Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Pochybná genetika,pochybné hnojivo i styl pěstování jen for fun - Klikni zde pro originální téma
Pepsin
Zdravím growery ! Mám tu jeden takový pokus s tím o čem se říká že je to špatné : Tím myslím genetiku, hnojivo, substrát a byl to spíše takový pokus.

Prvně jak jsem se k tomu dostal : Poznal jsem nového člověka (náplavu) co začal "pěstovat" pod čínskými ledkami a ač jsem mu říkal že to bude dojeb neposlouchal a hrdě odmítal můj názor. Dokonce začal matkařit na fem. semínkách co dostal zdarma k nějakému časopisu a vnutil mi jeden klon. Já trávu přestal pěstovat ,protže je to špatné a nelegální ale když už jsem měl ten polomrtvý klon tak jsem ho prostě nemohl nechat umřít.

Genetika : Klon z feminizované matky selekce 1 ze 2, odrůda White siberian od dinafemu. (matka =semínko zdarma k časopisu)

Substrát: kdysi kvalitní a dobrý worm humus,zničený sypáním kočkolitu do hnoje (jílovítý fujtajbl) říznul jsem jej kostkou kokosu pro lepší vzdušnost.

Pěstební nádoba : Homemade o obsahu asi 30 L

Hnojivo: Kristalon start..... později ve snaze něco zachránit atami b cuzz soil + pk

Měřidla : PH metr mi umřel, měřil jsem jen EC a v začátku květu kdy EC metr naměřil celkem vysokou dávku minerálů ve vodě tak kytka strádala a musel jsem tedy změnit hnojivo

Styl : jelikož jde na mou zahradu vidět z více míst (jediný flek kde svítí dlouho slunce),a soused pořádal grilovačky mi několik pokusů o grow ukradli nebo se o to pokusili a kytku jen poškodili (holt vyrvat 3 metrovou kytku ze země přes plot když má 10 cm stonek nejde) a tak jsem se rozhodl že zkusím kytku co nejvíce roztáhnout při možném nejmenším vzrůstu. Cíl byl mít kytku 120cmx120cm x minimum výšky a zároveň zjistit zda těch 120x120 udělá nějakou tu gramáž (plán byl se přiblížit 400g)

První foro je klon cca po 3 týdnech co jsem ho dostal, když jsem ho dostal měl červené řapíky,světlou barvu a nevypadl že to ustojí.
Pepsin
Dále pojedu jen foto jak jsem to ohýbal (zastříhávání mám odzkoušené i fim techniku a nebyl jsem nadšen)
Pepsin
Nezmínil jsem že moje kytka je "mobilní" :) to kvůli slunci a čórkám
Pepsin
Prvně jsem je ohýbal zmáčknutím větvičky a použití drátu.
Pepsin
Grilovaček přibývalo a mlsné huby mi koukaly přes plot a musel jsem s kytkou "zmizet" bohužel tím se dostala na špatně provzdušněné místo, skoro do stínu a do většího vlhka :(
Pepsin
No zkuste hádat co nastává při stínu a vysoké vlhkosti ? :(
Pepsin
Květy moc nebobtnaly z nedostatku světla a začal jsem se obávat plísně šedé, jelikož toto místo těžko vysychalo po vydatných deštích ... proto i ta malá stříška z igelitu
Pepsin
A došlo na to ,čeho jsem se obával :( plíseň, musel jsem kontrolovat každou palici protože měly ještě 3 týdny do konce. Pár dní se mi dařilo počátky plísně likvidovat ale přešla i na stonky a musel jsem jednat rychle abych zachránil alespoň část !

Šlo to rychle jeden den nic a druhý den napadeno několik palic :( byl čas to seknout. Ve Flushingu byla kytka jen pár dní a po přečtení názorů na Kristalon jsem ji chtěl vyčistit více.

K pokusu :
podařilo se mi ji roztáhnout na 130x120 cm s výškou vrcholu cca 65-70 cm. Kristalon celkem zklamal , díky světlým až žloutnoucím listům už na počátku květu při ec 1,8-2. Ohýbaní (můj druhý pokus) kytka se nezastavila jako při zastřihnutí a celkem dobře snášela rozmáčknutí stonku (utvořila na tom bodě tvrdá kolínka)

Snaha dosáhnout 400 G nevyšla bylo toho tak 250 ,ale dávám za vinu stínu a předčasné kose.

Celkem jsem očekával hnusnou chuť po přečtení příspěvků o Kristalonu start, i když jsem po pár dnech květu přešel na to Atami B cuzz. A sakra vím jak chutnají "češtiny" fuj hořké hnusné i v brku s tabákem se to nedá pálit a stav je low a na pár minut :(. A k tomu palice nebyly dostatečně vyvinuté a flushing moc nevyšel.

Zkusil jsem "curing" po pár dnech když to seschlo na takových 40% vlhkosti jsem to šoupl do sklenic (shodou náhod mám doma Zepter vascy) a tak jsem to zavakuoval a denně otváral a kontroloval asi tak 3 měsíce jsem si to nezapálil

Pak přišel na řadu test :) první čoud a nevěřil jsem, dostal jsem takový ten silný nával thc (jak vás to nepokope ale dá to šlupku do hlavy).. jako lampa. To jsem fakt nečekal od takové nedomrdlé rostlinky z pochybné seed banky. (chutnalo to lépe než ledky toho kámoše co mi dal klon) Samo sebou tomu komu jsem dal ochutnat si mysleli že to je lampa a chtěli koupit ale smůla bylo to pro vlastní potřebu a já to nikdy neměl na zisk ale pro sebe (berte prodat ve větším češtinu tak 80 /g "jako skero "a pak kupovat skero za 200/g jak to dojde to je blbost)

Souhrn : dal bych šanci neznámým (pro mne páč jsem už pár let nic nesadil) seedbankám co maj nízké ceny, jinak grow byl roku 2019 a bylo deštivé léto


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma