Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Rosenie listov ? - Klikni zde pro originální téma
baklazan18
Zdravím, mám tu otázku na rosenie listov, tj. striekanie listov postrekovačom. Má to nejaký zmysel ak je to postrek iba čisto odstátou vodou ? Otázka je samozrejme na odrody Outdooru.
nikolajmorozov
cistou odstatou je to myslim zbytecny.. mozna tak v parniku na maly sazenice kvuli vlhkosti, ale i tam bych tu vodu dal v kombinaci s root juice od biobizz, napriklad..

jina by to byla napr tahle rosit cerstve zakoreneny klony, to sem praktikoval letos a zatim dobry. nejdriv rw kostky v odstaty vode s root juice(ph sem nemeril), behem dvou tydnu dvakrat pokropil rozprasovacem s vodou kde byl root juice v pomeru 1ml na L, po viditelnejch korenech sem sudndal vrsek parniku a kropim odstatou vodou aby byly ve vlhku(26°C a 65-75% vlhko bez vika, s vikem 85-90%)..

a hlavne na kytky(listy) nikdy nic nestrikej kdyz je primy slunko! kapka vody funguje vpodstate jako lupa a nasobi slunecni svit, takze ti to popali listy.. ideal vecer po zapadu slunce, v tuhle dobu treba v 21:30.. a kdyz kytka kvete tak bych na ni nic necakal, voda se dostane do palic a bude podporovat tvorbu plisne.. jediny co(nemam vyzkouseno ale v out galerii je zatmivacka 5x1m tak se podivej) tak kombinaci kyslicniku s vodou ale nevim presne jaky pomer.. melo by to byt proti prevenci plisne ale jak rikam, nemam vyzkouseno..
Jamés
Čau,já teda stříkám kytky hadicí s tvrdou vodou ze studny co by doplněk k hnojení skoro každý večer když jsou vedra.
Samozřejmě do doby než začnou kvést.
Jestli to má nějaký vliv to netuším, ale kytkám se daří.
M@gicWeeD
Roseni je celkem zbytecne a bezduvodne, prim hraje spis voda v pude. Jsme v zemepisnem pasmu, kde je relativni vlhkost celkem vysoka, proto i pri 28 stupnich je tady na zkapani, to zpusobuje vlhkost vzduchu, ze jsme jak v papinaku. Cista voda kytce neublizi ani za slunecneho dne, popaleni nehrozi, max nejaky teplotni sok, tim že ji pokropis vodou z radu co ma proste nizkou teplotu. Za prudkeho slunce nebo pod lampou se nedela postrik chemickyma latkama, ktere rychlym vyparenim muzou listy poškodit. Postrik na list bych osobne prováděl jen v pripade nejakych ochranných chemii, pripadne reseni nejakych deficitu. I u rezu, je lepsi nerosit a nejlepe co nejdrive podlozit viko parniku nebo ho odstranit uplne. Tyto vlhkomilny snicle bud uhnivaji a nebo maji zbytecnej sok po presazeni a bez zvlhcovacky spatne zvladaji presun do nizsi vlhkosti.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma