Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Konopí pořád nekvete - Klikni zde pro originální téma
AmnesiaCBD
Začínám být dost zoufalý, pěstuji Durban Poison od DP a kytky ne a ne se přepnout. Je tohle normální? Na groweru si tento strain všichni chválí
Kylbik123
Zdravím, mám stejný problém. Z deseti kytek mi kvete jedna ( právě zmíněný Durban poison). Ostatní jsou speciál queens a taky se jim nechce. Kdyby měl někdo radu jak jim "navodit" kvetení budu moc vděčný.
AmnesiaCBD
Jak dlouho máš Durbana v květu? Myslím, že můj se právě přepíná, ale je to fakt nahovno, bojím se, že to všechno zplesniví.
Kylbik123
Je to chvilička, možná týden nebo dva. Haleď taky mě to pěkně sere, že to asi nestihne dozrát, ale kdoví třeba v září bude fakt hezky a stihnou to.
kilopaprik
zdar v tuto dobu je svetlo jeste nejakych 14h, letos to bude vopozdeny, urychlit me napada dat tam mensi davku kvetovych hnojiv. durban je 100% sativa, myslim si ze budes mit problem to sklidit zraly bez plisne
AmnesiaCBD
a má už někdo něco vůbec v květu? nebo je to takhle normální? (fotoperiody pěstuji první rok, mám zkušenost jen s automaty)
zablutenohy
tez sa im nechce .babi leto to snad zachrani .....jedine co kvete najvic je master kush od hso ...a samozrejme mam dva fasty killer kushe od sweet ...jeden uz ma pekne paldy ....ale z normalnych jedine ten master kush...uvidime pri zitrejsi navsteve ..dam vedet ..
AmnesiaCBD
na Killer Kush od Sweet Seeds slyším jenom chválu, kdy cca to začalo kvést? Příští rok tomu dám try..

Durban Poison zklamal, nedoporučuji, celý Dutch Passion už je asi za zenitem
zablutenohy
asi necele dva tydne ? chodim tam raz za tyden tak presne nepovim ..minuly rok sem mnel greeen poison a tropicannu poison ...super az na plesen u gp a hodne moc fenotypu .tropicanna super ale maly vynos ale nebyla zastrihavana ani nijak tvarovana takze sa da vytriskat urco vic ..killer by tak plesnivet nemnel co sem cital .. zajtra dam fotky do fotogalerky pod sluncem ..out 21 mrkni na vecer.MIR


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma