Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Plíseň - Klikni zde pro originální téma
Křovák
Mám jeden model z minulého roku a on chytil tak trochu plíseň. Jenže jeho vlastnosti se tim změnily a on začal strašlivě zmašťovat. Ale nevim jestli to třeba nějak víc neškodí třeba zdraví? Hulit nebo ne? Přece ho nevihodim, mam ho fakt hodně.
Křovák
Jo asi z toho něco uvařim, protože vyhazovat ganžu kterou jsem pracně vypěstoval a sklidil mi přijde škoda. Mam ale tu zkušenost, že i když ji uskladnim dobře proschlou do sklenic a necham v relativním chladu a temnu, stejně po čase (někdy půl roku, někdy rok) tu plíseň chytne. Takže před novou sklizní mam většinou tenhle problem. Možna bych v tomto období měl dát pauzu.
čeřen
to je divny. ja to mam ve sklenicich a ani po roce to plisen nechytne, spis to preschne. zkus to obcas otevrit na nechat chvilku vetrat cca 2h hlavne po ususeni, kdyz to jeste neni poradne proschly.
jestli mas k dispozici mrazak, tak to supni do nej.
plesnivy to fakt nehul voe, je to marast. cus
PiosOne
křovák: a kde ji skladuješ? já sklidil minulý rok trochu plesnivou kytí. plesnivé palice jsem vyhodil a zbytek jsem dal do mrazáku. teď mám už jenom pár gramů, ale nic z toho za celý rok nezplesnivělo.
Křovák
Bambulion, to jste na ten model model zapomeli nebo to nechavate zrat umyslne jak vino. Nebylo by spatny mit takovou malou Ganzotheku a pred kazdym hulenim se zamyslet-kterej ze rocnik si to dneska dam-a pri koureni si znovu vybavit momenty nekdejsich pesebnich postupu a uspechu. A co chut, jak to po takove dobe smakovalo?
Dr. Timothy
taku sem hulil plesniwku ..ale obawam se ze to je wo rakowinu takze nedoporucuju ..
kamil
zdravim
normálně pokuřuju modely, co jsou rok, dva, tři starý a žádnej problém s plísní jsem teda nazaregistroval. Když je to usušený kvalitně, tak plíseň ani hrozit nemůže. Nepoužívam mrazák, jenom různý krabice, plechový dózy atd. Je pravdou, že ty modely zrajou, jak víno. Třeba věci z dob, kdy jsem ještě pěstoval noname, tak u nich se chuť změní k nepoznání. Rok sklizně škrábe, humus - za dva roky úplná lahoda. U name to tak výrazný není, ale taky mi name tak dlouho nevydrží.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma