Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Outdoor v Praze? - Klikni zde pro originální téma
Muth
Co si myslíte o outdooru v Praze?(A nejen v Praze, ale ve vsech velkych mestech) Jake to ma nevyhody oproti pestovani mimo velka mesta? Nenatahne do sebe kyti nejake sracky z ovzdusi?
Aryan
Myslim ze hlavni problem spis vychytani spravnyho mista. "Hostivarska prehrada 2004" by asi moc uspechu nemela :) kde je kousek zelene tam sou davy lidi, ale jestli mas vychytany misto tak proc ne
Muth
Jo, je to celkem dobre vychytany. Nepachne tam ani noha,protoze je to oplocenej pozemek a roste tam vysokej plevel, takze to tam nebude videt.:D
Womitor
No niesom sice s Prahy, ale poviem ti jednu vec. Podla mna to je uplne na prd. Nikdy nevies ci tam o pol roka nezacnu nieco stavat a s toho plevla bude budova. Co sa tyka ovzdusia tak to takisto asi nebude velmi OK, pretoze urcite sa vsetkemu rastlinstvu bude darit lepsie na cistom vzduchu ako v smogu. No kedze neviem kde to je tak to je len taky odhad ako som si to ja predstavil.
blueberka
Pěstuju prakticky uprostřed Brna a kyti si na ovzduší moc nestěžují - ale je samozřejmý, že by byly radši někde v lesíku na čerstvým vzduchu ... Chce to opravdu vybrat hodně dobrý místo - my máme okolo města celkem hodně lesů, i když se to nezdá :), ale je tu spoustu čórek.
Jednou jsme šli s kámošema kalit někam na louku - je mezi zahradama, ale taky celkem u centra ... asi po půl hoďce, když jsme sbírali dřevo na oheň, tak kámoš přišel "Tam jsou dvě asi metrový kytky !!!", tak jsme se na ně šli kouknout a nechali je tam, ale celkem se tomu člověku, kterej je tam dal divím .. není to zrovna nenavštěvovaný místo.
Muth
2 Womitor

Toho, ze tam neco zacnou stavet se nebojim, protoze ten pozemek tam lezi ladem uz minimalne 5 let. A zadna stavba se tam v nejblizsi dobe nechista. Voni tam neco meli stavet, ale nakonec na to nejak nebyli penize.:bravo:
Womitor
2 muth:
akoze OK, ale nikdy si nemozes byt 100% isty ze tam nic nebude o rok. Akurat ze by si mal prehlad z magistratu mesta. Nakoniec ty sam vies ako to tam chodi.
Muth
2 Womitor:
To mas pravdu. Ale zatim to vypada dobre. A muzu jenom doufat, ze to tak zustane.
koles
na pražský periferii je spousta nezastavěnejch pozemků - kilometry ploch a metr a půl vysokým plevelem... už jsem o tom uvažoval, že bych jako zasadil, ale nejspíš se k tomu nedostanu, jelikož doma na jihu je to přeci jenom jistější :) a přes prázdniny bych je asi zalejvat nejezdil
Kapka1
Ja sem z Prahy a dis nepestuju doma, tak se snazim vyhledat naky mistecko dal od dalnice, nebo pestuju na strome.
KytkA
ja si o nem moc nemyslim, pac sem z Brna
seli
no to ovzduší ma i své vyhody, zneciste ovzdusi ve meste ma zvysenou hladinu co2 a tak to poroste rychleji ne? To bych videl jako plus. a smogova situace je spis v zime. v lete ani ne.
koles
jo a budou se ti taky pěkně lesknout lístečky - zvýšený obsah olova v ovzduší
Hellboy
no s tim olovem to zas tak husty neni, dyz to nemas primo u dalnice ... co treba fsechny ty pole za Prahou :-)
Mimo to je oukj pocasi a vetsi teplo v Praaglu a rostou tu dobre veci...akorat je to vetsinou strasne proflaaakeee
Ouki Kouki
Ve městech jsou většííínou zmrdi, čórkmani atd..........Neriskoval bych takových pár kytí o který se starám a pak mě je někdo oškube.... Hnus!!!!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma