Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Spousta listí, co s ním ? - Klikni zde pro originální téma
MALCON
Mám docela dost listí a nevím co s ním, slyšel jsem že de s toho uvařit mléko, rád bzch to zkusil ale nevím vůbec jak na to.
Mohl bz mi někdo prosim poradit. dik
Invisible
No, ale řekl bych, že mlíko není nic těžkýho. Na to není třeba kuchařka. Prostě tam dáš nějaký množství těch listů a vyvaříš je v tom. Jenom si to chce nejdřív vyzkoušet s malým množstvím (půl deci), co to dělá. Účinky se u tohohle způsobu konzumace dostavujou pomalu, takže když nebudeš hned "high", tak si radši pár hodin počkej, třeba to ještě přijde. Jinak se THC váže na tuky, takže je lepší plnotučný mlíko, než nízkotučný.
Cicmon
2MALCON: taky ti poradim abys hledal, ale kdyby sis nemohl vybrat mezi tou hromadou receptu co uz tady nekde je, tak tady mas muj:

Ingredience: 1l Plnotucneho mleka (3%), 200ml slehacky (30%), 2dc vodky, listi tak akorat do jednoho litru

1. Procisteni listi
Dej varit vodu (v rychlovarny konvici), pak vem listi, hod ho do hrnce na plotnu na mirnej plamen, zalej vrouci vodou, zas dej varit vodu, az bude vrouci, tak slej vodu z listi, zase zalej vrouci vodou a tento postup opakuj, dokud bude mit voda pri slevani hnusnou barvu (aspon 6x) a nakonec proplachni pod proudem cisty vody

2. Priprav si hrnec na mliko, nebo vodni lazen (velkej hrnec s vodou a do nej mensi), do nej procistene listi a litr mleka, varit za obcasneho michani cca 1h

3. Pridej smetanu a vodku, varit dalsich 45-60 minut

4. Doporucuju vypit maximalne 1 deci a pockat 40 minut, clovek ma tendenci pri cekani vypit vic

Cicmon
Womitor
ja by som uz len dodal:
So vsetkymi latkami, ktore do seba absorbujes inac ako cez dym (mlieko, kolacky, puding....) si teba davat pozor. Ako uz tu bolo spomenute ucinok sa dostava pomaly a je dost ale fakt dost brutalny. Stavy ze sa nemozes ani postavit a samozrejme vomiting je vitany.
Takze pozor na mnozstvo!
MALCON
Díky všem odpovědím, ta od cicmona se mi líbí, ale kdybyh chtěl jenom ve mléku tak přdat tam i nějaké jiné tuky a jak to vše dlouho vařit ?
Cicmon
2malcon: alkohol tam byt nemusi, nekdo pridava do mleka maslo, ale uz jenom z ty predstavy se mi zveda zaludek - proto pridam malou slehacku (tatra, 30% tuku, 200ml) a varit apon 1,5 hodky, vic=lip.

Cicmon
Mephi
mliko je svinstvo nic proti nemu nemam ale
jednou si kamosh dal asi 3deci a pak pro nej jela zachranka
takze vim vic
Cicmon
2Mephi: mno, ze vis vic, to je dost subjektivni nazor :) a kdyz to nekdo nezna svou miru :(
btw. podle me je zbytecne volat v techto pripadech zachranku (pokud clovek nema problemy se srdcem, etc.), protoze doktori ti akorat vypumpujou zaludek a budou te hlidat, ale vyzvracet se muzes sam, hlidat te muzou kamosi a navic nebudes mit kvuli tomu problemy.

Cicmon
2 mephi: a prave o tom to je. Preco si dal 3dcl mlieka a nevedel o tom ze ho to zabije? Skocil by si do neznamej hlbokej vody? Asi nie.
Verim ze sa poucil a nabuduce si da glg, pocka, ak nic da si dalsie dva a uz... :)
Womitor
ten unregistered som ja. No vidno ze ten server potrebuje pomoc. Zajtra idem do banky!:)
LuMatCh
Ten pomalej nástup je špatnej -vlastní zkušenosti- asi by to chtělo aby na všechny bílkovinový výrobky dávaly upozornění" V KOMBINACI S THC MÁ TOTO MLÉKO VELMI POMALÝ NÁSTUP, UŽÍVAT 2x DENNĚ PO MALÝCH DÁVKÁCH " ale tim alkáčem se to zrychlí snad -vlastní zkušenosti-. A je to dobrý ale myslim že někde na groowru sem čet že kouřením se spaluje nějakej jedovatej postřik- používanej na Kubě takže to snad neni aktuální.
Cicmon
2LuMatCh: IMHO to alkohol moc neurychli, protoze ja do mlika pridavam i vodku a kdyz jsem ho delal poprvy, tak jsme s kamosem pri vareni a cekani pili jeste dalsi vodku a ucinek se dostavil az po cca 35 minutach (nejdriv jsme dali pul deci a pri cekani me kamos vyhecoval ze je to slaby, tak jsme si dali jeste asi 3/4 deci, po tech 35 minutach se dostavil prvni ucinek a po cca ctvrt hodine to zacalo nabirat vetsi grady :) (asi ucinek z druhyho napiti)

Cicmon
MALCON
Naposled jsem vařil ale jenom 1 hodinu a pak jsme to pili a navíc bez zkušeností jsem tam dal moc másla.říkal kámoš že jak to vypil tak se ztratil od 24 - 2 hodin a potom přišel domů a nevěděl co dělal.
Přístě zkusím ten návod od Cicmona. dík :-))
mliko je goood. delam to stejně jako Cicmon...doporučuji...ale dodržovat bod 4. Doporucuju vypit maximalne 1 deci a pockat 40 minut, clovek ma tendenci pri cekani vypit vic !!!
dj dury
tež mi to nějak blbne, ten unregistred je můj.
čao
killlsmoker
mlicko mlicko kazdopadne mlicko.....
Bonsai
to Malcon

Všichni radí mlíčko, ano je to rychlé a účinné, ale což takhle zabrousit do jiné škály vůně a chuti a zkusit vyrobit z listí a dalších ingrediencí třeba také nějaký ten likér? Nevím, v jaké věkové hladině se pohybuješ a jsi-li zastánce či odpůrce alkoholu a jeho umírněné konzumace (jak kdy), já osobně si dobrou slivovičku nebo jinou pálenku z ovoce rád vychutnám. Loni jsem všechno listí naložil a louhoval v jabkovici (asi 8L), posléze ještě přidal další ingredience a bylinky pro zpestření a s výsledkem jsem víc než spokojen, to skvělé aroma a ta nesrovnatelná a jemná chuť mi zaimponovaly a letos jdu do toho určitě zas. A chutnalo všem, kteří okusili, nehledě na účinky, které se nedají nazvat pouze alkoholovými. Sice si pár měsíců počkáš, ale za výsledek to rozhodně stojí. Nehledě k tomu, že s výslednou chutí a charakterem se dá hodně experimentovat, já osobně mám tři chuťové odrůdy a letos se chystám na další.:bounce:
Někde by tady všeobecně o přípravě mělo být více, já osobně jsem se nechal inspirovat dle příručky vaříme s konopím, ale trochu jsem si to poupravil dle sebe, hledej, ale pokud bys měl zájem, klidně ti vyzradím svůj postup.
Skreko
Zozente si knizku Vaříme s konopím malá ale supra, ostatné kuchárky bývajú väčšinou podvod, ale tu je ešte aj vysvetlené trávenia a všetko, takže to horúco odporúčam. Robil som doma čokoládu (maslo podľa návody z knižly a dal som do neho kakao, oriešky, hrozienka...) a trvalo to tak 7 hodin, fuckt mazec, avšak ak to skúšate 1. raz, prve jedna az dve hodiny budu odporne lebo neviete či sa to podarilo či nie. Ja som už myslel že to nepôjde a fuckt ma sralo, že nič necítim (písali že 30min - 1,5 hod kym to aspoň trochu prijde ale ja som to poriadne rozoznal až za 2) a potom som si tak 5 hodín užíval ako nikdy, takže jedenie matrošu + hore popisovanú publikáciu vrele odporúčam!!! :bounce:

PS: Buďte trpezlivi!
Biely vdovec
Zaujimalo by ma co moze sposobovat take tazke stavy po vypiti mlieka,ved
v listoch su prakticky iba ziviny...
Hurley
citace:
Původní příspěvek od Biely vdovec
Zaujimalo by ma co moze sposobovat take tazke stavy po vypiti mlieka,ved
v listoch su prakticky iba ziviny...


jo no nad tím sem taky faral :)
Listy
Mlíko už od nějáký doby nemusim, ale do čeho bych investoval listí je jedině výroba haše tak že se tu stačí mrknout na výrobu haše je tu spousta odkazů..
Galen Aldaron
citace:
Původní příspěvek od Hurley


jo no nad tím sem taky faral :)


No podle me nejde o nic jineho nez jako u jakehokoliv jineho dostatecne silneho pokrmu z konopi. Tedy dostatecne mnozstvi ucinejch latek z listu (i v listech je nekolik procent THC - v suche hmotnosti) a potom se ucinek jeste zesiluje pri pruchodu jatry ...

btw: mlíko jsem este nikdy nevaril, delam jen maslo a z nej pak vsechno.. teda este nejake ty experimentalni likerky :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma