Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
zvlhcovac a HPS - Klikni zde pro originální téma
asgaroth
Zdravim pani,
vzhladom k tomu ze sa trapim s nizkou vlhkostou 30% vo vegetacnej faze zakupil som obycajny ultrazvukovy zvlhcovac (studena hmla)...Bohuzial, pri sledovani cez pozorovacie okienko v stane som si vsimol ze hmla obcas “oblizne” HPS (250W)...Nemam sancu ho umiestnit nejak inac...Mam sa obavat ze mi HPSka moze explodovat? Dakujem...
asgaroth
tak nakoniec som zvlhcovacke zmenil uhol vyfuku prirobenim hadicky do vyfuku a maximalne sa hmla dostane 15 cm od vybojky...Ale aj tak by ma docela zaujimalo ci je zvlhcovacia hmla nebezpecna pre HPS alebo k poskodeniu by mohlo prist len vacsimi kvapkami vody...Ma niekto realne skusenosti s exploziou vybojky?
Mr.MEN
To asi nehrozí nevím tedy jak ti to tam vypadá. Ale kolem HPS je dosela solidní vedro. Tedy tato mlha se okamžitě vypaří. A HPS se to vlastně ani nedotkne.

Jinak bych spíš doporučil toto na obrázku. Většinou se prodávají i s plovákem a tedy můžeš to dát do jakékoliv nádoby. Je to více pohodlné než ta nádržka na vodu. A efekt to mám podle mého i větší.
Trisuli
Běžně sem měl zvlhčovačku puštěnou s HPS a nikdy se nic nestalo- mohu potvrdit, mlha se okamžitě vypaří, jak píše Mr. MEN.
ani neslyšíš nic zasyčet


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma