Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
2den z cca20dnu než půjdou ven - Klikni zde pro originální téma
Blaze
Udělal jsem si jen malí provizorní boxik který má posloužit pouze jen na těch cca 20 dní.
Svítím 250w mh GIB, světlo od rostlinek pouhých 35 cm ale mám tam 2mm sklo jako štít proti tepelným vlnam a ještě pod sklem mám zvlhcovacku která míří tak ať jde ten vzduch po tom skle že spoda, a ne přímo na rostlinky, protože je ten vzduch docela dost chladný. Ale na to sklo namířeno to je OK! jediné co ještě musim dohledat je teplomer/vlhkoměr. Někde ho mám jen nevím kde přesně 😁 budu posílat fotky každý třetí den. Hlavně pro ty, co váhají jestli se vyplatí předpestovat nebo ne. Za mě určitě ano, aspon takoví studený rok jako je tento. A jak se lidově i říká. Musíš mít dobrý základ abys měl na čem stavět taki s toho důvodu🙂
2x AK420
2x O. G Candy dawg kush
2x Bublegum
1x Big Bud XXL
Blaze
Zadělané..
Blaze
Osazenstvo..
bindo419
Ahoj hoši čo hovorite na tuto CFL ??? Je vhodna na predpestovanie???
Je tam este jedna ktora ma viac kelvinov...ktoru mam zobrat?
6400K vs 14000K
Svietite 18/6?
Sadit bude dutch passion frisian dew

https://www.hexagarden.cz/EnviroGro...6400k-d2429.htm
Blaze
Hoj bindo419. Já měl na růst 5600k a přešel jsem na novější verzi která má 8000k a kytkám se to líbí ta 8000k.. Ale 14000k nemám vůbec zkušenost. Ale osobně si myslím že takové spektrum může být dobré tak na úplně malé rostlinky které mají maximálně dva týdny. Pak už by kytky možná mohli vyžadovat trošku více podilu červeného světla.
bindo419
Ahoj,6400 je vraj pohode pisal som si s majtitelom growshopu.Na mojich par rastliniek mi to stačí.Na to predpestovanie.Ma to okolo 9tisic lumenov.
Pekne spravim si maly growboxik doma ,jebnem tam vsetko a predpestujem a šup von.Ak by si chcel mohly by sme popisat mimo groweru😊😉nepoznam nikoho s kym by som si mohol popisat ☹
Blaze
Jo tou 6400k určitě nic nezkazíš. Ta je osvědčená hodně growery. Jen já sem stará škola, a mám raději výbojky, ale to neznamená že ta tvoje bude,, shit". Neváhej a rozjezd to s tou 6400k. Tak mi napiš na p3kblaze@gmail.com číslo a já tě zkontaktuju jestli máš whatsapp nebo Viber nebo signál..
bindo419
Poslal som ti mail
Blaze
Začíná 6 den co vykoukli všechny ven ze substrátu. Ph zálivky 6,5 a už sem přidal 0,8ml na 1,5 l vody fish mix. Je to zanedbatelné množství tak se spálení nebojím. Substrát sem použil 2/3 na kaktusy.mělo ph 6-7tak jsem raději změřil a mělo ph6,4 což je dobré a proto sem ho chtěl. A 1/3 na výsev sazenic. Proto si můžu dovolit trošku prihnojovat. Mám 2l květináče,, O"18cm průměr. Podle mě ideálni na to předpestovane ven. Ještě tak tři dny a kytky porostou znatelně rychleji.
Blaze
O něco blíž
Blaze
S měřítkem 😁 a je dobré když se snažíme docílit ať jsou kytky širší než delší, ať se zbytečně netahaji a mají pěkný základ už od prvních pár centimetrů
Blaze
V květináčích mám úmyslně ještě malou rezervu na doplnění substrátu ať můžu ještě zahrnout stonek po ty první lístky. To udělám tak zítra nebo pozítří.
Blaze
Trošku nestíhám tak proto to menší zdržení. Kytky dnes rovných 14 dní
Blaze
Zoom
Blaze
Tak jsme na konci 3 týdne a zítra půjdou 4ks na jedno místečko. Zbyle 3ks na druhé místo v úterý.
Blaze
Big bud & Blackberry gum
Blaze
Ak420 & O.G Candy dawg kush


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma