Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
na vysvetlenou - Klikni zde pro originální téma
hovnajs
2 Director & Oton:

panove jste me nepochopili

...tak musim vypadat a chovat se jako "někdo-někým definovanej tip huliče" odmítat, reklamu, komerci a podobně...

to jsem vubec nemel na mysli

Koureni ganji by(aspon podle me) melo vest k zamysleni, zastaveni, relaxaci. Pak ma clovek prostor cas a moznost se s odstupem rozhlidout kolem sebe zamyslet se nad okolim, ktere ho obklopuje, mozna mu i vice porozumet. Byt premyslivy. Pak nektere veci vyplivaji na povrch s celkem prekvapivou zrejmosti a v cele sve nahote. A prave jeden z nejvetsich "nahacu" je reklama a jeji prostredky. A je celkem mimo debata na tema, ze si hned nebezim koupit vec, co jsem shlidnul v nejaky reklame. Nebudte najivkove a necekejte takhle jednoduche cesty a spojitosti. Tech nastrah je hafo, vetsi hafo nez si myslime a jejich vlivy jsou ruznorode. Nema cenu se babrat v tom, jestli nekoho ovlivnuje tkhle nebo jinak. Jednoznacne je, ze nas ovlivnuje.

Protiargument, ze reklamu ignorujete? Muzes ji ignorovat az v ten moment, kdy rozpoznas, ze to reklama je. A to je pozde.

Spojitost s hulenim travy? Mam pocit, ze spousta lidi pali jen tak aby nebyla nuda. Neuzivaji ganju k osobnimu rustu. Jen jako drogu. Sorry, ale tento pristup se mi neliby.
2 hovnajs: máš pravdu. Já sice kouřim často (několikrát do tejden), ale každý hulení je pro mě malej svátek, jestli mě chápeš. Naučila mě vidět obě strany a chápat konání ostatních lidí. Teď už nejsem striktně proti všemu, ale chápu třeba chování arabských teroristů nebo Američanů.
Prostě jsem empatičtější.
drinker hulič
krásně řečeno, ale promiň Ramone, ačkoliv taky hulím a taky přitom rád přemejšlím, chování Američanu pochopit asi nikdy nedokážu - stejně jako naši zeměpisářku...
hovnajs: ale nezapomínej, že jenom ganja k osobnímu růstu nestačí, spíš bych řekl, že ti možná ukáže některý věci, ale změnila? ale to je jedno, každopádně je hulení dobrý. lidi co hulí sou většinou krásně v pohodě. no i když znám i takový co nejsou, ale to je asi tím že je neznám líp, jen se zdaj...
hovnajs
jsem se nejak presklepnul
toto formum melo byt jen prispevkem do fora reklama
Mr.Proper
hovnajs: to vubec nevadi, zes to zalozil omylem. S tvymi slovy se da jen a jen souhlasit...
director
2 Ramon Dexter
A není to chyba? Že tě k tomu dovedla ganja? Měli byste přehodnotit teda celej svůj život. Protože váš život je postavenej na principech, kterým dneska nevěříte!!!
A nechápu co vám vadí na Nově, prostě dělaj byznys!
třeba je to odporný, ale ty se na to nemusíš dívat!!! Ale většina se na to dívá a debilové to asi nebudou, protože vy byste pak byli elita národa a to se mi nezdá!!
hovnajs
2 director

Jo jsou to debilové, ale v tom smyslu, ze nejsou schopni si vymyslet lepsi program nez sedet pred bednou notabene pred Novou. Nerikam, ze jsou debilni celkove ale v tomto jsou. Me treba trvalo dost dlouho, nez jsem si uvedomil, ze dobre ridit auto neznamena ani tak vedet, jak dat rucku a jak rychle se da projet zatacka aby to jeste nebylo o kejhak, ale jet v obci tech 50(ok spis 60-65) a ne se tam hnat jak hovado, spis nez na rychlost dbat na bezpecnost. Jak rikam fakt mi nejakej cas trvalo, nez vyhral rozum nad adrenalinem a rozhodne jsem v te dobe byl debil. Debil ve smyslu rizeni auta. Tak tito novaci a primaci a ctxaci jsou debilove v traveni casu. 4 hodiny denne je extrem jako blazen.

Hej lidi vyhodte bedny rovnou z okna - jsou to pekelne skrinky nastrcene vekym bratrem.
koles
když už jsme u toho řízení auta :D ...tak je to taky o předvídavosti, jak se zachovaj ty ostatní debilové


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma