Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
16x Sweet Seeds F1 - Klikni zde pro originální téma
dekl
6x Killer Kush 6x Tropicanna Poison 4x Gorilla Girl
Všechno F1 od Sweet seeds
Box 1x1x2m DS
Růst 400w MH Květ 600W dual
Květináče 20l
Hlína Plagron light mix + extra perlit
Hnojky Plagron: Start up, pure zym, bloom, Green sensation, Sugar royal
PH 6.2-6.6
3x týdně zalívám z toho 1x hnojím.
dekl
3. Týden
dekl
4. týden
Darsilius
Tyhle geny znám, to mě zajímá ! :) hodne zdaru, vypadaj fresh..
dekl
4. Týden
teploty se držely na 22 den 19 noc 1 TP a 1 GG naznačily, že mají moc hnojiva (konečky několika vrchních listů se zabarvily, ale nehnojil sem tak moc, tak nevím, čím to může být, ještě jedna GG měla předposlední patro nažloutlý okraje listů, ale to už spíš vypadá na light stress, dával jsem níž spudnik, tak možná to bylo proto. Každopádně opomenu-li ty konečky listů na 3, a pár smutnic na žlutých páskách, tak všechno super. Ostatní kytky krásný a bez chyby.

V příštích dnech jsem byl nucen přepnout i přes svoje plány nechat je tam 6 týdnů, protože jednoduše rostly moc rychle. (40-50cm za 4 týdny od semene)

Edit: teď se tak dívám, že jsem popletl týdny, když jsem minule přispíval, první a druhý příspěvek jsou 2. a 3. týden. (myšleno konec toho týdne)
dekl
Up.
1. den 12/12
Teploty 27/22
Vlhkost 45-55
dekl
8. den 12/12
7. den květu dostaly první sugar royal a alga bloom jinak voda.

9. den 12/12
dekl
21. den
1. celek
2. Gorilla -2/4 goril nějak nedávají hnojení a ukazují žlutý konce listů, hádám že to je od hnojek, neřeším to,14 kytek je úplně v poho a možná by ještě snesly víc, tak ať se s tím herečky poperou.
3. Tropicanna
4. Tropicanna -nejde to úplně vidět na žlutých fotkách, ale zbarvuje se aspoň polovina šišek
5. Killer Kush - největší šiška v boxu

celkově krom 2 goril který nejsou úúplně spokojený je to krása, žádný deficity.
dekl
1.KK
2.TP
dekl
Dnes jsem bohužel nalezl na jedné gorille asi 20 koulí a na jednom TP asi 4 koule, dál jsem žádný neviděl tak doufám že už nic, asi 3 koule už na gorille praskly a udělaly pěknej bordel pod sebou, snad se nedostal ten pyl do proudu vzduchu, byl na dvou malinkých paličkách akorát, vzduch proudí nad vrchama, tak s trochou štěstí mi to nenaprcá celou sklizeň. Nestačí než doufat. Snad není vše ztraceno.

Zajímalo by mě čím to je, všechno bylo v normě po celou dobu až na jeden den kdy mi nezhaslo světlo,musel jsem ho zhasnout sám o hodinu později a vyměnit hodiny, nastavil jim 12h tmu a pokračovaly dále v cyklu jen o hodinu později, nemyslím si, že by to mohlo zapříčinit takovou zkázu, navíc jsem si nevšiml jediné koule na KK který jsem jel několikrát bez problému, tak možná to je genetikou? :confused:
Jekyll04
Čau. Četl jsem, že většinou toto dělají ve stresu. Vystavení nějakému stresu. Taky jsem měl venku kytku, ohnul jsem ji když už kvetla a ejhle hermouš. Vystavil jsem ji stresu a nazdar.
dekl
Já vím, jediný co mě napadlo jako možnost zapříčinění stresu je otevření v noci,asi na minutu,abych udělal foto, ve 3. týdnu. Tohle dělám normálně. Navíc nejvíc to dělala kytka naproti od přítahu a napravo od dvěří, já mám půlku boxu za skříní,takže otvírám jen kousek nalevo. Ani ta kytka co měla ty koule nebyla přehnojená tak jako sousední gorilla, nevím co měla za stres upřímně.
Jekyll04
Treba je v pruvanu. Drzim palce at se dari.
Darsilius
Osobně se mi to ješte u SS nestalo, ale četl jsem na zahraničních forech, že semtam se vyskytne hermouš, nemusí to být ani tak způsobeno tvoji chybou, ale geneticky.. Holky jinak vypadají spoko :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma