kanjack |
Čistím, sklenka ktorú mám teraz mi drží už pol roka, musím ju čistiť tak 2x za mesiac, vždy keď sa cez ňu už ani nedá poriadne ťahať. |
|
|
shimano |
propalovat sklo je humus,nic proti ale fůůůůj!
když už ze skleněnky tak čisté,např vyvařit ve slané vodě aje jako nová,hulení pak chutná jak má a ne jako asfalt,
jinak papírky the best :smoker: |
|
|
*SMOKETHATSHIT* |
no jeste abych necistil :D beztak uz je tio z ni hnus a mam ji jako nouzovku kdyz nemam papirek ani bong... |
|
|
Dr.Grow |
Já čistím taky tou tyčinkou do uší a teplou vodou z vodovodu. Je to podle mě dobrej způsob a myslím že zdraví prospěšnější než to čistit odlakovacem na nechty protože v tom jsou nejaký chemikálie a to se mi hulit fakt nechce |
|
|
cypres |
necistim,hulim dokud to z ni jde, pak vyhodim nebo podaruju kamosum a co oni si s tim delaji dal je mi uz jedno :) navic mi sklo vydrzi max. mesic, minule vydrzelo ten mesic...a pak ... proste se "rozdrobilo" :D asi moc propalene :D |
|
|
|
Tuhle skleňku už mám minimálně přes 2 roky a stále je jako nová, po každém session ji protáhnu xylenem a po shitu ani památky, jinak šitování je humus.
Pro ty kdo si myslí že čistit chemkama je nezdravé, je to blbost, většinou se čistí těkavými látkami po kterých do 5 minut na povrchu není ani stopa. |
|
|
Mr.skunk |
Nejdřív pořádně prošituju,a pak hodim do teply vody s JAREM necham to tam pul hodiny a tou tyčinkou na uši to proškrábnu a je jak nová. |
|
|
lucasmizera |
stejne jako Mr.sskunk :D btw ted sem dositoval a stalo to za to ;) |
|
|
chuck53 |
Já většnou recykluju víc kousků po hromadě,tak je zaliju horkou vodou z trochou pracího prášku..Za pár hodin/dní je protáhnu špejlí a ten bordel vyplave jak nic.Luxus je to,že sem to zkoušel u skel asi 5let starých ,které byly nechutně vyšitovávané.Pak už jen pořádně propláchnout horkou vodou a je to.
Kvak! |
|
|
Mechac |
Vezmu rychlovarnou konvici, dam do ni 0,5-1l vody, necham uvarit, vezmu sklenenku do neceho abych se neoparil a pomale ji tou vrelou vodou proleju z obou stran. Pote ochladim studenou vodou z kohoutku a zbytek docistim pomoci hadriku a kousku dratu. Hotovo za 10 minut, cista jako nova.
Horsi je cistit moji keramickou vodarnu, tam to jde tezko. |
|
|
Laidback |
skleněnky nehulit. Je to hnus :-D Hulte jenom jointy :)) |
|
|
martyDJ |
můj návod čištění -
Skleněnku dám donějaké nádoby (kastrólek...) a vysypu tam trochu kypřícího prášku na pečení,pokud možno tak i dovnitř skleněnky (hlavně kotel) a zaleju to vařící vodou,zabublá to a jenom to vytřu špejlami do uší.
FOTO před -
|
|
|
martyDJ |
foto PO -
plus ještě jedna skleněnka,její foto před nemám,ale byla taky solidně zašitovaná |
|
|
Zlosin* |
taky sem od Olomóca, a zde skleněnky jen jedou :) ... stejně jako jejich šitování, což je pro mě a mnoho mých kámošů výraz celkem velké ubohosti nevydržet chvíli bez ganjy (neříkám že sem si jednou nešitnul)... ale prostě když není co hulit tak nehulím, a nešituju... co se týký čištění, tak já se taky radši přikláním k čistouškému sklu, ovšem ty řádně zaskunkovaný černý skla, co už maj svoji historii, taky maj svoje kouzlo ...:)
a jak teda čistím sklo já? normál asi jako hodně jiných lidí, už se to tu asi psalo,... normál nažhavit,spíš nechat rozpálit ten šit vevnitř, pak jen zastrčit tampon do uší, parkrát jim v tom skle protočit, vytáhnout .. a jde se na prda |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Zlosin*
taky sem od Olomóca, a zde skleněnky jen jedou :) ... |
Mnoo borce ja su tez od Holomoca a ze by mezi mojema uznamyma frcely sklenenky to kurva ani omylem... Čódy z travky si davame zasadne pres jointy... muehhehe |
|
|
Machoman |
Taky slyším poprvé že by v ol. frčelo sklo,nedej bože ješte nejaky šitování:D |
|
|
Zlosin* |
tak dobře trochu to upřesním.. spíš severní Morava, ale Olomouc je nejbližší větší město :D ... a tu fakt všichni valijou skleněnky... |
|
|
crackonos |
já teť nastupuju do Olmiku na VŠ, tak bychom mohli společně šitnout nějaký to sklo :-D |
|
|
Zlosin* |
jasný, ale jen nějakej kvalitní šit ... ne z žádný češtiny :D |
|
|
crackonos |
pro vás kluci to nejlepší :-) |
|
|
Igraczek |
čištění řeším následovně sleněnku dam do varné skleničky přisipu trochu soli přileji trochu citronu zaleju tak do půlky horkou vodou a dam do mikrovlnky tak na 2 min na plné točky brutálně to zasmrdí vyndám sleněnku a dočistím čistým lihem, vatičkou a je jako nová bohužel ale jen na jedno použití výckrát z ní hulit je humus ale pro vychutnání pravé chti je to myslím dobré no stejně raději BRKO! |
|
|
dokktor |
nejaké zaručené tipy jak nenamáhavě a nepracně čistit toto? jisté způsoby znám ale nerad trávím každý druhý den hodinu čištěním skla. |
|
|
Divoženka |
Původní příspěvek od dokktor
nejaké zaručené tipy jak nenamáhavě a nepracně čistit toto? jisté způsoby znám ale nerad trávím každý druhý den hodinu čištěním skla. |
jak máš na levé straně pod kotlem tu díru na přívod vzduchu, tak tu strč pod hodně horkej proud vody z kohoutku a nech ju tím valit, shit povolí a pak to jde samo :) |
|
|
RASTA-MAN |
Ja mam vic sklenenek,par jich mam na shita z nejakych luxusnich lamp ale par si potom cistim na nejake dobre venky,chutna to pak mnohem lip! |
|
|
Niari |
Původní příspěvek od RASTA-MAN
par jich mam na shita z nejakych luxusnich lamp |
Á, pán je gurmán...
Jj, to musíš mít odložené z nějakých luxusních lamp, jako tady pán. :-D |
|
|
Smah |
tak sem dřív nečistil ale ej to humus nevěčí aj co sa týče pak chuty a hulení s toho když je to uplně černý je fakt dost nahovno já čistí vším co de paličkama co dá příroda a někdy taky těma smotkama do uší a šita si dám taky někdy ale opravdu jen v nouzy ! |
|
|
dokktor |
Původní příspěvek od Divoženka
jak máš na levé straně pod kotlem tu díru na přívod vzduchu, tak tu strč pod hodně horkej proud vody z kohoutku a nech ju tím valit, shit povolí a pak to jde samo :) |
díky, to je samozřejmě způsob, kerý mě napadl mrzi prvníma. kapka jaru neuškodí ;) stejně tam ale zostane takový ten přípek, co vodou nelze, takže stejnak musím eště na chvilec do acetonu s tím ;) |
|
|
Pete |
Dle mě je nejlepší si zahulit z čistého skla. Cítíte jen tu chuť té ganji co máte uvnitř, nemísí se to s žádným "odpadem" z minula. Na druhou stranu záleží taky na tom, jaký odpad to byl :) |
|
|
'grass' |
Určitě je chutnější hulit z pěkně čisťoučkého skla, ale málokdy se mi do toho chce, to si raději v budce koupím nové za sedm kaček.. Ale když už se do toho pustím tak sklo nejdříve trochu povařím v osolené vodě pak proudem vody odstraním už uvolněný shit a zbytek, který nejde ven dobrovolně, vyšpárám šulkama do uší za pomoci tekutého písku. ;) |
|
|
|
kdyz zrovna nemam co na praci tak proc ne :D ..... jo ale cisty by melo bejt :) |
|
|
|
skewlers - si děláš prdel? neříkej že v holandsku neprodávaj takovýty skleněný trubičky hezký...jinak normální skromná skleněnka stojí 6,-kč :)viz foto here
http://upload.wikimedia.org/wikiped...7/Skleněnka.jpg
a musim dodat - ze skleněnky POKUD JE ČISTÁ tak má tráva výbornou chut (pokud je dobrá). ale zároven to může bejt pěknej hnus pokud si někdo skleněnky nečistí nebo nekupuje nový ... sem zastáncem skleněnek :punk: |
|
|
Mr.MEN |
Čistím co se dá:). Líh a sůl je prostě to nejlepší. |
|
|
šapša |
Čistím tak,že namočím do denaturáku bo lihu prstama ucpu obě dírky, ale aby ve skleněnce zůstala vzduchová bublina zaštěrchat prolejt proudem studený vody to celý zopakovat popř protánout kouskem smotlýho hadříku a je jak nová. |
|
|
cernobyl |
tady ctu ze pouzivate lih, sul ,tekuty pisek, chlapi co blaznite. stacijou dva uchošťoury a je to. pokud teda neshitujete sklo pak to nejde. |
|
|
sork |
Já to delam tak ze pěkne zašitovaný sklo vyšituju a potom ho teprve čistím dělám to tak že skleněnku hodím do konvice na vodu a dám to vařit potom už jenom projet stetičkou do uší a je to :-) |
|
|
inf3cti |
Původní příspěvek od sork
... skleněnku hodím do konvice na vodu a dám to vařit ... |
A nesmrdi pak od toho ta konvice? |
|
|
|
ctvrt ci pul dne potopene ve studene vode. pote projedu spejli a vypada jak nove |
|
|
Ymi |
Původní příspěvek od vondRASH
to jennet:
jejda ty hulis od dvanacti let??ty kravo tak to je narez!!
:flick:necistit sklo, to je peknej vagus, PRASATA:flick:
shit ze sklenek nebrat!!!!to je neco jaqo vyklepat popelnik do mixeru zalejt mlikem a udelat si koktejl! :flick:
jinak ja na sklenenky pouzivam "takovy to tamto cistitko usi" a odlakovac na nehty,bud ho beru matce, nebo pritelkyni :angel: |
Nevís o co prichazis kamo :) Kdyz je dobre brko šitešek je ještě lepší :-) |
|
|
Ymi |
Ja to čistím tak že tam narvu brko pekne to parkrat projedu a to sou pak čkoudy aj spatny venek děla divy :-) |
|
|
hellfire |
Původní příspěvek od Ymi
Ja to čistím tak že tam narvu brko pekne to parkrat projedu a to sou pak čkoudy aj spatny venek děla divy :-) |
No fuj to sou ty lidi co kouří špatný venky, kuř dobrý lampy a nebudeš to mít zapotřebí:D.
Jinak opravdu horká voda to rozpustí krásně(jak bylo 100x řečeno) pokud to není připečený, ale jak to z toho vyteče a zchladí se to, tak se to hned k něčemu přilepí a jde to pak blbě dolů.
Nejlíp sem to měl pořešený s kamarádem. Já mu dával špinavý a on mě za to čistý. A oba byli spokojeni. |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od Ymi
si děláš prdel ne?..by mě zajímalo,jak to brko chceš protáhnout tou skleněnkou? :rejp: abych nebyl out..tak já to čistím obyčejným ubrouskem,který protáhnu a nažhavím zapalovačem..nebo to vložím do vřelé vody..pak se to ztoho dobře odstranuje ten šit. |
|
|
Nicker |
Přes noc do Jelínkovic slivovice, ráno vypálit, odpoledne buřit a zapálit :) |
|
|
BloodyBeer |
ja pouzivam horke mliko - necham to odstat na hodinku a potom uz jenom vyplachnout cistou vodou ... a voila :D |
|
|
chuck53 |
Původní příspěvek od BloodyBeer
ja pouzivam horke mliko - necham to odstat na hodinku a potom uz jenom vyplachnout cistou vodou ... a voila :D |
Pozoruješ nějaký rozdíl mezi vodou a mlékem?
Ptám se proto, že to zaručeně zkoušet nebudu :D
Já archivní(černé) skla skladuju a když je pak najdu někdy na jaře,tak je to doslova "černé zlato" . No a po nechutné šitovanici to chce lázeň ve vodě s pracím práškem:) |
|
|
BloodyBeer |
lepe se rozpousteji usazeniny - hodne se toho navaze na to mleko. Me zkusenosti jenom s vodou jsou hodne spatne a chce to hodne usili aby byla sklenenka vice mene cista. Po lazni v mlece je to vzdycky ciste jako detska prdelka ... nehlede na to, ze pouzivam jedno sklo uz pomalu rok a nemam nejmensi problem :-) ... vzdycky jako nove |
|
|
ZelenyVrtak |
Já moji skleněnku čistim skoro po každym hulení, beru na to jar a potuněný čistítko na zkumavky. Jde to snadno a rychle :-) |
|
|
Fredy |
Lih sul a cistit, cistit a cistit....ja uz mam potrebu skleneku vycisti po kazdym nabiti nejenom ze to rapidne ovlivnuje chut navic kdyz se trocha dostane na rty no proste hnus.
a kdyz to pak nekdo protahne kouskem huleni a vychutna si ty "poradny bomby" :smash: hned se mi zacnou zbihat sliny |
|
|
|
na 10min do studene vody, klidne i 15. spejle, treba i kousek pap. kapesnika a stoucham. vody se pekne nacucne a jde to samo. za chvili je sklo jako nove. pro nejvetsi luxus namocit na den a jde to jeste rychleji |
|
|
Ymi |
Původní příspěvek od hellfire
No fuj to sou ty lidi co kouří špatný venky, kuř dobrý lampy a nebudeš to mít zapotřebí:D.
Jinak opravdu horká voda to rozpustí krásně(jak bylo 100x řečeno) pokud to není připečený, ale jak to z toho vyteče a zchladí se to, tak se to hned k něčemu přilepí a jde to pak blbě dolů.
Nejlíp sem to měl pořešený s kamarádem. Já mu dával špinavý a on mě za to čistý. A oba byli spokojeni. |
Napsal jsem i špatný venek ale z dobre lampy to je teprve paradička. Když je dobrá lampa i šítek ma dobrou chut. A hlavne to zhuluje tak jinak. |
|
|
|
Ymi: Sorry, ale z tohohle postoje se mi dělá blbě - jednou se to jmenuje shit a shit znamená co? V doslovném překladu hovno, volně přeloženo něco, co za to hovno stojí. Je důvod kouřit něco takovýho? |
|
|
Kasha |
Tak za prve Ymi kourit shit si myslim ze je v tomto svete(groweru) snad primo proti ustavni :D a pro me osobne je to povazovano za hrich .. samozrejmne nemuzu rict ze bych ho taky nikdy nehulil ale to mi bylo pomerne o dost let mene ....a rozhodne jsem si to nikdy nevychutnaval .. zkus si vypestit neco lepsiho nez je shit.. uz jenom ten nazev treba big bud zni urcite lepe jako SHIT ... a ucinky i chut budou podle me naprosto nekde jinde :) takze z chuti do toho a pulka growu hotovo .. jinak ja osobne teda sklenenku necistim protoze mi nikdy nevydrzi dele nez do bodu kdy by se mela vycistit... jinak sve oblibene faje samozrejmne cistim .. pestu zdar groweři |
|
|
Časlove |
Nečistim, sem prase!
Jednu už mám rok, je celá nechutná, ale jelikož brko je prostě brko tak mě zasraná skleněnka fakt srdce neutrhne!:D |
|
|
Janísek |
hoši, nečistím...stíhám to do tý doby rozbít....:D |
|
|
Sirka |
Sklo mi ve většině případů nevydrží déle jak měsíc :D, takže nečistím ničim. Ale mám jedno které mám už přez rok! Tak to sem tam propláchnu alpou nebo něčím podobným, jelikož není větší humus, když z něho začne téct dehet do držky :D |
|
|
|
Pokud inhalujete čutky z ulice, za sklo dáte 2,5%,-Kč toho co dáte za gram. takže nechápu podstatu tohoto threadu :D
edit : to bublání shitu při shitowání....hmmm deja vu...:) |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od white_apple
Když je po sklizni nebo hulim furt to samý tak sklo nečistim dokud není dost špinavý, po tom co dohulim narvu malou paličku a protáhnu z kotle skrz celý sklo (je třeba dělat po hulení kdy je vše teplé) nejlíp mi to šlo asi pletecí jehlicí, špejle se dost zasírá, jinak ten "odpad" když je hodně řídký zahustim troškou tabáku válim z toho kouli,, neberu to jako úsporu skel spíš jako zužitkování odpady protože když pak není co hulit, radši zhulim tohlo co má masakrální účinky a i tak chutná líp jak skérko od dýloše :)
jinak na košty vždycky nový sklo :) |
ty hulíš šit ze skleněnky zahuštěnej tabákem a říkáš, že je chuťově lepší než skéro.. no, kamaráde, ty si řádnej fajnšmekr :teef: |
|
|
šapša |
Tak tj jasný snad,ne? Proč baštit dobrej voňavej čerstvej rohlík zvlášť když ho umím upíct když můžu baštit starej plesnivej. Grower se stará grower má, když mi nestačej venky tak v bedně vyjde slunce třeba o půlnoci. Radši budu chodit na pivo a kecat s kamošem o fotbale než hulit shit! |
|
|
thuglife |
čistím až ked je sklenka čierna ako černoch :D |
|
|
Pflusik |
Neviděl jsem nikoho hulit ze skla alespoň půl roku takže nevim ... |
|
|
Pomlajda |
Já čistím kyselinou citronovou rozpustím jí v horký vodě a do ní ponořím sklo... ta to všechno krásně rozpustí a pak to stačí jen otřít hadrem
a je hotovo :) |
|
|
omnihash |
Původní příspěvek od Hy3nA
ty hulíš šit ze skleněnky zahuštěnej tabákem a říkáš, že je chuťově lepší než skéro.. no, kamaráde, ty si řádnej fajnšmekr :teef: |
tak pozor, skéro od dýloše... nedávno mi někdo doporučoval nějakej bar na Žižkově, že prej levný a supermodely...jeli sme to tam okouknout a takovouhle sračku už sem neměl dlouhý léta... ta nejlepší chuť z tý podivný plejády bylo nějaký hnojivo... i kámoš, co hulí maximálně jednou do roka to nějakým nedopatřením ochutnal a hned po prvním šluku se začal tvářit, jak kdyby byl právě análně znásilněn... takže shit lepší modelů od dýloše je uvěřitelnej scénář...ostatně, kdybych usušil svoje hovno a zkouřil ho, tak to bude chu'tově i účinkově srovnatelný... klidně poskytnu vzorky na analýzu, tohle leží v mý skříni ležáků hnedka vedle tabáčku paramount...a asi ještě hodně dlouho vydrží... |
|
|
Smoked |
Původní příspěvek od Pflusik
Neviděl jsem nikoho hulit ze skla alespoň půl roku takže nevim ... |
Já zase neviděl půl roku někoho hulit ze špeka hold na Moravě (vesnicích) se jedou bongy a skla. :-P a jak čistím? normálně ušátkem na čištění uší.. :-) |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od omnihash
tak pozor, skéro od dýloše... nedávno mi někdo doporučoval nějakej bar na Žižkově, že prej levný a supermodely...jeli sme to tam okouknout a takovouhle sračku už sem neměl dlouhý léta... ta nejlepší chuť z tý podivný plejády bylo nějaký hnojivo... i kámoš, co hulí maximálně jednou do roka to nějakým nedopatřením ochutnal a hned po prvním šluku se začal tvářit, jak kdyby byl právě análně znásilněn... takže shit lepší modelů od dýloše je uvěřitelnej scénář...ostatně, kdybych usušil svoje hovno a zkouřil ho, tak to bude chu'tově i účinkově srovnatelný... klidně poskytnu vzorky na analýzu, tohle leží v mý skříni ležáků hnedka vedle tabáčku paramount...a asi ještě hodně dlouho vydrží... |
já ti nevim, s tak hnusnou trávou, jako je shit sem se prostě nesetkal. Navíc ta shitová pachuť ti zustane v puse hrozně dlouho, nemluvě o tom, že je to prostě hnus a dehet..prostě instantní rakovina.
a někde jsem tu četl, že dealeři a následně i zákazníci na Slovensku se mužou po nepropláchnutný trávě,co je cejtit po hnojkách, utlouct..nojo, každýho chuť a názor, ale já radši nebudu hulit, než abych shitoval skleněnky.
krom toho, že když si chceš zahulit pořádně ze skla, tak musí bejt čistý, když už se tu řeší ta chuť.
ale samo sebou, taky znám extrémisty, co skupujou "zrzky" za 30-40 kč (podle "kvality" :teef: ) |
|
|
nawy |
shitovani instanti rakovina ? myslite ? citim to tak taky,ale nekdo to ma radsi nez travu, nechapu ty lidi ,ale moc bych chtel pochopit :D me se z toho obraci nehty naruby :D |
|
|
Guerrilla Grow |
No nejlíp po každým druhým kole vyčistit :D precejenom vynikne ta krasná chut ganjy hlavně nesnesu když je totálně zašitovaná ,smrdí to z kapsy a pak když člověk prez to hulí tak má v hubě jak v popelníku :D Ale každej to rád jinak .) mozna to taky bude tim ze za stak casto nehulim |
|
|
|
kdyžtak vyvařit ne čistit... |
|
|
|
Buďto čistím kombinací bambusové štěpiny a navlhčenýho papírovýho kapesníku
a nebo vezmu sklo do dřevěnýho kolíčku na prádlo a proleju ho vřelou vodou
Původní příspěvek od Guerrilla Grow
No nejlíp po každým druhým kole vyčistit :D |
Až na výjimky čistím po každým :D jednou za čas skalpelem vyškrabu i kotel :D :D :D |
|
|
|
Skleneka= sklo za 10kc? No cistim, tim, kdyz uz je spinavy,ze s nim prasknu o zem nebo vyhodim a koupim novy :D Kdyz nove sklo nemam,tak aspon kotel do cista papirem ojedu, vic dle meho nema smysl :D |
|
|
prashiwa |
jelikoy uz palim s respektem tak mam sklenenoy spiralovou fajvku asi za 300kc a tu proplachuju horkou vodou po kazdym zahuleni a se ta spirala nadobro nezaspini.jinak to povoli jen acetonem. a oplachnout ve vode .zadny zapach to nezanecha.. povoli i roky zatuhle skameneliny.ale pres neco takoveho bych nekoiril ani minutu..
vyrobil sem si vap bong se zarovkz a ten se tak nezajebava. pac zde uz nejde o zapalovani. |
|
|
bull |
Já jsem z prahe a ze skleněnky jsem hulil až přednedávnem, ale čistím si ji po každym použití parním čističem s nejužšim nástavcem a je jako nová. Akorát má čistič příkon 1,5kw, trvá tak 5 minut než je ready a pak tak 2 minuty než se zase odtlakuje a vyprázdní. Ale sklo je za 2 sekundy jak nový :)
Bez dokonalýho umytí bych už jí teda znovu nepoužíval... |
|
|
johnykaras |
Já mám s čištěním skla jenom nedobré zkušenosti. Nejlepší asi po nějakém čase vymněnit za novou. Ale není nad kámen. Ten se tolik nezasírá a dobře se čistí. Nejsou na něm žádné spirály :-) |
|
|
Fugazz |
Pokud si sklíčko chci vyčistit a dostanu se k tomu dřív než mi ho někdo podělá, rozbiju ho nebo ztratím (a věřte mi že se to stává co chvilku :D) tak používám tyčinky do uší, které namočím v lihu (úplně stačí nejlevnější technický) a krásně z nich tak dostanete všechen bordel, navíc tyčinka má ideální průměr na sklíčko... Tak čističům zdar :D |
|
|
kekel |
úplně stačí náš osvědčený zlínský způsob (nikde jsem ho tu nečet a ani nikde jinde než u nás neviděl:)). poskládaný kapesník roztrhneš ve správných místech na 2-3 malé :) každý je trochu jiný ale jde to se všema, a v jednom směru se vždy trhaj rovně. a když ty 2-3 kousky roztrhneš tak jak to myslím a pak rozložíš, máš z nich pak tři proužky které zamotáš od zacátku do konce do takového dlouhého šulku. tím pak krásně protáhneš, ale musíš z té strany, kde to dáváš do huby, jinak to 8 z 10 ucpeš. co nejde, nahřeješ zapikem, když máš pap.kap. vevnitř a ono se to na něj pak krásně přismahne. hlavně u sebe nemusí člověk mít čistítka a líh. a čistí se skoro po každém náhulu, když se to nepřežene :D
a mezi náma, občas do mě někdo valí jak je shit super a jak to nahuluje, že je to prostě placebo? ať si říká kdo chce co chce, dyt zapík je už tak moc teplota, na tož aby tam THC zustalo ještě na poněkolikáté... |
|
|
Nicker |
Původní příspěvek od kekel
a mezi náma, občas do mě někdo valí jak je shit super a jak to nahuluje, že je to prostě placebo? ať si říká kdo chce co chce, dyt zapík je už tak moc teplota, na tož aby tam THC zustalo ještě na poněkolikáté... [/B] |
Asi tam nějaký zbytkáč je, ale je to shit... Za kilo máš fajnový veneček, kort na Zlínsku, tak proč si srát zdraví šitem... ;) |
|
|
kekel |
v poho, já můžu svědomitě říct, že jsem to nikdy ani nezkusil :))) připomínalo mi to dycky hulení cracku z takových těch filmů z bronxu :D
a jak jsem si dycky liboval v koštování ze skla, je to jen o zvyku zjišťuju..co jsem si od nich odvykl a palim jen bongy a brka tak zjištuju, že daleko líp koštnu vzor z prvních pár čoudů z brka.. |
|
|
Nicker |
Joo, tak každý nástroj má něco do sebe a já jakožto gurmán je nosím vždycky vyleštěné a připravené na nový modýlek ;) |
|
|
Stanton |
Mam dva zpusoby jak cistit sklo,1/Proste to vyfouknu 2/Kdyz uz je to hodne zasrany tak cistim viz Obr. |
|
|
Seky |
Sklo staci proplachnout proudem horke vody, pridrzet pomoci malych klesti nebo pinzety a je to. |
|
|
anymoney |
Pro mě osobně čistit :-) mě stačí jen ten uchošťouch. strčím zatočím vytáhnu. takhle použiju dva a je sklo čisté do minuty. Propalování skla byla na střední klasika ale vždy jen když byla nouze a nebylo co nacpat. Jinak je to pěkný humus. Není nad to si potáhnout dobrý model z čisté skleněnky :-)
Jinak ten hnus zaručeně zhuluje, žádný placebo jak tu někdo pasal. Ale je to humus prostě, nebobré nevoňavé zkátka e e. |
|
|
|
Sem čet... :D sem se zasmál
Tak shit - nebo spíš dehet si tu někdo dává jako hash, a v zápětí napíše špeky nehulim :OOO :D to je asi jako s tim z Discovery (jak přežít..) když příde domů k plný ledničce ale radši si dá pavouka co najde v pavučině ...
Takže k tomu skleněnky si až tak nedávám ale když jo tak co nejvíc čistý, ale když se nestíhá tak prostě pálim(ale žádný kedra),špeky si dávám, bongy taky - tam jednou za x použití čistím kotel ačkoli někdy už ani netahá ... ale po vyčištění mmmm.
Takže čistěte :D |
|
|
|