Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Aeroponie a její vliv - Klikni zde pro originální téma
tigerhareram
Když pěstujete indoor v nějakém pěstitelském skleníku se svítidly, zavlažováním apod. zkuste hydroponický tank což je nádoba s živným roztokem kde má kytka kořeny.

Co ale Aeroponie ? to je že má kytka pytel kolem sebe a v něm se fouká oxid uhličitý aby díky své vlastnosti fotosyntéze brala hodně přes den oxid uhličitý a v noci po tmě dýchá kyslík. Blbé je že to vyžaduje zdroj oxidu uhličitého. Bomba s tímto plynem není nic levného. Vyrostlo by to ale dřív. Pokud hledáte na penězích nezáleží a chcete kytku co nejrychleji tak aero ponie na bázi plynného živení kytky je rychlejší než živení hydroponickým tankem.

A teď něco co vás možná překvapí. Vydechujete oxid uličitý plícemi a spotřebováváte při nádechu kyslík. Co z toho plyne. Že když budete u kytky a foukat výdech k ní tak má víc oxidu uhličitého pro fotosyntézu než když ji necháte samotnou.

Můžete zajít až do extrému když budete provádět nějaké buddhismy hinduismy islám a haré krišnu. Meditační cviky nezřídka obsahují práci s dechovými cvičeními. Můžete tak kytku uvést do aeroponie při cvičení jogy.

Mičurin v roce 1526 jménem Caytanya se modlil hare krišny pod stromem a díky bohu a jeho výdechu měl strom víc oxidu uhličitého na fotosyntézu a vykvetl a uplodil plod o měsíc dřív. To je přímo učivo hare krišny.

Je tu pořád problém , museli byste sedět u kytky a dívat se na ni a foukat na ni při modlení plno hodin denně. Možná to však někdo zkusí.

Nebo sežeňte bombu s kysličníkem a pěstujte ve speciálním pytli.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma