Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Vune z 10 denni rostliny?Proc jen jedna ze 7dmi? - Klikni zde pro originální téma
GSI
Ahoj,

dnes no da se rict rano, jsem delal poradek ve skrini, takove to vytirani od bordelu, mala prestavba atd. Pritelkyne chodila okolo a jen tak ze srandy cuchala ke kyti. Rela : "Fuj to smrdi". Jenze toto se ozvalo pri pricuchnuti jen k jedne ze 7dmi, 10 dennich kyticek. Teda abych se vam priznal uz to jsou docela mega kytky a jestli to takhle pujde dal, tak se mi snad vleze jenda kytka na jednu skrin. Jak je to teda mozne? 6 kytek je ze stejnych semen, sedma je neco jineho, ale taky nevoni. Myslel jsem ze to zacne smrdet az zacnou lezt palice, a ne v 9tem dnu zivutka. Me to teda osobne nevadi (zatim :) ), ale co teda bude nasledovat za dva mesice, to nevim. Kazdopadne jeslti vite cim by to mohlo byt dejte vedet, todle by me opravdu zajimalo. Diky moc

GSI
Cicmon
Nektery kyti proste voni i kdyz jsou maly - napr. kdyz jsem dostal rizecek GWS, tak to byla lahoda si privonet a jiny rizky skoro nevonely. Tohle bych moc neresil, maximalne muzu dodat, ze GWS vonelo v kvetu brutalnejc, nez ostatni kyti :)

Cicmon
GSI
Ahoj, diky za prispevek, kaxdopadne, mi to porad vrta v hlave, proc ostatnich par kyti nevoni. Asi se budu muset poptat nejakeho botanika nebo nekoho takoveho. Proste zjistit, proc zrovna jen jedna voni a ostatni ne. Je to kravina, vim, ale vrta a vrta to v hlave :).

Dikes GSI
TheKeptn
treba voni vsechny , a ta jedna je na tebe nasrana ze k ni furt cichas ,tak rekla ostatnim , aby nevonely... gag..

No nevim , me se zdalo ze vonely kdyz byli maly pak vetsi nevonely a pak zacly vonet az pri kvetu , kazdopadne bych se tim nezbyval
GSI
:) no jasne nema cenu se zatezovat, dam tomu volny prubeh a uvidim. Ostatni voni presne jako plevel, kopriva nebo tak neco. :)

Zatiiim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma