Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Buseni srdce - 180 bpm and over... - Klikni zde pro originální téma
maleeczek
Zdarec,

mam takovy zajimavy problemek. Pestim asi tretim rokem outdoorek - strasne me to bavi - uz z principu. Prvni rok jsem vsechno rozdal (fakt jsem ani nechtel zkusit jaky to je - zni to absurdne, co? ;)
Loni jsem zasadil znova a zhruba dnes a denne myslel na to, at uz je sklizen pac do toho chci jit (totalni prevrat). Zklidil jsem, dukladne ususil (zadna mikrovlnka) a... v tu chvili to nastalo - nejvetsi p*covina, co clovek muze udelat. V te dobe jsem moc lidi neznal, co by hulili (vetsinou to byli teoretikove-hulici) a tak jsem sel do sklepa a odstrelil mimoradne krasnyho jointa (na to, ze jsem balil poprve, tak se opravdu povedl).
Tak si tak pokuruju, nic... porad nic... a najednou asi ve 3/4 jsem citil jako kdybych mel v hube nejakou prepazku a presne jsem citil, jak do me ten kour zajizdi, jak kdyby se me zevnitr dotykal. Vylezu ze sklepa zpatky do bytu a najednou neskutecnej hukot. Vsechno jsem videl normalne, ale sluch - vse jsem slysel jako kdyz z neskutecny dalky a jeste s takovou podivnou ozvenou. Jenze kde byl problem - od zacatku neskutecnej tep - absolutne nemeritelny, jak kulomet. Po par minutach mi to zacalo neskutecne mlatit i v usich a na me padla neskutecna depka - umru? co bude? Vzpomnel jsem si na kdejaky clanky, kde se psalo, ze na travku jeste nikdo nezemrel. "JA BUDU PRVNI!" - to bylo prvni co me napadlo. Pak jsem si lehl do postele, sral na to a haluzoval - brutaaalne (porad ale s tim desnym pocitem). Poprve a naposled bylo to, co jsem si rekl, kdyz jsem se z toho dostal.
Uplynul rok, dalsi vytecna sklizen. To uz jsme zahulili i s klukama. Pred telakem. Jenze zase to samy kurva! Hercna jela jak o zavod - v samotnym telaku jsem ale nejakou vycerpanost nepozoroval, jen jsem mel pocit, ze mam "studenou hlavu" - tezko se to popisuje - bylo to zajimavy. V hlase jsem mel strasny vibrato, jak kdyz se chci k necemu strasnymu priznat, ale bojim se to ze sebe dostat.

A ted k dotazu: zdravi si docela vazim a zajimalo by me, jestli je mozna "alergie" na THC nebo neco jinyho v trafce nebo jestli jsem jen mel nahodou dva "heart-beat-on-max" modely nebo jen spatnej psychickej stav? Stava se vam to taky (180 bpm a vic)?
clothinguntero
hele tyuž to radši nehul nebo sebou někde sekneš a už se nezvedneš
Tajné
Zkus si ten tep změřit, třeba je to jen haluz.
maleeczek
Heh, to me nenapadlo ;) No prave ze prdel je v tom, ze to se merit nedalo, strasnej rachot.

(Stejne to bylo ale zajimavy poznat, jak je srdce schopny pracovat - jaky ma vlastne v "normalnim" rezimu obrovsky rezervy)

Dalsi napady?
No neboj se kámo, každej z tehle lidi to zazil, prvni nejlepsi stavy!!
Prakticky i teoreticky se vubec nemusis bat ze bys mel alergii a leknul, protoze to je tak jeden ze vsech (a ze by zrovna ty :o)
ne, ne. Urcite vklidku ale pokuruj si pekne v malejch davkach a nemusis hned hulit speky jak banány... zatim přeju fajn pokouřo
Jacker
obcas mivam podobny problemy..

teda, ze by mi srdce busilo mooc 180+, tak to jedine kdyz sem se kua moc prehulil.. a do toho se este zacal schyzovat (adrenalin + thc = srdce dela trrrrrrr)... ale obcas pocejtim, ze se srdce lehounce rozjede ale pak na to prestanu myslet, uklidnim se, napiju se, a vse je v cajku..

jak si popisoval tu prvni zkusenost, tak tak je to jasny, proste ses prepalil.. a ta druha? podle mne zas prehulen, sice si kouril tolik co kamosi, ale oni na to uz byli zvykli, ne? nekde sem cet, ze s postupem casu, se telo nauci vyrovnavat i s vyssi davkou thc.. uz z ni nemiva takovy soky..

hele, ale nechci te tady navadet k tomu, abys to s travou zkousel bez respektu.. muze to bejt taky projev naky srdecni slabosti.. takze pred dalsima pokusama, by stalo za to si popremejslet, jesi ses opravdu uplne zdravej.. ale zase nechci strasit..

takze az budes priste zkouset, tak pohul jenom trochu, muzes zkusit nejdriv tak 1/4 toho, co davaj prohulenejsi kamosi.. budes v takovym lehounkym stavu, je to takova jinaci zabava, ale telo si na ten stavik zacne zvykat.. kdyby ti bylo blbe, tak se poradne napij, neco malo zakousni, zase si vzpomen, ze paleni nezabiji a taky si muzes pustit nejaky to raggae... :smoker:

tak zkousej, bud opatrnej a uzivej si...
rejdn
jj, taky se mi to parkrat stalo, kdyby ten muj tep nekdo zaznamenal, tak by z toho bylo slusny systemovy techno :)

ale stalo se mi to vzdycky nekde v klubu nebo s kamosema, takze sem zacal delat neco, abych se na to nemusel soustredit a ono se to samo zklidni...

jinak uplne souhlasim s Jackerem, proste si dej min a postupne zvysuj davky, kdysi se mi tohle stavalo po par specich, a tedka uz palim mesic v kuse kolem deseti speku denne a je to uplne v cajku, jeste u toho stiham studovat :)
fak.gesho
heh, to je klasicka sugesce vubec nemas rychlej tep, vubec sama trava snizuje tlak a tep by se mel relativne taky castecne snizit. Cely to tvoje max beat tempo je cista sugesce, protoze trava jen umocnuje pocity, musis se se svym stavem naucit zachazet, ze zacatku je to tezky, musis bejt psychicky uplne v klidu a nejlepe obklopenej nejlepsima kamosema a kdyz prijdou podobny nesmyslny stavy tak je proste zapudit neni to nic slozityho hlavne u tehle fyzickejch schizek, pockej az prijdou psychicky :), takze se uvolnit, zahulit si (nekde v klidku a ne litat na telaku) a myslet na tu nejvetsi pohodu...
maleeczek
Co mi pripada docela absurdni je to, ze vlastne Grower sleduju nekdy od r.2001 (zaregistroval jsem se az ted - nemam rad registrace :D), tzn. vedel jsem o trave uz docela dost a pak udelam takovou blbost.

Jacker: Presne jak pises - poprve to bylo tezky prehuleni. Ono kdyz hulis poprve v zivote a sam na posezeni stahnes celyho jointa, tak to asi moc idealni neni, resp. vubec.
Taky pripoustim to, ze to mohlo byt tim, ze jsem nebyl psychicky v pohode. Hulil jsem podruhy v zivote, navic docela v casovym pressu.

rejdn: ok, zkusim trosku. Dobry pocasi, dobry lidi, dobrej cas, dobry misto a zkusim to nejak vychytat.

fak.gesho: to me taky uz napadlo... jinak viz vyse - ty dve situace byly fakt na ho*no, souhlasim a poucuju se.

Kdyby mel jeste nekdo nejake zajimave vysvetleni, urcite sem s nim ;-)
Jinak hosi diky moc za rady, K+
przemo
...to je hodne zajímavy - jednou jsme hulili z kámošem, jeho máti je doktorka a tak odnekud pritáhl takovou malou digitální srandu, co se dá na zápěstí a to vám změří tep, tlak atd. no a tak jsme hulili a měřili si tep, při tom kámošovi nabíhal tep přes 180 a tlak měl taky přes 180.
no a já jsem sedel úplně nasračky a tep 65 a tlak 96/39 - nemohl jsem se ani hýbat

ale můj bratranec(24) už dvakrát skončil v nemocnici - jednou když zhulený běhal v Londýně, podruhé když si dal mlíko - údajně měl brutálně rychlý tep a také zastavu srdce. a to jenom z ganji. neco na tom bude, tak si dejte bacha...
gunman
maleeczek, stiha má kladnú spätnú väzbu :-)))
to znamená, že čím viac sa pozoruješ, že si vystíhovaný, tým viac si vystíhovaný :-))) správne pohodové okolie robí zázraky...
Era
Podle mě je to čistě psychogenní.
Chce to změřit a pokud je skutečně tachykardie a palpitace s hypertenzí, tak užít nějaký betablokátor. EKG za střízliva taky neuškodí.
Invisible
2 Era: Co že to děláš za vejšku? Nějaká biologická fakulta, nebo se pletu?
Era
Jsem magistr molekulární biologie a genetiky a medik v 5. ročníku... Taky dělám PhD jako molekulární neurofysiolog.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma