Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Komplikace kvůli neplánované návštěvy 😐 - Klikni zde pro originální téma
Blaze
Předem vás všechny zdravím a a chci vás předem upozornit , že jsem tady na GROWER úplný nováček, tak tu ještě nejsem úplně ,,jako ryba ve vodě'' a nedohledal sem žádnou debatu co by mi dala ty správné informace.

Info o mě: růst 18/6 (22dni)box 60x60 , předřadník Lumi Black 600w , lampa hps 600w ztlumena na 250W, přítah (trosku i ofuk) 180/1h , odtah 240/1h a 3v1(ofuk+zvlhčovačka+chlazení vzduchu) teplota 26-29C , RV 55-70 světlo..., 20-22C , RV 60-85 tma

Květ:12/12 zatím druhý den jede.teplota i RV stěna hák ba růstu.pritoze jedu furt v malém boxu. Jinak mám na květ 120x90 box a svítit tam nám v plánu 400 W.mozna poslední 3-4tydny 600W .

A teď můj problém. Za 5 dní očekávám v bytě odhadce na byt, což si vymyslela majitelka bytu ze dne na den. A mě to teď Máří plány.

Za prvé : kytky už mám v malém boxu tak ,,šul nul'' natěsnané.A postavit velky box zabere hodně času a raději bych ho poskládal až po té návštěvě odhadce ať to nemusím zase den před tím rozkládat.je to velký problém když se tam budou těsnit ještě 5dni .například jestli už si nějak nemůžou ,,zakodovat'' že už nemají moc místa tak že se budou chtít držet jaké nebo vytáhlé??

Druhý problém.chtdl sem i kytky přesadit.msm je v 2L květináčích a chci je dát do 9L ale to teď taky dělat nemůžu nebo by se mi nevešli do boxu 60x60. Taky mi to udělá nějaký problém když tam budou muset být ještě 5dni??

Budu rád za každý názor co by mi mohl dát nějakou radu .
Popřípadě pošlu foto.staci se zmínit a klidně dopisu další info ohledně v čem a jak pěstují jestli bude třeba.
Váchy 55
Ahoj. Bez problému je můžeš nechat se mačkat. Nejspíš se ti vytáhnou, ale to se da řešit zkracenim větví. Můžou začít jevit nejake nedostatky, ale jelikož je pak budes presazovat tak se toho neboj, oni se pak srovnaji. Až to bude možné, presaď je. Následně bych je naohybal do roviny a pokud bude potreba, tak zkratit nekterou větev, která ujela.

ať se daří.
pic

Edit: Teď čtu že to máš 2 dny na květu. Prepni to hned zpět na růst a dej to na 20/4.
Blaze
Čau a díky za odpověď , kvůli které sem hned klidnější. Jo přesadím určitě hned jak to bude možné akorát s tím přepínáním už fakt nevím nevím. Kytky jsou všechny štípnute v pátém patře ,ale první patro s (jedno lístkem) sem taky odštípnul. Takze kytky mají 8 větví každá. A mám jich 8x critical Orange punch.sazim 9 ale nejslabší kus dávám pryč a jedu 8kytek X 8vetvi. A kytky jsou širší než delší jak je ohýbám tak vypadají trosku jak salát . Je to 50/50 indyka/sativa tak jsem raději nechal tentokrát jen 22dni ba růst.jednou sem nechal 30dni a vršky už nešli uhlidat s spálil sem je.tak se tomu chci už vyvarovat.tak zkouším o týden růstu méně.vysku boxu na květ mám jen 180 cm a to má jen květináč 30 cm výšku. a to je ještě pachový filtr, lampa, od lampy +-40 cm a na kytky mi tam zbývá jen cca výška 60-70cm tak nemůžu s tím růstem moc divočit.
Váchy 55
To je na tobě, ale dokud jsou kytky na růstu. můžeš je střihat jak je libo, takže pokud by ti to prerostlo, zkratil bys to na pozadovanou výšku a hned jak by se znovu rozjely, tak bys přepl na květ. jinak to že je to 50/50 indica sativa ti moc neřekne jak to vyletí. To že jedou spíš do šířky napovida spíš ze to moc nevyleti ale realita může byt jiná
Blaze
Mám docela dobré zprávy. Nakonec už přijdou zítra s tím odhadem tak zítra po návštěvě už přesazuji a dávám do velkého boxu a zapínám 400W . Bude to mít nějaký efekt když to prepnu na 600W a popřípadě v kolikátém týdnů.ale snažím se jet trosku ekonomický tak nechtěl bych svítící celé dva měsíce květ 600Wjen jestli se to vyplatí i třeba až si toho 5-6tydne? Zítra budu muset dát květiny na cei den od vypnutí do auta a zakrýt je ať na ně nejde světlo.y teplota bude zitra cca 10-11stupnu tak snad to holky jeden den zvladnou a nebudou mít s toho trvale následky .
Váchy 55
To dej naopak když už.. 600w ted.. 400w pak.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma