Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Marihuana a kazy ve vaší puse, co si o tom myslíte?? - Klikni zde pro originální téma
Shaman Homkos
Budu vám vyprávět jeden příběh: Byl jeden malej klučík (já Shaman Homkos), kterej nevěděl co je to Marihuana, papír,koule, peří atd.A strašně se mu kazili zuby a měl je i kurevsky křiví.A když klučík vyrost a bylo mu 15 let a začal pravidelně hulit každej den, tak se kazy odstěhovali do huby někomu jinýmu a ten klučík žije dodnes a od kazů má už pokoj. A příběhu je konec děkuji, že jste poslouchali a nevyrušovali. Nehulte medytujte Mír
blockhead
a nebylo to spis tim ze kdyz byl ten klucik malej taxi necistil zuby???
LuMatCh
Já mám taky křivý zuby furt i když mi dochtor řek že se srovnaj a prsa mi taky nevyrostly. Asi hulíme málo. Zvíšit dení dávku na 10g.
Shaman Homkos
Ale ty zuby se mi z toho nesrovnali,tomu pomohly takový ty železný dráty co ti narve ta zlá paní doktorka do huby a máš je tam 2 roky.
breeder
musím oponovat:
- existuje někde na netu studie o působení canna kyselin na viry v ústní dutině, ale pořád to nemužu najít (zrovna když je to nejvíc potřeba)
:)
oton
musim se teda přiznat, že nvim co to je, když někomu vrtaj zub, je mi 26 a ještě mi nikdy nedělali plombu, natož něco hustčího, ale jestli to souvisí s hulením to fakt nevim, protože hulim tak od 16-17ti a před tim jsem taky neměl se zubama sebemenší problems!? tak jak to tedy je? :D
breeder
tak jsem našel zatim jeden z českejch přípravků, u kterýho je odkaz na zuby:

CANNADENT
Přírodní rostlinný, kapalný preparát se základní složkou nepostradatelných esenciálních mastných kyselin přírodně zastoupených v konopném oleji. Díky samotné směsi přírodních látek, které navzájem synergicky a účinně působí, je CANNADENT považován odborníky (viz. Klinické testování) za špičku mezi přírodními produkty. Využití preparátu Cannadent je doporučováno při afekci v okolí či v samotné dutině ústní, jako jsou např. opary, afta, pásový opar, ústní popáleniny, bolesti zubů (otevřené kazy, obnažené krčky, růst zubů apod.), bolesti dásní, bolestivé otlaky od zubních protéz, dále při paradentose apod.
Cannadent nezhoršuje stav ústní sliznice a neobsahuje žádné jedovaté a omamné látky. Přímo působí na bolestivé místo a danou afekci v mnoha případech zmírní či odstraní v průběhu 1, max. 5 dní, a to dle závažnosti.
Cannadent má účinnost lokální, tzn. neovlivňuje a celkově nezatěžuje lidský organismus. Výhodou preparátu Cannadent je využití v preventivním užívání či masáži dásní. Hlavní účinnou látkou je složka z konopného oleje, která vzhledem i ke své schopnosti vázat a ničit nežádoucí bakterie v ústní dutině je bezesporu přínosem pro ústní hygienu.

- další info bude následovat
prdow
ja muzu doporucit jenom jako anestetikum u zubare, predloni me delali 12! zubu !:)) / byl sem jako decko kokot co se nestaral/ a ani jednou se nepocitl neprijemne pocity ani bolest, takze takto muzu doporucit :) hodku pred dat neco a potom me mohli treba rezat zaziva:)
Dude
prdow> ty woe, já toměl přesně navopak - myslel jsem si jak to přechčiju tim, že si zahulim - dal jsem si pěkně špíčka a vyrazil k zubaři - nevim jestli jste někdo viděl film "Maratonec" s D. Hoffmanem, jak je tam ten mučitel nejhustčí - PSYCHO ZUBAŘ - tak takhle nějak - koukat se na všechny ty hezoučky leskloučký nástroje:eek:, různý frekvence různejch vrtacích nástavců - tomu já řikam UŽÍT SI TO U ZUBAŘE NAPLNO:D:D:D, peklo

pro mě spíš se odměnit po zubaři špíčkem a trošku si vydechnout:smoker:


BTW: od tý doby co hulim, už mi nevypad ani jeden z mejch dvou zubů:mutant:
timothy
Jó DUDE má pravdu.taky jsem zažil takovou horror show.A v životě to nezvopáknu.Daleko lepší je podle mě si zahulit až po té co vám chybí kus zubu či celej.
Co si budem povídat marihuana má nějaké analgetické vlastnosti,které určitě dokážou alespoň na chvíly utlumit bolest.
breeder
tak to já si zubaře po špeku užil dosytnosti,
perfektně jsem si dal to odvrtávání kazu,
fakt dobrý vibrace celého těla mě prostupovaly
od zubů až po paty,
prostě pekelný nářez jak po brutálním bongu
:):)
koffe
Tak jsem chtěl založit téma s podobným obsahem a koukám že mě někdo předběhl. Asi před dvou a půl rokama jsem byl u zubaře. V té době jsem tak něják začínal i hulit. Před touto návštěvou jsem měl tak 2 letou pauzu od zubaře. Zuby jsem si čistil tak něják občas. No u zubaře to bylo utrpení. Musel jsem tam pak ještě dvakrát a celkem to dělalo osm kazů. A jak jsem začal hulit tak jsem hulil víc a víc až to zkončilo před silvestrem tak pěti špeky každý den po práci. Celý víkendy, atd.... pěkně jsem v tom lítal. No a za těch dva a půl roku jsem si zuby nečistil skoro vůbec. Plácal pátý přes devátý. Na noc čokoládu, atd... A tak když jsem před pár týdny šel k zubaři tak jsem byl podělanej strachy. A výsledek? Jeden pidi kaz po vypadlý plombě. To mi celkově příjde dost zajímavý protože už jenom po kouření cigár je prý zvýšená kazivost.
Tak to je docela velká sranda si pořádně zahulit před zubařem, jsem si jist, že stav zubů je dán především geneticky, znám týpka co nemá v mým věku žádnej kaz (na čištění zubů vůbec neni stavěnej) a zuby jak sloupy oproti mojim x kazům zděděnejch po mátince ..

No jak někdo říká nehul před zubařem, já říkám zhulte se a uvidíte, sice tam budou intenzivnější zvuky, vibrace, světlo atd, ale je tady taky možnost že se odeberete ke lhostejnosti k vlastnímu tělu a zubař vás přestane vyrušovat .. já si dycky uvědomim : Ať si tam dělá co chce - mně to prostě nezajímá a věnuju se v křesle něčemu jinýmu, než soustředit se na zrovna opravovanou oblast .. pak je to najednou hotový až se divim ..

Horší je :D u zubaře ve stavu solidní vypálenosti, že mám dycky totálně vyschnuto v puse, zubař mi tam dá ten odvaděč slin - ale žádný nikdy nejsou, tak aby to nebylo úplně trapný, tak tam dycky lovim složitě aspoň nějakou slinu a jazykem roztírám, jako že se mi taky běžně potí pusa hehe ..
kowonator
Ja odkedy hulim (uz takych 5 rokov), tak vazne nemam ziadne kazy. Neviem, ci je to sposobene tym, ale hlavne ze tie kazy nemam.
Slnko v dusi!!!
iJoJo
No ja som bol nedavno u zubara, adt si opravit prasknutu sklovinu, do niecoho tvrdeho som zahryzol. 2 roky som tam nebol, a okrem tej skloviny mi ani ziadny kaz nenasiel :-)
Podla mna to je ovplyvnene geneticky, ale aj pristupom k tym zubom, u kazdeho to je rozdielne. Hulenie s tym nic nema, pokial clovek o desiatej v noci nezozerie aj hovno s cukrom. Proste nejest moc sladke aj ked mam chut (sladkemu aj tak moc nefandim) a je to.

A inak, trawka ma antisepticke ucinky, je to dokazane, takze zuby sa mozu kazit len preto, ze zeriete v noci sladkosti :-).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma