Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Skrin A Navsteva Rodicu. Co Ted?!?!?! - Klikni zde pro originální téma
GSI
Ahoj Groweri, tak ted opravdu potrebuji od srdce poradit. V pondeli maji prijet rodice. Bydlim v byte 1+1 se svoji pritelkyni, a jeste nejakym zvirectvem. PROBLEM . V kuchyni se mi pod svetlem smeje par kyticekm, kterym je moooc fajn a jenom tak si chrochtaji spokojenosti. Jenze co ma delat? Co s tema kytkama. Rodice nemaji paru, a ja nemam poneti co s nema udelat. Mohl bych je strcit na tri dny nekam na misto kde nebudou dostavat ani 1/3 svetla ktere dostavaji ted? (jsou stare asi 9 dni) ale jsou nadherne a rozpeti z jedne strany na druhou je asi tak 30 cm. (Na nejake foteckyme skrinky a klubajici se kyticky se muzete podivat do Galerie, to jsou stare asi tak 3 dny po vykliceni), po vikendu snad prihodim nove, tam uz to zacina byt fajnovejsi :) .
Ale uz odbiham. Nevim jestli si muzu dovolit izolovat kytky od svetla na tri dny ,to zaprve, zadruhe, nechci odvazet skrin nekam pryc, nemam ani nikoho na tolik znameho ke komu bych kytky dal. A ani se mi je nechce v tehle zime nekam prevazet.Prosim poradte, pokus jste uz nekdy neco takoveho resili, urcite budete mit nekdo nejake zkusenosti a napady, a vic hlav vic moudrosti, takze dekuji za rady. Mam na to cas uz jen do pondelka.

At to roste GSI

:eek: :eek:
pakor
Ten sklep je OK ak ti takato navsteva hrozi len raz v zivote. Ja to mam tak ze spravim vypinacom šťuk vsetko zhasne stichne a ostane len smrad. Fúfú airfresh-smrad je prec a sme slusna rodinka. :)
Odporucam dlhodobe riesenia necakane navstevy vedia zaskocit.
Minule som tak na rychlo vpustil dnu 3 chalanov co odo mna kupovali monitor-čuchali ako vlčiaci.
UD
to znam, takhle jsem maskoval pred babickou(mutter to vi), ale moje skrinka je peknej kus nabytku a kdyz se vypne neni nic poznat. Vlastne ani kdyz svitim tak to neni videt akorat to trochu huci. no jo 150 je 150.
pakor
No ja ked idem do skrine cakam ze sa s tade na mna vyruti autobus tak to huci a trasie s tym. Cim to mam oblepit proti hluku? Zlata hlina korienky som pocul rast.... ale v bubblery ich vidim cheche :)
GSI
:o))) no mas pravdu, jenze moje matka je totalne agresiv na cokoliv cemu se rika "drogy", takze bych s tim moc nepochodil. Proste misto vysvetlovani jsem radeji zvolil formu uplne jinou. Kyti jsem mrskl na 3 dny na skrin v obyvaku, dos krine jsem nahazel pneu a jina harampadi, takze by nebylo nic co by na ni melo byt podezrele. Ovsem nejvetsi paradox je, ze po trech necich u nas, se nezeptali a ni na skrin ani na kytky na skrini, takze jsem plasil asi zbytecne, ikdyz kdybych vsechno nechal ve skrini, ulomky svetla, vychazejici ze skryne okolo 22:30 by byly asi trosinku napadne :), kazopadne jsou pryc, kyti uz zase dostavaji svoje ziviny, je jim docela ok, takze diky bohu, je vse zase pri starem.

Diky GSI
adamo
tiez pestujem v skriny a to svetlo co odtial presvecuje je moc podozrive, musim ucpat a manualne vetrat ked som doma... Inac ja som sa o tom s fotrikom porozpraval a v pohodicke... Rodicia by ta mali podporovat v zalubach...
Dude
jo, normálka vypnu všecny aparáty a nigdo nic nepozná:)
a na smrad v květu mam vynikající vychytávku ------------- FRETKU, ani tak nesmrdí jak se řiká, ale má takovej specifickej pach:), když se něgdo diví, co my to tam voní, prostě řeknu, že mam fretku a vcajku:wink:
GSI
Tak to jsem chtel slyset!! A fretka :) vinikajici napad. Jenze doma uz mam doma kocoura, 8 tydenniho pitbula a v 1+1 jeste fretku........ to uz by snad ani nebylo normal. Ale napad je to opravdu dobry! Uvidime co bude ve kvetu. Je to muj 1st indoor, takze jsem sam zveadvy co se bude dit a uz se vidim jak misto nakecavani lidem ze mam doma fretku, budu muset seskladat uhlikovy filtr.
Chuj
Hele nevíte někdo jak zaplatit objednávku na www.nirvana-shop.com?
Chuj
Je tu vůbec někdo?
Womitor
chuju: prestan pist pi...y a navyse do uplne ineho threadu! spravaj sa slusne si na slusnom serveri! A je nedela, kazdy obeduje :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma