Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kolik? - Klikni zde pro originální téma
clothinguntero
Chtěl bych se zeptat jaký sou vaše rekordy v dávání špeků kolik ste jich daly nejvíc za den já sem na tom tak 15-20 a to už mám docela hotovo to už skoro spim.Tak jak jste na tom?:smoker:
koles
poslední dobou se moc nevyplácí dávat si víc než dva tři (-a to maximálně, sklizeň rulezzz)
clothinguntero
To jo ale tak třeba když někam du tak si dam s kámošema tak 2-3 pak příde zase někdo a furt to de dál a když to už hoří tak vynechávat by mě bylo asi líto.I když někdy je vynechat docela dobrý.
hYp3r
jo jo jo :c) to je ruzny, nekdy se sejde par lidi, kazdej svuj model a "neochutnat" by skoro urazilo :c) takze nekdy jeden, nekdy dva a nekdy treba osm (jako vcera), ale to uz jsem fakt na hadry a mlada za kazdou cenu drzi tempo a v pul desaty uz je v posteli.... :c)))
fak.gesho
No kdyz to je dobrej model, tak bohate vystacej 2 speqy na den...
Ale jednou sme s bratrankem a sestrenkou sli na koncert na vyravu, asi 10 kilaku a to sme za cestu vyhulili asi 55 speku (ale bylo to jen listi a stipecky), to bylo na jare ;), takhle zmastenej sem jeste nebyl, to listi hrozne roseka vic jak paldy, ale zase je to takovi monotonni, clovek neni vubec kreativni jen totalne nasrac...
SJ | Ivanhoe
... není to o tom, kolik jich dáš ("marihuanových cigaret :)"), ale kolik oni dají tobě...
ale nejvíc kolem 10...

2 fak.gesho:
ty ses z HK ???
fak.gesho
ja sem ze dvora kralove, spali sme u kamosu z holohlav (smiric)
Tak můj rekord je nepočítaně :D
Bylo jich fakt hodně, už si nějak nepamatuju, ale asi tak dvacet (to už jsem nevnímal)
deno
špeky taky nepočítám, ale pamatuju si na párty, kde proběhlo asi 10 sucháčů u stolu se 4ma lidma :D
hYp3r
Jeeeee na suchace rad vzpominam....pri rekonstrukci novyho bytu jich probehlo fuckt hafoooooo

Zhulili jsme takhle asi 20 gramu...to byl mazec :c))
Mephi
ja jich jednou dal asi 25 ale to byly shity
rekli sme si ze budem hulit dokud nebudem v prdeli tak sme davali jedho matros a kdyz sme dali asi tam 22jehop speku tak üz me to nabavilo a vyndal sem svuj model (shiva skunk) a potom sme meli 2x shivu
a sest na bylo na sracky
venkovky sou na hovno=o)
clothinguntero
a proč by měly bejt venkovky na hovno tak se podívej tady po galerce a mě se ty venkovky líbej ty si snad myslíš že sou(venkovky sou na hovno=o)
Soundsystem
Nevim, ale nejlepsi je proste to prvni brcko. Ten prechod z normalu do zhulenyho stavu. Dalsima jointama se akorat v tom stavu udrzujes a to uz neni ono. Resim to bud, ze si davam vic jointu, ale davam do neho min materialu, nebo dame velkyho a chvili pockame. Jak uz to rikal Bambulion, takovy lidi, ktery dohulej a uz se serou k nekomu jinymu na brcko, aby si jako dali vic. Pritom mi si davame dobry modely. Takovy lidi uz asi ani nevi o cem to koureni je
Wimpy[vp]
No,já bych nedel víc jak dva „joshe“ denně:satan:To si pak dám radši voďárka,protože když moc kouřím nebo hulím,mám pocit že můj krk se peče a že mám v krku upečeny maso.Ten voďár to hezky schladí a pak jsem mnohem víc zkouřenej než z toho špeka…Ale špek je pro mě kultovní-když ho kouřím,citím určitou „ganjovou kulturu“:pimp:
A venky jsou v klídku:)
Wimpy[vp]
32=třicet dva špeku je mooooc,asi bych umřel.Mám teď pro mě významny období,po hodně dlouhé době jsem si dal pauzu s hulením,dnes je to 3=třetí den co jsem nehulil a dokonce jsem si dal každej den jenom jedno cigárko,ještě dva dny to hodlám vydržet a pak si zase dám.:afro:
2Hroťas:Jakou posloucháš musicu?:pimp:
Jo a taky mě teď napadlo,že jak byl teď Invex tak jsem s kámošem zkouřili ve 2=dvou lidech dva špeky a asik 2 filmovky hodně kvalitní ganji!Ve vlaku jsem už komatili!:afro:
dj dury
to ja jsem dal o v patek pet speku, ale y tretiho jsem si dal jenom prda. Ale yato jsem hulil s rastamanem Johnem!!!
killlsmoker
tech 5 speku ve trech lidech si myslim ze nam to staci.... jeste jak jsou udelany s goot modelu to pak pomalu nevim ani kde se pohybuju :)
dj dury
jojo tak nejak to bylo...a pak jsem jeste sel domu 2 km hustym lesem..a byly asi 2 rano...tma jak v riti... Kdybych nebyl zkuřeny tak se asi poseru strachy... :)
yTUmama
ON MYSLEL ,ŽE PRO VENKY NEJSOU V REPUBLICE PODMÍNKY
JirikDC19
Tak jako tak jde o to co hulis. Kdyz opravdu chces da se jich vyhulit opravdu mnoho(zvlast pres vodnika). Ja jsem jich dal za den max. tak 15 a to uz jsem mel fak vypatlano :jumper: :crazy: .
(tak jako tak si davam nejradsi speka po hned po ranu, kdyz vstanu - takovy dobry start do noveho dne).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma