhnu fakt mocnýho malaka, třebas i z těch čerstwejch kytek, rád si je zkusim a owěřim. Za wšechny odpowědi budu fakt wděčnej, tak newáhejte a pishte. Dík Shpházel |
|
|
viridis |
[(vrela voda, 15 minut, slit) opakuj 10x,] vyzdimat, prilit mliko (smetanu, slehacku, maslo), na vodni lazni varit:
1 hodina - nic moc
3 hodiny - slusny
5 hodin - hukot
10 hodin - silny hukot
20 hodin a vice - des
zabere to ovsem nejaky ten cas..... |
|
|
koles |
jednou sem vařil něco přes 4 hodiny a bylo to fakt moc... 2 deci pokosilo i zkušeného huliče. měl jsem ho dva litroše a dokonce jsem udělal i pěknou etiketu na tu flašku :) , ale protože to nešlo v žádnym rozumnym čase vypít, tak se většina zkazila :( mno, možná to bylo dobře...
a toho listí tam bylo opravdu hodně
máslo tam taky nemám rád, jelikož se drží na hladině...a kdo ho z tý hladiny vypije... (ten má prostě smůlu :D ) upřednostňuji tedy smetanu a třeba i kapku rumu :bandit: |
|
|
thc_george |
Kámoš ten dělal panákovej bhang. Já ho sice nepil, ale viděl sem je na videu.. ty byly dobře nasráč :mutant: |
|
|
|