Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hamižnost - Klikni zde pro originální téma
Ritch_Geco
Ahoj lidi ,potřeboval bych znát váš názor. Přestěhoval jsem se z vesnice do města a proto vypěstoval jen jednu kytí na balkoně tu jsem v podstatě do týdne po sklizni rozdal a vyhulil. Zašel jsem pro to za do té doby nejlepším kamarádem který měl velkou tím myslím opravdu velkou úrodičku. Zakouřili jsme a poprosil jsem ho o špeka domů ,chtěl jsem si zahulit s přítelkyní. A tenhle kamarád(známe se několik let) si řekl o 50 Kč , že mi prý nacpe gramáč y. Ptám se vás jsem špatnej ,když jsem ho s tím poslal někam. On mě teď obvinil, že se sním bavím jen kvůli trávě což je nesmysl. Takže co by jste udělali vy kdyby po vás chtěl nejlepší kámoš peníze a nedal vám ani na jointa. Podotýkám ještě ,že jsem mu to pole pomáhal i připravit.
Womitor
podla mna sa nezachoval velmi priatelsky. Ked hovoris ze si mu to pole pomalahal i pripravit a tym padom vies presne kolko toho ma a ked si chcel jedno brcko tak je podla mna skupy. A este k tomu najlepsi kamarat, no asi tak odo mna..
dj dury
Hamižnost je pěkně hnusná vlastnost. Myslím, že jsi udělal dobře, že jsi ho poslal do řiti, udělal bych totéž.
chobot
Je to fakt nechutna svinarna. Kdyz si mu stim polickem pomahal, mel ti sam nabidnout nakou cast urody. To je slusnost, i kdybyste vubec kamosi nebyli. Udelals dobre, zes ho poslal do pice, ja bych s nim snad uz vickrat nehulil. Ale ono se mu to vrati, az mu treba za rok ukradnou urodu a nebude mit ani na speka. Dej mu to sezrat, fakt si to zaslouzi.
koles
myslim, že je to fakt debil, pokud má velkou úrodu a ty nic. znáte se pět let a on po tobě chce prachy za hulení... to je skutečně nestydatost! proč radši neprodává nějakým sockám, co zná jenom od vidění?! asi nebude tak dobrej kámoš, jak sis myslel...

...a udělal jsi dobře!
blueberka
tohle si pořádně fakt nedokážu představit, že by tohle na mě nějakej kámoš zkusil ... nebo snad, že bych po někom za hulení chtěla peníze, ani by mě to snad nenapadlo, sama pěstím kvůli tomu, že mě to hafo moc baví, i když sama nehulím ze zdravotních důvodů, ale mám radost, když někomu můžu něco dát a won mě to pochválí :) ... Zvlášť je to pěkně hnusný, když měl hodně velkou úrodičku a tys mu s tím pomáhal ... myslim, žes udělal dobře, já bych asi hnedka wůbec nezareagovala a spíš nechápala ... hodně dlouho než by mě to všechno došlo ... Taky je celkem zarážející, když se ti ozývají lidi jen kvůli hulení, jinak by si na tebe ani nevzpomněli ... ale jakmile máš, tak seš najednou jeho nejoblíbenější člověk ... jak psal Bohour ... tohle nechápu, ale lidská povaha taková u pár lidí je a nikdo s tím nic bohužel neudělají ...
Taker
4 Ritch_Geco
Jo dobře že si s nim vyrazil dveře, je to sviňa ten tvuj kámoš. Možná bys mu to měl vysvětlit tak jax to vysvětlil tady nám. Pokud neni slabej na mozek tak by to měl pochopit.
Slim
To je teda pjeknej cu*ak ten tvuj kamosh(sorry),ale treba ja bych dal na shpeka aji kamoshovi kterej ani sam nepjestuje.Mne to proste dela radost kdyz muzu nekomu nabydnout ze sve sklizne:satan:Cuz
Ritch_Geco
čaues tak jsem s nim skusil promluvit a jediné čeho jsem dosáhl bylo, že mi řekl ,že si uvědomil hodně věcí a o kamarády jako jsem já nestojí. Na to jsem zůstal čumět a hlava mi to nebrala no nic dýky za názory.
Taker
4 Realist
Jó to mě taky děsně baví když chce někdo známej poradit s něčim ohledně konopího a já mu dokážu vodpovědět. Parádní pocit

4 Ritch_Geco
Já sem si to myslel že je to rák-praču a je jen dobře žes ho prve vyfakoval. No nic si z toho nedělej, tady můžeš mít víc kámošu než bys poznal za celej život dohromady :beer:
Wowek
no mě by zas bylo trapný říct kámošovi aby mi dal na brko ......abych si ho mohl doma zhulit sám to bych ho asi nepožádal.....- ale ta jeho reakce 50Kč za jointa je taky hnus takže jste asi oba pěkný kamarádi...

kamarádu je podle mě 1 z 10 každého...kamaráda co máme..
Al-Ban
to Ritch_Geco:
Jenom mě tak napadlo, že jsi možná byl v nesprávnou dobu na nesprávnym místě. Já Ti to všechno věřim, jak to tady popisuješ, ale zas ten kámoš do Tebe tak úplně nevidí a Ty zas nevidíš do něj (jakož i my nevidíme do vás dvou ;)). Píšeš, že on toho vypěstil hafo moc, což třeba znamená i hafo socek, co se k němu denně přisíraj. Chtěl jsi jenom jednoho špeka, pohoda a žádnej problém, ale jestli jsi byl ten den třeba už pátej (i když dobrej kámoš) a nevim kolikátej už celkově, tak bych zas docela chápal, že ten Tvuj kámoš takhle vypěnil. Je to jen úvaha a třeba je to fakt jenom hajzl, ale tahle možnost tu taky je.
hYp3r
jj tak to co napsal Al-Ban mi jde primo z duse...
je fakt dobry se nad tim zamyslet i z jiny stranky a ne jen ze strany ublizenyho... :c)
blueberka
to Ritch_Geco ::
někdy člověk zjistí věc, kterou by v životě nečekal ... jsou to divný takovýhle vztahy, ale nevím, proč Ti to už neřekl dřív nebo nějak normálněji ...
Ritch_Geco
to Wowek: Já jsem to tu nechtěl psát aby to nevipadalo ,že si jenom stěžuju ,ale je to takhle mám spoustu kámošů ,ale dva nejlepší, jsou to lidi s kterýma jsem se výdal denně, tenhle kluk mě seznámil s mou přítelkyní(s ní jsem si chtěl dooma zahulit toho špeka) což je zase dlouholetá kamarádka jeho přítelkyně ,když se sním rozešla a byl z toho v hajzlu,přišel za mnou,já jsem mu pomohl to s ní spravit, před lety jsme oba spadli do perniku a seznámily se jako feťáci společně jsme se toho svinstva zbavili, málo kdo ho zná tak dobře jako já jeho a málo kdo zná mě tak jako on. Pro to mě to tak ani né nasralo jako zaskočilo a bavil jsem se sním vždycky i když tráva nebila.
Ritch_Geco
to weedof: Promin kámo za neschopnýho zevla se opravdu nepovažuju. Jak jesem psal na začátku přestěhoval jsem se z vesnice do města minulou sklizeň jsem měl v pohodě a měl celkem co hulit. Ale, rozhodně mi nebylo zatěžko někoho podarovat.
Ritch_Geco
ješte to weedof: Ještě něco to ,že se mnou nechce být kámoš přišlo od něj já to pochopil tak ,že se urazil pro to ,že jsem to od něj nechtěl koupit. Ale nic tohle téma se rozrostlo výc než jsem myslel tak už bi bylo lepší se na to radši vybodnout.
Taker
4 Ritch_Geco
Rozhodně tenhle thread nenechávej zavírat, byla by to jenom škoda, protože je to i pro mě fakt zajímavý téma a každej by měl mít možnost se k němu vyjádřit.
Zdravíčko..

co k tomu víc napsat ? .. Psal sem docela dlouhou uvahu k tomuhle příspěvku ,ale nakonec se mi neprofesionálním postupem smazala :) Chtěl bych k tomu jen dodat asi to že jak už někdo předemnou řekl nevidíme nikomu do žaludku .. docela ,ale chápu toho člověka /autora , že je silně zmateney z toho co jeho kámoš udělal . Všechno jde vysvětlit a proto bych radil promluvit si o tom hlavně sním . Tím nic fakt nezkazíš a můžeš tím jen získat . Lidi by měli spolu o všem mluvit a hlavně upřímně . Někdy je to složitý a nechce se ,ale je to jediný řešení .

Zajímavý taky bylo jak někdo psal že si mohl být už několikátý kdo ho ten den o hulení prosil a jeho to nasíralo . Tohle chápu a sralo by mě to taky ,ale přece jen bych se takhle nezachoval a kdyby už yo tak bych pak sám přišel a omluvil se . To že se Tvůj kámoš cítí uraženě je fakt na hlavu postavený . Nechápu jak je to možný po tom co jste spolu prožili ... Na druhou stranu ubec nechápu lidi co radí vyčkat a pak mu to oplatit ! To je uplně stejney hnus a takhle bysme nikdy nikam nedošli ! Vím že hulení a peníze mění charakter ,ale myslel sem že tráva ho právě vylepšuje , protože umožnuje pohled do duše toho druhýho . Vím že stím množstvím kouření je to vdycky složitý a natož když se do toho začnou míchat ještě peníze . . . někdy sem taky prostě řekl že toho už tolik nemám a že šetřím a nedám ,ale někdy sem zas dal i to poslední .. přece jen nesmíte myslet jen na sebe . A v tomhle případě je to fakt totálně absurdní .. nedárce toho má mrtě a prosič to nemá jen pro sebe . Držím palce ať se to vysvětlí a ať je všechno v pohodě . A pro ostatní lidi : vemte si z toho ponaučení a to hlavně Ti co by chtěli oplácet a nebo ubec nedávat . Weedofe asi sem Tě dobře nepochopil ,nechtěl bych ale vidět Tvý kámoše po tom jaxi to napsal/já to přečetl . Napadá mě jen jeden výkřik " Kuaa dyť je to kámoš! " A ty jando : mash pěkný kytky ,ale ten přístup ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma