Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Sun pro - cmh, led vs ostatni - Klikni zde pro originální téma
Kirovecz
Vzhledem k tomu, že s cz fb skupiny o growingu jsou imho jen o propagaci sunpro a plagronu, chtěl jsem znalt váš názor na tyhle světla. Primárně jejich porovnání se zde ověřenými zdroji světel jako jsou qb bordy od samsung (např. Alucraft, ledideal) nebo cob led vero (alucraft, frynk, ledideal). Případně srovnání cmh vs hps.
Osobně preferuju cob led nebo hps, prijde mi ze sunpro je neco jako mars hydro, který se v pdobnejch fb skupinách taky propaguje dost často, ale tady na fóru je vidět, že objektivně ne ti shit...
Vaše názory?
Vana
Já jedu sunpra. Mám dvě s redcan výbojkou a jsou to (teda za mě) fakt super světla. Je fakt, že jejich propagace je až přehnaná jak si zmínil. Nicméně můžu říct po pěti kolech, že je to paráda a přikoupil jsem si druhý. Jedno mi zvládlo bez problému 120x120 ovšem se dvouma je to jiná písnička. Super je, že to od začátku "dimmuju" ze 180w až po 340. Ve finále je to 680watů a povedlo se mi 800g a zvládne to fakt velké věci. Bohužel nedokážu porovnat s led. Ale s hps ano. Mám ještě 600w HPS a můžu říct. Že hps vytahuju jen na zimu páč to jedno sunpro zvládlo stejnou parádu jako šestikilo. Abych jen nekecal připínám foto. Critical Orange Punche ze semínek od Dutch Passion.
Vana
+ o méně hřeje než hps.
Vana
Sorrko nejde mi to připojit k jednomu příspěvku.
Vana
A poslední :P

Propaguje se to takovým způsobem až to není hezký. Vím a chápu, že to většinu lidí musí "odrazovat" zvlášť když pod tim nejsou tady vidět pořádně odjetý kola. Já sám nejsem žádnej profesionál a označil bych se dá se řícr za amatéra ale to neznamená, že momentálně nevím o čem mluvím :) vždy i profesionál se stále učí. Každopádně můžu rozhodně s naprostou jistotou říct že toto není ten případ, že by se to dalo přirovnat mars hydro ( aspoň né nám dosti známé staré generaci mars hydro.)
Pro mě je to fakt super světlo. Docela sem to tu vychválil koukám :-D :-D .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma