Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Malej kvetinac nebo velkej - Klikni zde pro originální téma
Karël Bezbarel
Je lepsí pěstovat rovnou ve velkym květináči nebo je lepší dát do malýho a přesazovat slyšel jsem že neni moc dobrý kytku furt přesazovat ale ve velkym prej zase odumíraj konečky kořínků či co má někdo nějakou radu k dobru
Taker
Každý přesazování je pro rostlinku dost šok, takže bych rozhodně doporučil přesazovat co nejmíň, nejlíp vůbec ne. To že odumíraj konečky kořínků se mi nějak nezdá (jak by to pak kytky přežily volně fpřírodě? tam je přece taky nikdo nepřesazuje)

Jinak je tady toho určitě hodně, ale vim že hledání neni zrovna nejjednoduší (a navíc si tě pak většinou ani nikdo nefšimne)
Karël Bezbarel
Fajn dík já si taky myslim že je lepší nepřesazovat vůbec jen mě znepokojilo to s těma kořínkama ale v pohodě. Danke
deno
2 Taker & otherz: hele vono jako přesazování je sice pro kytku šok, ale já bych to zas tak nedramatizoval - furt je to jenom kytka a jestli má člověk trochu cit f prstech a neni uplně lewej, tak uplně f klidůůů. Sem zrovna předefčírem přesazoval a fčera už sem viděl, že se jim v nowejch postylkach moc líbí :) a jedoooou.... :D
Taker
Jo jasně, nemyslel sem že kytku přesadíš a tim jí rovnou pošleš na onen svět (normálně taky přesazuju). Ale spíš jako že když už máš tu možnost nepřesazovat tak to rovnou říznout tam kde kytka bude růst a zrát.

A k těm kořínkům, slyšel ste někdo něco podobnýho (jako že by nepřesazený odumíraly?). Mě se spíš zdá že odumíraly protože byl dole špatně vychytanej odtok přebytečný vody a ty potom uhnívaly, jinak fakt nevim.
Karël Bezbarel
Z malýho květináče si ale kytka bere prej víc živin a rychlejc roste.( nemám zatim žádnou skušenost s indoor pouze s outdoor mám jednu sklizeň takže to co tu píšu je z doslechu od lidí)
DaveST
Velikost květníku je v podstatě kompromis mezi prostorovými možnostmi pěstební skříně a prostorovými nároky kořenů kytky :D
Vsadil bych se že nemá cenu dávat kytku do menšího než 4 litrovýho květníku a většího než 20-30 litrovýho podle toho kolik máš kytek co máš za watáž a jaký to sou kytky.
D. :D
Karël Bezbarel
Watáž zatim skoro nic jen pár úsporek ale budem s kámošem kupovat 250W ale zatim eště ne do mojí skříně i když to asi taky navrhnu aby to stálo za pořádnej sekec mazec.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma