Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Použití mlhovače(myst maker) v aeoroponii/fogphonic system - Klikni zde pro originální téma
HydroBoy
Ahoj, nikde jsem toto téma nenašel. Tak zkusím založit. Setkal jsem se v internetu se systémy kde se v aeroponii používá namísto vysokotlakých trysek obyčejný mlhovač (chcete li zvlhčovačka vzduchu). Velice by mě zajímalo, než se pustím do prvního kola tohoto pokusu, zda-li to vůbec má smysl zkoušet. Zajímá mě jestli s tímto má někdo tady na fóru zkušenosti, nějaké poznatky, klady a zápory. Zajímá mě hlavně jestli to bude mít nějaký vliv na hnojiva které jsou obsaženy ve vodě která má být proměněna v mlhu. Dále mě zajímá stálost pH roztoku při kontaktu s kovovými materiály(což vlastně mlhovač určitě je) atd. Velicé rád bych o tomto způsobu zjistil co nejvíce. Budu rád za jakékoliv poznatky a doporučení a za Vaše fotky k tomuto tématu.
odkaz na věcičku kterou mám namysli i s výhledem do výstřihu
https://www.youtube.com/watch?v=bb7EeJytbPw
Balu77
Ahoj,
osobní zkušenosti nemám, William Texier píše, že ty kořeny v tom rostou tak dobře a tak moc, že pak kytka míň roste a plodí.
StanoZajeci
Nad tímto jsem už taky uvažoval, zkoušel jsem aero a byl s tím dost spokojen, takový dyi amazon, jestli se tomu dá tak říkat. A co jsem četl zde na diskuzích, tak s těmi vysokotlakými tryskami je to ještě o level lepší . Každopádně jsem nechtěl utrácet za čerpadla z karavanů a přemýšlel, jak to udělat co nejjednoduššeji, a když jsem tenkrát pořizoval zvlhčovačku, tak mě to ťuklo, když jsem viděl tu krásnou jemnou mlhu. Nevím ale, jestli ta mlha dokáže na sebe vázat i hnojky, a pokud ano, tak mám obavu, jelikož je to dost citlivý, jestli by se to nezasolilo a hned neodešlo. Přemýšlím , že by to stálo za pokus. Nezkoušel to tu už od té doby někdo ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma