Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
sklenik polykarbonat - Klikni zde pro originální téma
kilopaprik
Zdravim, ma nekdo zkusenosti s pestenim v polykarbonatovym skleniku? Jde o to, ze pri tmě tam jde vlhkost ke 100%. Teploty jsou az 55 stupnu za dne, jde to vyresit ventilátorama? Jak se resi vlhkost, kdyz venkovni je v noci někdy 80% a vice ? Poradil by někdo jak idealne vyresit airflow ? Jde o sklenik 6x3m
kilopaprik
sklenik
Jálo
Ahoj, polykarbonát mít můžeš, ale tam, kde hodně fouká se ti to může i rozlámat (vlastní zkušenost). Jinak vlhkost a větrání je kapitola sama pro sebe. Nejlepší skleník je ten, co má dvoje dveře proti sobě, můžeš tím udělat dobrý průvan ( i když se obereš o kus pěstebního prostoru). Pokud budeš mít jen jeden vchod, což je dost pravděpodobný, tak se vlhkosti přes noc nevyhneš (ale i ve dne). Pak už jen nasadit ventilátory a trochu ten vzduch po skleníku honit. Vysoké teploty jsou ve skleníku běžný a větráním by si to měl o něco srazit. Těch 55C mě přijde až dost, já měřil tak max 45C. Mám ale 2 vrchní okna a přední čast je ze spodu taky otevřená (stavil to debil, já už to tak koupil :D), ale aspoň trochu větrám.
kilopaprik
Cus, sklenik je prikotvenej do zeme dost hluboko to je ok, a co nejaka stinici sit, ubira to svetlo a snizuje teploty jak pisou ??
Canaboy
Ahoj letos jsem přesně takový skleník stavěl (gutta classic 3x2) a hned do něj naházel pár automatů. Kupodivu ač tam bylo šílený horko kytkám to na pohled vůbec nevadilo. Rostly jako z vody. Problém je vlhkost během květu, Když například 2-3 dny prší a musíš mít skleník zavřený teče vysrážená voda prakticky po všech stěnách. Konkrétně tenhle skleník má veliký okna naproti sobě takže když neprší tak je větrání dle mě super.
Ale nakonec jsem musel sklidit cca o týden dřív jelikož už se začala dělat plíseň na jedný kytce.
Na příští roky bych chtěl také vymyslet větrák.
Zatím jsem našel něco takového

http://www.ventilatory-prodej.cz/pr...dospel-wb-s-160

Bohužel fouká opačným směrem než potřebuji, takže zatím jsem stále na začátku. Pokud někdo ví jak na to, také bych se rád něco dozvěděl.
Canaboy
Myslel jsem natvrdo vyřezat někde otvor a hnát vzduch ventilátorem ven
Jinak skleník přečkal dvě bouře i kroupy a ani se nehnul. Je jen zakopaný v zemi za železné kotvy
shivasambhu
Zdar. Kebyže ja mám niečo také, tak tam nainštalujem proste vzduchotechniku. Klasický odťah a zrejme aj aktívny príťah a nejaký či nejaké ofuky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma