Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Cannabis Cup 2003: Dva z vás pojedou jako soudci!!! - Klikni zde pro originální téma
carlos
Velice záhy se přiblížila - v historii Groweru doposud nevídaná - událost: společnost 420tours, které jste si mohli na stránkách fóra všimnout v roli sponzora, pořádá letošní ročník famózní světové události Cannabis Cup 2003.

Naší redakci se podařilo vyzískat dvě soudcovkské propustky v hodnotě přes $200 pro naše členy. Dva (nebo snad dvě :girl:?) z vás budou mít možnost reprezentovat Grower a celou českou komunitu pěstitelů na téměř týdenním výletu do Amsterdamu.

Ano, Cannabis Cup se koná velice záhy: od neděle 23.11.2003 až do čtvrtka 27.11 a jak lze vyčíst z letošního programu je přímo nabitý zajímavými akcemi. Soudcovský pas zahrnuje vstup na všechny koncerty a party v rámci CC, kuřárny, tripy do coffeshopů i přednášky a ukázky novinek z pěstitelské oblasti. Ale především právo hlasovat! Mimochodem, Cannabis Cup získá v letošním ročníku také sám autor bestsellerů Jack Herer.

Bohužel organizující agentura nebyla schopna vše zařídit s větším předstihem, což nás velice mrzí. O tom, kteří dva členové nebo členky pojedou na letošní ročník rozhodnete vy sami. V tomto tématu může každý člen navrhnout jednoho kandidáta, o kterém si myslí, že jakožto kvalitní a zkušenný pěstitel bude dobře reprezentovat Grower. Deset nejčastěji zmíněných jmen se utká v nedělním všelidovém hlasování a první dva s nejvíce hlasy pojedou. Může se samozřejmě stát, že si bude někdo z nich přát zrušit svou kandidaturu například kvůli zaneprázdněnosti. V takovém případě získává možnost další člověk v pořadí. Pokud by bylo třeba volit více než z deseti jmen (např. díky rovnosti kandidátských hlasů) bude vybíráno pouze z tolika jmen, aby rovnost hlasů byla vyloučena.

Uzávěrku návrhů kandidátů stanovuji na tuto neděli 12. listopadu 22:00 večer. Oprávněni hlasovat jsou pouze členové registrovaní do včerejšího dne.
carlos
Mimochodem, pokud kdokoliv ve zmíněném týdnu budete mít cestu skrze Amsterdam, napište mi PMko. Přichystáme menší soukromou párty :).
Tutti Frutti
Rozumiem tomu spravne - ty do amstru ides v kazdom pripade? Lebo v pripade ze ne (teda ze normalne sutazis :D), nevidim dovod preco by si ako pionier grower.cz nemal byt prave ty jednym... takze moj hlas goes 2
Carlos
a alternativne
Breeder

Dovod je jednoduchy a pochopitelny, myslim ze vy ste spomedzi vsetkych dali groweru najviac, howgh.

P.s. mozno by nebolo zle vypnut moznost editovat prispevky v tomto fore (rutina - aby sa vyhlo zbytocnym nedorozumeniam).
Svahadji
Xmalcolm
carlos
Ano. Já se spolu s Deu chystám do Amstru určitě kvůli reportáži. Jako tiskové médium máme vstup zajištěn ;). Každopádně díky za uznání.
breeder
díky za důvěru, ale já tam rozhodně jet nemůžu, musí bejt nutně v práci - odevzdávám cenovou nabídku
a taky bych si s nima pokecal jen rusky, což je v amstru asi out :)
hYp3r
mno je tezky vybrat z tech clenu co by si to "zaslouzili" jednoho... :c(

Ale muj kandidat je:

PiosOne
nebo
Realist
deno
BohouR - rozhodně je to nejfundovanější soudce z nás si myslim :)
WiB
deno
psilos
konart
pakor
BohouR to je jasne
P.s. Po civilke v spitali nejake volno urcite nebude problem. :)
plexis
Asi jeden z těchto growerů v tomto pořadí
g_man
PiosOne
viridis
PiosOne
no, rozhodně mě vaše nominace potěšila, ale vím o lepších kandidátech. BTW. navrhoval bych, aby každý mohl navrhnout dva kandidáty (což už tady udělalo více lidí).
takže moji nominovaní jsou:
Viridis
BohouR
Al-Ban
Hm, budu také nedisciplinovaný a uvedu rovněž alespoň dva:

viridis

snark
deno
2 bohour : tak to si nemyslim... jako zlatý český ručičky - ve světě se homemade rulez moc nepoužívá.... takže by spíš čuměli jak husa do flašky než že by se smáli.. ;)
Al-Ban
to BohouR:
Na druhou stranu by soutěžící na Tobě mohli testovat svoje modely a ten, kterej by Tě dokázal složit by se stal vítězem :D.
tantamy duní a zní až k viridisovi a ve dvojce s xmalcolmem
by beze vší prči - byli důstojní představitelé ..
PiosOne
koždopádně při soudcování asi moc nerozhoduje umění pěstování, ale huličské zkušenosti, nebo se pletu?
La Grand
heeeej to je fakt husty, sem opravdu zvedavej kdo to bude celej tejden kazdej den kourit ty nejlepsi skunky pricemz kazdej z nich ma silu te odrovnat hmmm to chce odvahu :) ja bych vsadil na
Realist
PiosOne
PiosOne
a taky chce vzít v potaz, jestli dotyčný vůbec může (časově, finančně, jazyková bariéra apd.) jet. ať nevybíráme dva borce, kteří se jsou schopni přepravovat maximálně MHD.
deno
2 Pios : na to něco je... - možná by se to mělo udělat tak, že se lidi přihlásej - kdo může a ce - a pak to hlasování... tohle sou celkem výkřiky do tmy... nikdo neví estli ten koho nominuje může jet no...
co myslíte lidí?
A neví někdo kolik tak stojí obyčejný vstupný na 1 den?
Kdo byl řekněte ..
hYp3r
2 BohouR > nic proti, ale NJ neni zrovna dobrej domlouvaci jazyk v NL :c)
ta kamoska co tam bydli tak rikala, ze nemaji nemce zrovna v lasce :c))))
viridis
Dekuji vsem za nominace, ale bohuzel mi termin koliduje s cinnosti, kterou si vydelavam na chleba. Nezastiram ovsem, ze vase uznani me tesi.
Domnivam se, ze i jazykove i prislusnymi zkusenostmi ;) je lepe vybaven napriklad

hh-top


.
PiosOne
to soudcovství je sice super, ale jak už jsem tady někde četl, tak je to poslední dobou přinejmenším "divné". soudce může být kdokoliv, takže tam vyráží spousta bohatých dětiček, kteří si za 200$ koupí judge lístek a pak "hodnotí". ostatně někde se tady k tomu válí článek, docela pěkně to popisující.
imyou: ta částk
bohour: myslim ze to mas serazene dobre. taky jsem tak uvazoval (nejdříve jestli bych měl čas, potom jak zaplatit cestu, pobyt a stravu, o jazyku jsem ale nepřemýšlšl, to beru jako jasnou věc. nikdo nepojede do cizi země, navíc jako rozhodčí, bez schopnosti komunikovat). auto neni problem, pokud se sebere vic lidi, tak je to v pohode (2 soudci + 2-3 normalni).
Diky Bohoure za nabidku potesila,
esli pojedu, tak s manželkou,
aby nam v aute ve spacaku nebyla zima :D..
a doufam ze vstup nebude stát 100$ ..
DaveST
No podle mě by měl ject někdo kdo už v Amstru párkrát byl aby z toho nebyl moc vykulenej (hulení, koks, thajský All You can eat, filipínský kurvičky atd atd) napoprvý je Amstr dost záhul.
Nemluvě vo odolnosti proti nezvyklejm modelům, alespoň přechodný finanční nezávislosti (aby to nevypadalo jako Češi-socky) a jasně angličtině.
Takže bych tam rád viděl Saluha nebo Lemarca.
hh-topa osobně neznam ale vzhledem k relativně kmetovskému věku bych řek že má dost šancí tam neudělat vostudu :D
D.
tahua
Můj návrh je:

SNARK und REALIST!!!!!!
hYp3r
2 DaveST > ze je Amstr zahul jsem mohl poznat na vlastni kuzi tak pred trema nedelema... :c)

ale az to vyjde tak se tam chystam znova...mozna prave kvuli tem vecem co jsi popsal vyse :c))))
carlos
To se nám to pěkně rozrostlo. Mrzí mne, že je to tak na rychlo - málo kdo si může udělat čas už za 10 dní vyrazit. Proto jsme se snažili vymyslet způsob jak vybrat - kandidáti tu jsou a to je hlavní. Všichni zmínění kandidáti dostali maila, aby se vyjádřili.
citace:
Původní příspěvek od imyou
A neví někdo kolik tak stojí obyčejný vstupný na 1 den?
Kdo byl řekněte ..

Takhle to bohužel nefunguje, vstupů je pouze 2000 a je třeba si propustku vyzvednout v neděli 23.11 v 11:00, jinak obvykle propadá.
citace:
Původní příspěvek od PiosOne
to soudcovství je sice super, ale jak už jsem tady někde četl, tak je to poslední dobou přinejmenším "divné". soudce může být kdokoliv, takže tam vyráží spousta bohatých dětiček, kteří si za 200$ koupí judge lístek a pak "hodnotí". ostatně někde se tady k tomu válí článek, docela pěkně to popisující.

To je jen jedna strana mince. Na druhou stranu je škoda nechat si ujít příležitost potkat na jedné pohodové akci Jacka Herera, Gypsy Nirvanu, Breedera Steva, BushyOlderGrowera, shabanga, trichomefarmera a další.
cosmos
snark a mut :)
:punk:
Takže normální slušnej a smrtelník (věčnej) bez podpory domácích (např. groweru) se tam nemá šanci dostat jestli to dobře chápu ..
nebo je šance že člověk na správném místě v pravý čas (neděle 23.11 v 11:00) bude mít to "štěstí" ?
vondRASH
1. imyou, xmalcolm, deno, Al-ban,Walahalla, BohouR.....safra nevim, poslal bych vas tam vsechny...

2. ukradneme vojenske nakladni letadlo a poletime vsichni...:bong:

3. ale kdyztak ty tickety do kose nehazejte, ja bych se tam zajel podivat :)
carlos
citace:
Původní příspěvek od BohouR
a prosim te s tema 2000 propustkama ...to znamena ze teda rozeslali nebo pripravili k osobnimu odberu 2000 volnasku pro ty co dostali pozvani a normalni clovek se tam tedy nedostane..(nepocitam uplatky a jiz zminovane haranty co sou trosicku snobsti ?????

Je to samozřejmě brutálně zkomercionalizovaná akce. Pořádá ji 420tours, což je firma s americkým původem. Soudcovské propustky jsou součástí různých balíčků (ubytování, letenky) v několika kategoriích, od $1000 nahoru. Samotné se tuším pořídit daly také, nejprve online a teď již jen telefonicky objednat. Co vám budu povídat, klikněte na banner, nebo na jejich stránku: http://420tour.com
Dude
citace:
Původní příspěvek od DaveST
No podle mě by měl ject někdo kdo už v Amstru párkrát byl aby z toho nebyl moc vykulenej (filipínský kurvičky)


sem se právě diskvalifikoval:eek:
:D:D:D
Womitor
Nic proti nikomu ale moji su:
Realist
PiosOne
Bohour
Weedof
Breeder
no je to fakt tazke :confused: , zdate sa mi vsetci profici.
Chcel by som vediet kto by tam bol schopny ist a povedat si ze Ja budem ten najlepsi ochutnavac.
Veeelmi ma zaujima kto to bude, skoda ze je to tak na ryxchlo
Hellboy
Nesmali .... ja davam sve obrazky hlavne na overgrow, posledni dobou tam chodim bohuzel casteji nez na grower :} prece jenom se tam na sve detailni otazky dozvim vice odpovedi....... hodne lidi mi uz i vyslovilo uznani za to, co dokaazu v bojovich podminkach, casto podobnych vasim ... tagze se nepodcenujte ... treba i Reaper naam docela fandii a uznaavaa nase vejpjestky a to je pritom jeden z prvotridnich odborniku, sliboval ze se zase stavi v Praze, ale asi ma uz strach z nasich venkovek po posledni navsteve hehehe ....
Hellboy
P.S. reakce na bohoura na str. 1
To betl:
tak ty si to pěkně vylicitoval :D

tak pios + realist?
Hellboy
HH top - zastupce seriozni inteligence
Realist, bohour, breeder - zastupci mlade ukecane inteligence ....
Ale potreboval bych alespon 20 nominaci, abych nikomu neukrivdil ...
Mr.Proper
Muj typ byl Viridis - ale nemuze :(

Takze dalsi je jednoznacne Dr. Smokalot - podle meho nejvetsi znalec genetik na Groweru
a Snark

a dalsi:
Breeder
Realist
imyou
hh-top
TheKeptn
Bych to videl na :
Breeder
XmalcolmX
Snark
Dr.Smokalot
ci jeste
HH Top
Fawkes
NO nejsem tady zas tak dlouho ale myslim ze :
PiosOne & Realist
india
Ahoj všem,

I přesto, že se na Groweru pohybuji celkem často, moc do diskusního fóra ani do jiných sekcí nepřispívám. Registrována, ale jsem a proto si dovolím hlasovat. Osobně bych tam poslala nějakej duetek ( muž a žena ). Myslím, že by to také byla dobrá prezentace Groweru. Svůj hlas dávám Maggie, nejen za sympatickou přezdívku. A stejně tak BohouRovi, také za jeho lásku ke zvířátkům.
ps: doporučuji Ti nemocenskou v oblasti rehabilitace - záda, a nebo bolest hlavy. Lehko uhratelný a špatně identifikovatelný. Foťák Ti snad tady kluci půjčej.

těším se na fotečky :-))
india
Ahoj všem,

I přesto, že se na Groweru pohybuji celkem často, moc do diskusního fóra ani do jiných sekcí nepřispívám. Registrována, ale jsem a proto si dovolím hlasovat. Osobně bych tam poslala nějakej duetek ( muž a žena ). Myslím, že by to také byla dobrá prezentace Groweru. Svůj hlas dávám Maggie, nejen za sympatickou přezdívku. A stejně tak BohouRovi, také za jeho lásku ke zvířátkům.
ps: doporučuji Ti nemocenskou v oblasti rehabilitace - záda, a nebo bolest hlavy. Lehko uhratelný a špatně identifikovatelný. Foťák Ti snad tady kluci půjčej.

těším se na fotečky :-))
PiosOne
taky musím poděkovat za nominaci, nevím sice co vás k ní vedlo, ale ego mi celkem narostlo :)). ne, vážně jsem moc rád. ale jsem, bohužel, taky z kola ven. mám do konce měsíce zkouškové období a navíc jenom 3 dny dovolené, takže je to pasé jako kalhoty do zvonu s kapsama na kolenou :(.
pěkně mě to štve, zvláště když splňuji požadavky a vždycky jsem tam chtěl jet. co se dá dělat, třeba to vyjde příští rok a vypravíme tam za grower mikrobus, co vy na to?
plexis
Je těžký někoho vybrat a jak psal Hellboy tak bych musel mít aspoň 20 nominací.
Spíš by se měl nějaký grower přihlásit, že mu to vyhovuje a že by jel a zbytet mu to buď odsouhlasí nebo ne.
Já pojedu tak na neděli - pondělí, mají v akci semínka Pot of gold v amstru nebo na www.flyingdutchmen.com, tak aspoň budu mít dobrej pocit, že nedaleko se budou pohybovat "ti naši kluci", kdo tedy bude v amstru v neděli a pondělí, jestli cete napište pm můžem zahulit jak zamlada .. a spicha si dát třeba u sloupu, nebo v nějakým kofáči ..
Já pojedu tak na neděli - pondělí, mají v akci semínka Pot of gold v amstru nebo na www.flyingdutchmen.com, tak aspoň budu mít dobrej pocit, že nedaleko se budou pohybovat "ti naši kluci", kdo tedy bude v amstru v neděli a pondělí, jestli cete napište pm můžem zahulit jak zamlada .. a spicha si dát třeba u sloupu, nebo v nějakým kofáči ..
prophet
Tak já bych hlasoval třeba pro PROPHETA....
je to chytrej kluk,jen tak nějakej špek ho neskolí
anglicky i německy umí,v Amstru párkrát byl
nejsem super kandidát na soudce?!
času mám hafo ,ostudu neudělám
prvních dvacet hlasů pro mě odměním sladkým bonbónkem v papírku:death:
borifield
takze celkem fer tahle akce,ale myslim si ze nez nekoho ,kdo o tom treba ani nevi ,navrhovat......je podle mne lepsi ,at ten kdo tam chce ject (ma na to !!!-po vsech strankach a to si uznejme takovych tu zase tak moc neni) se sam prihlasi a pokud komunita nebude proti ,tak at jede.jak proste .z debaty jsem si po pravde zatim nemohl vytvorit nazor kdo ze je (jsou) ten vyvoleny....
ale po pravde si nemyslim ze by tam meli ject 20 lety typci kteri pestujou max 3 roky...
nic proti :D:D
peace
jestedman
já dávám jasnej hlas BohouRovi, je to asi nejukecanější člen, ale nejsou to jen planý žwásty. a na druhým místě je Realist (ten mu nahrává)
já si to asi taky nenechám ujítct, pojedu asi vlakem tam a stopem zpátky, problém je jenom to spaní, soudím, že pod mým oblíbeným mostem bude zima, takže dva,tři spacáky a huráá

kdyby měl někdo místo v nebo na nějakým dopravním prostředku kromě velblouda a tříkolky, tak mi hoďte PM a dohodnem se určitě
Idea
BOHOUR : :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
tak ted si me fakt rozesmál pičko (:
2voslík
(nic ve zlym kémo) :wink:

jináč muj tip je SmoUkalot , wall , snark , sroogáč ..
Idea
jojo to je na dluhý povídání.. zasvěcení vědí... :D
borifield
jen mne napadlo , tohle je sance ,ktera se asi jeste bude opakovat ne ... nebo se pletu???
Criter
a co Big E_D ????
Bamboo
Walhalla je ten pravY zastupce :D
co se tyce jazyka nejlepsi asi bude Aj nebo Fr :p:
SJ | Ivanhoe
Zdravim, nejdriv me napadlo vyslat Walhallu, popripade vybirat z Grower teamu... Jinak pro pristi rok by se mohla domluvit nejaka velka vyprava - vlakem ci busem, to je jedno... proste vsicjni groweri, ktery by meli zajem by se prihlasili a podle poctu prihlasenych by se zvolil dopravni prostredek... vsichni by meli povinne grower triko - pak v Amstru 300 lidi v groweracky uniforme :eek:... asi zacnu setrit na tech 200 $$$... hmm... no jo... jo a jeste by mel letosni vyslanec popsat neyavisle na G teamu sve zazitky z CC atd atd atd... tak to je asi vsechno...
Womitor
kamride teraz som si to tak nejako prepocital a 200dolci...ufff...kamo ...strasnre vela penazi ale to musi byt riadny zivel tam ist! Preco nikto nechce alebo nejako tak mi to pripada?
olo
urcite Bohoura a Realiste to by mela bejt czech rep
carlos
Tímto oficiálně končím nominace na reprezentaci letošního Grower Cannabis Cupu.

Hlasovat o kandidátech můžete zde.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma