Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
outdoor 2021 - Klikni zde pro originální téma
radeson01
Čus groweři :D .Jsem tu novej ale grower sleduju už nějakej čas.Letos jsem se rozhodl udělat svůj první větší out.. takže.. mám zhruba 18 fem.semen a 16 automatů.O vše se chci postarat sám,baví mě to :Dpěstuju v přírodě a letos jsem si našel supr místa. Většinou okolo potoka v keřích a kopřivách.Tak a ted k modelům ..
mám :11-NEBULA FEM.(natural seeds)
10-QUICK ONE AUT.(royal seeds)
5-AURORA FEM .(nirvana)
1-MARMALATE FEM.(delicious seeds)
1-CRITICAL FEM.(sensi seeds)
3-ULTIMATE AUT.(dutch passion)
3-MAGIC RHINO AUT.(natural seeds)
Kupuju substrát od plagronu,6 kytek už mám venku na připravených místech a vypadají dobře..doma si předpěstuju a pak dám ven. Kdyby byl zájem tak pište taky svoje zkušenosti s letošním out.Zdarec
sakumprdum
Ahoj takle podobne guliera grow:)jsem jel taky nekolik let ,a jeto fuska jak hajzl nekdy uplne oničem ve finale ,kytek maš mraky a jestli si mysliš žebudeš sklizet nekolik kil travi tak leda prd samozřejme ti to přeji radči si najdi jedno pořadny misto protože nemaš šanci to v tech horkak uhlidat takova je realita ,pišu z vlastni zkušenosti sklizne nic moc na stejny styl jako ty podobně,jedno pořadny mistečko s kvalitny hlinou a venovat se jim na sto procent a muže to byt mnohem lepši než 30kytek ale tak tva vec at se daři čus
radeson01
jj tak nějak to ale mam.mám jedno místo v kopřivách tak 7 na 7 m.dneska jsem tam vysekal 11 děr(míst) a dám tam těch 11 nebul.už krásně rostou v malych 1l kvetinacich na balkone.no a to místo je super je u potoka krasne cista voda ,takze jsem to vychytal.mam i fota ale nevim jestli je to bezpecny sem pridavat :D zkratka je to dobre schovany.musim tam lést pres uplny hovna a hlavne trní.ze vsech stran jsou husty keře. no ale jak pises je to makacka,nemam auto ale stejne na to misto se musí jít alespon 1 km pěcha :(ale co snad to dopadne.akorad tam natahat tech 200l hliny bude makacka ale co.
radeson01
pak pojedu na balkoně jistotu 10 quick one :D mam to na jizni stranu sviti sem skoro cely den,dal jsem si na balkon polykarbonat aby nikdo nevidel co tam je ;)
radeson01
nepotrebuju problemy :D jeste ze ty quick one moc nesmrdi v kvetu.je to spis takova vune jako borovice :D uz jsem je jel a jsou super ;)
radeson01
přidávám foto aurory co už je venku
radeson01
č.2
radeson01
A nebulky už pěkně rostou :)
radeson01
tady aurory když byly ještě doma :D
radeson01
Čus,po delší době přidám nějaké foto .je to autoultimate,mám to na balkoně,sázel jsem v půlce dubna..kolik myslíte že bych mohl udělat na kytce?ted kvete 3 týden
radeson01
lp
sakumprdum
Ten autak je od dutch poison?no vypada hezky taky se ten vynos odviji od velikosti kvetinače čim vic hliny tim vetši vynos logicky přeba překvapi:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma