Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
ozáření - Klikni zde pro originální téma
prehmat
zdarec vseci.chtel bych se zeptat,jestli jste nekdo neslysel co se stane,kdyz necham na kytku pusobit urcite mnozstvi zareni z rentgenove lampy (je to nejakej brutalni izotop,foti se tim ocelove svary).jestli se tim nejak nedaji ovlivnit geny ty roslinky...diky
prehmat
zdarec vseci.chtel bych se zeptat,jestli jste nekdo neslysel co se stane,kdyz necham na kytičku pusobit urcite mnozstvi zareni z rentgenove lampy (je to nejakej brutalni izotop,foti se tim ocelove svary).jestli se tim nejak nedaji ovlivnit geny ty roslinky...diky
hYp3r
ty woe to je matros...a ja myslel, ze vidim dvakrat... :c)
PiosOne
tak o ozařování konopí jsem ještě neslyšel, ale četl jsem o ozařování jiným rostlin (jak kytí, tak semínek) a podle typu záření to určitě nějaký vliv mít bude. budeš ale muset vychytat přesnou dávku a taky typ záření. i když já osobně bych si s tím nezahrával, přece jenom, jednou chci mít děti :)
prehmat
s dětma je to v pohodě.člověk žádnou dávku nedostane.jenom jestli nebude radioaktivni ta kytička..ale myslim,ze pokud jde o účinky,mohl by to byt zajimavej pokus:-)
PiosOne
no když se s tim foti ocelove svary, tak to asi na cloveka nejak pusobit bude. nebo snad myslis, ze lidska tkan odolava zareni lepe nez ocel? :) kytí možná radioaktivní budou, možná ne. pokud je ozaříš jako malé, tak podlě mě při sklizni už budou v pohodě
prehmat
lidska tkan neni zadnemu zareni vystavena.vzdyt s tim normalne pracujou lidi..
PiosOne
to ale s rentgenem u doktora taky
jestedman
a co skusit pěstovat kytky na skládce radioaktivního odpadu, třeba by pak šíleně zmutovali a zaplavili by naší planetu. a můžeme jim říkat třeba Cannabis Trifidus :)
PiosOne
anebo klíčky nechat ozařovat u někoho známýho na rentgenu, to by taky nemuselo být špatný.
každopádně prehmate pokud máš možnost to testnout, tak ti držím palce a doufám, že nás budeš o výsledcích informovat. ideální by bylo vzít třeba 10 stejných řízků a z nich 5 ozářit. potom je dát do jedné skříně a pozorovat mezi nimi rozdíly. časem můžeš přistoupit k delšímu ozařování, případně přůběžnému ozařování, nebo ozařování semínek. možností je strašně moc, jenom to chce mít patřičné vybavení a čas. už vidím na TV Nova reportáž o konopí, které je mutací upraveno na 95% THC, případně že se umí samo přesouvat (jako trifidi) a žere malé děti :))
gunman
v raste ti môžu vzniknúť nejaké nádorové novotvary, ale možno by bolo zaujímavé ožiariť semená...
ale v každom prípade bacha pri hraní so žiaričom, ak chceš ešte dakedy mať deti...
v extrémnom prípade by z toho mohol byť aj prokurátor za všeobecné ohrozenie.
prehmat
jestli to dotahnu,tak o tom urcite udelam report.zatim resim zasadnejsi problemy-nemam jeste hotovou skrinku:( ,ale s tema klonama to vypada jako dobry napad!!!diky,dalsi namety uvitám..
Hanizek
Pro ty, kteří by to chtěli zkusit, jsem našel velice zajímavý odkaz:
http://www.celnav.de/hv/hv5.htm

Stavba zářiče - aneb udělěj si sám...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma