Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Jak se Orientovat na strance sensi seeds bank. - Klikni zde pro originální téma
Kapka1
Nazdar Lidi, Chtel sem se zeptat, jak nakupovat u Sensi Seeds. Na ty jejich debilni strance nemaj zadnej katalog nebo ja nevimco. Prosim poradte mi jak se tam mam orientovat. Dik Moc KAPKA111 red
smokerson
czessst,
myslim ze to tm funguje taq ze si vybranej produkt das do kosiku a pak macknes CHECKOUT a ojednavas....musis bejt zaregistrovnej!:bounce:
PS:jestli umis aspon trochu anglicky nemuze to bejt pro tebe problem...:bong:
duplo
Ja souhlasim ze sm....nem.Umis Aj a si v poho
prophet
2kapka1: tak na ty stránky nechoď
ty d...e,katalog tam maj,se spoustou modelů+katalog White label seeds
Sensi seeds sou v poho a taky nejdrsnější šlechtitelé
sensi rulez
Zeo Khan
Hmmm sensi seeds rullez, ale potreboval bych pls este neco osvetlit :

1. najedu na semínka - jakejkoli model, a dozvim se akorat cenu a pak myslim article number (art.nr.), ale na celejch sirejch strankach nemuzu najit pocet za ty hrisny prachy. tu cenu uvadej za kolik seedz?

2. Hrotik má tejný dilema... Nejni mi jasný jestli paklík Nietherlands-Praha s nálepkou sensi seeds bank nepriláká benga. premejslel sem udelat fikrtivní schránku do cizího baráku na fiktivní méno, ale asi je to hovadina. ??

3. prolem s placenim. moc sem to nepromakaval, ale nemyslim ze mi budou posilat metrovej balík na dobírku, abych se na ne v praze vysral. Takze pedpokladam kreditky, a tam je to v poho? zádná policie, zadny problemy... hmmm takze to byl posledni problemeke okolo platby.

díky fsem masterum, který to objasnej. pís
Zeo Khan
no supr, to sem teda rad ze te nedostali. a jakej sis koupil modýlek? me tam dycky lákal herrer, ale 150 euro za 10 seminek... hele v outdoor sem koukal na nakej "RUDERALIS SKUNK" a zdal sem mi good, nemam ale paru jak bude dobrej, pác sem se s nim fuck este nesetkal... hmm jako odbornik pres sensi seeds bys nevedel ? :)
Jo a taky myslim ze sem trochu negramotnej, mozna to bude tim thc v krvi :), ale moh bys mi vysvetlit co je seeds direct? sluzba na dodavani seminek u sensi bank? hmm... peace a dik za helf
Zeo Khan
Mas recht, nádherný cenový vyhlídky... teda jarmulku dolu čéče, kam se hrabe sensi - 100 seeds, 150 eur... nice, akorat nefim kde to zpáčit aby se mohlo fajčit :))) dikz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma