Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
co s tym semienkom potom? - Klikni zde pro originální téma
yaRRo
no dobre tak chlapci a dievcata. chcem sa vas opytat resp poprosit o radu. semienka mi uz pekne klicia no ale teraz neviem co dalej.vsade sa tu pise o tom ze ich uz potom staci dat len do zeme. lenze ja idem hydro a nezda sa mi ho tam hned jebnut do keramzitu a spustit kolobeh roztoku. tak ako? mam ho nechat v rockwoole? lenze ja by som rad hydro bez rockwoolu len cisty keramzit. inak je dobre semienko nechat rast aj v kokosovom substrate? a potom ked je uz vacsia dat ju do bubblera? za odpovede vrele diki.
yaRRo
bohoure dik to som ja ale nasiel.lenze moj problem je ten ze ja tam rockwool mat nechcem. ide mi o to aby tam bol len cisty keramzit.nemam totiz bubbler ale simple bowl.takze nechcem aby mi ta vata stale nasiakovala resp chcem to mat pustene non-stop bez prestavok. mozes mi teda please poradit ako ho tam dat bez toho rockwoolu?
Womitor
bohoure nie je to nahodou ta hmota o ktorej hovoris a nevies ako sa vola, to do coho sa davaju ikebany? ma to taku hnedo zelenu farbu.
to yaRRo
pokud tam kýt'u potřebuješ dát opravdu bez rockwoolu,zasad' pouze do substrátu na řízky,ale musíš počkat až opravdu" pořádně" zakoření,pak to celé /bez kelímku či květináče/ vlož alespoň na 10 min.do vody/vlažné ať' ji nešokuješ/ a potom opratrně,ale opravdu s max.opatrností odstraň hlínu a omyj kořeny od všech zbytků,klidně i pod tekoucí vodou,ale opět vlažnou,A je to.Pak už jen dát ji do keramzitu.Opet opatrně zasypávat.Je to ale mnohem zdlouhavější,než dát tam kýt'u v rockwoolu,protože musíš počkat,až si vytvoří dost silných kořenů,které pak při té následné manipulaci už tolik nepoškodíš.
maxwelt
to yaRRo
ten unregistred jse byl já,nějak mi dnes zlobí net.
Ale to co jsem popsal jsem dělal předevčírem,ale už s odrostlější kýt'ou a daří se jí dobře.
gunman
skúste sa pozrieť na fluorex
Blondacek
Nebo normalne to dej do hliny a az ta kytka trochu povyroste ale zase ne moc tak ji vyndej,ocisti ty koreny a hod ji do toho keramzitu. Ja to tak delal s jednou pokojovou kytkou a vpohode uplne.
pakor
Kamaratovi zakorenil odrezok aj v pohari s vodou. Cize riesenie: Matka - z nej odrezok - ten do pohara (pripadne trochu korenoveho stimulatora) a ked pusti korene sup do simple bowl.

Aj ked si nemyslim zeby tam nejaka kocka rockwoolu vadila.Ja teraz korenim v kockach 1x1cm co je skoro nic.
Semienka do hydra by som ani neskusal.Co ak tam budes mat samca?Ako ho vymenis?
yaRRo
bohoure, maxwelte, blondacku a pakore diki vam vsetkym strasne moc. ako mi teda radite tak ja to skusim s tym rockwoolom. ale este sa chcem opytat ze ked tam teda budem mat ten rockwool a v nom ten rizek tak mam to nechat pustene stale aby na to stale tiekol roztokm alebo to mam nastavit na intervalove spustanie?diki moc za rady.inak co takto to nechat zakorenit v kokosovom substrate?
maxwelt
Klidně je dej do rockwoolu a až prokořeněj,tak to pust' non-stop,pokud ti to nahoru žene vzduchovadlo,je roztok prokysličenej a mělo by to být Ok.S kokosem nemám zkušenosti,vím jenom,že hodně,ale hodně drží vhkost.
yaRRo
bohoure ta dryha odpoved je spravna.ze cerpadlo taha tekutinu hore a ta tecie spat dole na keramzit a korene. a dam tam aj to vzduchovadlo nech to ma kyslik. idem do toho.fotky budu.zatial cavte
yaRRo
myslis? no dobre tak teda nech je po tvojom.necham si poradit od skusenejsieho. no a bohoure este toto som chcel.akoze semienko vyklicene mam uz v rockwoole. no ale co teraz? mam to len cisto polievat vodou nech to je vlhke alebo mam k tomu primiesat j nejaky stimulator? dik za odpoved.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma