Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nedostatečnost pachového filtru? - Klikni zde pro originální téma
novaczek
Zdarec,

už se vám někdy stalo, že jste cítili vaše kytky kolem bytu i když máte pacháč? Jak jste to nakonec vyřešili? Začíná to být cítit kolem 25. dne květnu. Dle čeho jste volili sílu ventilace a pacháč? Četl jsem, že když máte delší potrubí, tak musíte volit silnější větrák, že pacháč taky kus vezme a tlumič hluku také? Měl jsem za to, že mám slabý pacháč, tak jsem ho vyměnil za jiný a problém je stejný. Možná mám slabý přítah? Platí, že přítah se musí rovnat odtahu? Někde jsem tu četl, že třeba u 600W lampy by měl být pacháč 600m3/hod. a větrák s odtahem 500m3/hod. ? Někdo volí pacháč o 1/3 slabší, než odtah, protože ztráty, ale jiný mi říkal, že naopak musí mít pacháč o 1/3 vyšší objem, aby se neničil? :/

Když jsme u toho tlumiče hluku, tak kam ho dáváte? Viděl jsem schémata že přímo za za větrák, směr ven, ale i zapojení jako poslední článek v systému, podobně jako tlumič u pistole, který ústil ven, mimo budovu?
DrGrinspoon
Ahoj, pokial niečo cítiš treba väčší pacháč aj silnejší odťah. Na 600w a box 120x120 aspoň 900m3/hod. Čo sa týka zapojenia tlmiča záleží kde potrebuješ stlmiť hluk.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma