Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tráva+grower!!! - Klikni zde pro originální téma
Wimpy[vp]
Takže jsem si tady tak odpovídal ne jedno témátko a napadla mě taková věc.Jak často odpovídáte na fórech,když jste předtím požily marihuanu?:jumper:Protože mě se to stává často,že si večer vběhnu na "Grower" a bývám jemně skouřenej ...a jak se vám odpovídá ? Nestane se vám někdy že píšete a najednou jste zapomněly začátek vaší věty co jste chtěli napsat a musíte si to znovu přečíst aby jste věděli co jste psali?JAK JSTE NA TOM?:pimp:
koles
čehé! taky jsem chtěl založit podobnej thread (něco jako Chodíte zkouřený na Grower?), ale předběhl jsi mě... tak aspoň odpovim. ano chodím, ale na druhou stranu se dá říct, že procentuélně je to asi tak 30% (maximálně).
taky na sobě pozoruju, že když jsem high, změní se hned několik věcí:
1. víc si hraju se slohem mých příspěvků
2. prohlížim trošku jiný thready (hlavně growboxy, ty mě normálně moc nebaví)
3. větší tolerance a otevřenost (určitě by v některých fórech nebyly tak ostrý názorový výměny)

that's it!
deno
já sem tu pod vlivem často... -možná proto, že sem často pod vlivem :D
Jaban
Kdekoli kdykoly sem vlezu i nevlezu
PiosOne
wimpy: párkrát do měsíce se mi to taky stane, ale nic co by byl nějaký vážný problém.
robos
ked som sfajceny,tak beham nie to pisem
Wimpy[vp]
Ja když vlezu sem popohulenej,tak se vyžívám v galerii,studuju tam každej obrázek,naprosto dukladně.Ještě snad nikdy jsem ji neviděl celou :) vždycky někde zabloudím :pimp:.Vždycky když jsem tady,tak poslouchám nějakou hudbu,pěkně si tady odpočinu,když jsem popohulenej.Majte sa kamarádi!!!:afro:
čeřen
dostanu se sem jen v praci a v praci nekourim. tak aspon trochu posilnim tech 10%.
Kvetak
A teď něco extrémního na Groweru sem byl pod vlivem jenom párkrát takže o procentuálním vyjádření nemůže být řeč. Jednou, když sem přišel z Grower srazu.
Wimpy[vp]
Já mám takovej pocit že když sem příjdu,tak jsem zkouřenej uplně vždycky.:afro:a všímám si že je tady hodně growerů co už chodí do práce.UŽ JSTE NĚKDY HULILI V PRÁCI?JAK JSTE TO DALI-POKUĎ JSTE HULILI?:pimp
PiosOne
wimpy: o hulení v práci tady máme thread (viz můj podpis)
Tak třeba dneska, ale jenom trošičku, spíš takovej dojezd
iNVADER
JO...taky tady chodim povetsinou jemne skourenej...a vzhledem k tomu ze prispivam strasne malo, tak s tim zapominanim o cem pisu problem nemam. S kamosem, kterej bydli na druhym konci republiky ovsem praktikujeme nekdy o vikendech ONLINE pokecy po ICQ..a tam uz se k ranu opravdu musim v tom chatu vracet zpatky..abych si vubec vzpomel o cem to vlastne placame :-))
SJ | Ivanhoe
Tak z 80 % zbombenený až hanba, zbylých 20 za střízliva :o nebo unaven...

Většinou se mi stává, že začnu rozebírat a rozvádět myšlenku, která se mi v tu chvíli jeví jako geniální, revoluční atd, ovšem v jediném okamžiku přijde zlom -> rázem nevím co píšu, proč píšu a co jsem chtěl napsat :confused: :mutant: ... pak se ještě pravidelně zamotám do už tak zamotaných vět a myšlenek, což povětšinou končívá zastavením veškeré činnosti, odchod na verandu na cigo :smoker: a smazání všeho rozepsaného... :rocket:
johnykrnda
Jo docela často třeba teď, to pak odpovídám krátce nebo debilně, možný je i to že se rozjedu a pak už to nejde zastavit. Jako třeba te´d. Takže, ujasněme si to - umím psát tak pěti prstama , když se u toho vůbec nedívám do monitoeru, jako třeba teď. Takže vůbec nevim co píšu. Ou? Te´d sem se přistih že se dívám na monitor a opravuju po sobě chyby. Tak už se zas nedívám.... Nevim
Wimpy[vp]
Pro JohankuJ
Myslím že teď se ti stalo přesně to o čem tady psal SJ(jo a mimochodem,používám stejny papírky)začal si psat tak zběsile že si přestal uplně kontrolovat co píšeš..mě se to stává taky často,rozepíšu se tak že píšu a píšu!!! :pimp:
iNVADER
>>johnykrnda# :-))))))))))))))
Wimpy[vp]
No tak tohle jsem ale ani trochu nepochopil :pimp:
fasmos
já většinou vstupuju vypálenej je to pak větší požitek
Wimpy[vp]
FoR:HpZ
Clape,normálně ucpal se nám voďárek.Jsem si říkal že se pěkně zakouřím a udělám melancholickej večer a turbínky jsou zacpany.Musím to vyčistit,ale ta chuť na ten kouř byla tak nezvladatelná že jsme si to nabil do žárovky:pimp:.Teď se tady už dívam zhulenýma očima,a prosim tady tmu,ať z toho šílenýho snu procitnu:satan:!!!Moje score v posledních měsících 100% in the high na groweru:punk:
Wimpy[vp]
FoR:hpz
Hej,já jsem se teď najedl a nemužu ani chodit,na příští vex si beru nějákej vozík abych se mohl vozit a šetřoit si nožičky…ale byla to brutalitní akcička:)
James
To záleží na čase gdyž jsem na groweru večer jako třeba budu dneska asi dlouho poněvadž včera jsem byl nápomocen při jednom menším harvestu tak jsem popil litránek weena vykouřil zopár špeků a bděl docela dlouho tak se mě dneska nikam nechce a venku je hnusně budu trávit čas na groweru a tak různě.Můj problém tkví v tom,že gdyž jsem in high tak mám v hlavě najednou moc nápadů co najednou dělat a hrozně rychle uhýbám od jednotlivých témat dřív pustím photoshop 6,dreamweawra mx,corela10,front page,a spoustu programů pomocí nich upravuju,programuju,přestavuju,buduju pak to omrzí jde se na internet no a na grower pak už jenom zevl prohlížení stahování gdyž se nabažím growera jdu hrát hry po netu nebo jen tak surfuju kolikrát si ani nevšimnu kolik je hodin a jdu spát klidně ve 4ři ráno jo a taky jsem po hulení něgdy tak horlivej,že se mě toho v hlavě honí tolik a gdyž potom chci něco srozumitelného napsat tak tomu dám podtext namísto tázací věty větu oznamovací a vyzní to přesně tak jak jsem nechtěl a ještě ze sebe dělám dementa ani to není moc k tématu o kterém byla řeč gdyž to potom nezhulenej po sobě čtu říkám si to jsem,ale debil co jsem to zas napsal za blábol no jako ted ani se nedokážu kontrolovat a zasírám kecama místo abych taky stručně jako ostatní odpověděl na otázku:většinou tu pobývám ve stavu rozšířeného vědomí jo ta poslední věta by stačila,že jo?no to bych,ale nebyl já
Wimpy[vp]
For James:
Myslím si že si to napsal přesně dokonale…je to dlouhy ale aspoň sis dal na tom záležet zhe.Já se někdy dívám na to co jsem psal hodně dávno a zjišťuju,že si ale ni trochu nepamatuju že jsem na takovy fórum odpovídal.Pak si začnu matně vzpomínat a někdy se taky směju,co jsem to tam napsal za kec.:pimp:
g4nja4ev3r
Huahuahua!!! Sk0uřenej j4k t0 b0ží h0wáDk0 s! někdy s těmahle
věc{M}am4 p0hráváM....U mě j3 t0 7aK 50 na 50 .. Huahua...
Greetings to Wimpy & Hypiz


:)*:)*:)
Wimpy[vp]
Toganjaforever
Hej,kdo ty seš,já tě znám ale teď nevím vůůůůbec nic.Ale mám pocit že tě znám :) tak :afro:se mi nějak ozvy:pimp:Už vím kdo si
Kvetak
Jééé. Teď sem tady a sem lehce...:smoker:, pardón :D, ale Belladonna :) si :) nedala říct-prej, že jí v noci rozdrtím :D:D:D a pak jí (editet by Poli..e) :D, to je fajnová záležitost. To se bude dělat častěji... :bandit:
Wimpy[vp]
Tak,stal se ten zajímavej den.O víkendu jsem byl na houbíčkách,pojedl jsem tam kde co,byl o sqwělej den.Tak si dávám tak na týden pauzu s kouřením travičky ať si trochu odpočinu=>takže jsme tady POPRVÉ s čistou hlavou…i když mám někdy pocit že zkulená hlava je mnohem lepší než ta čistá.Aspoň přestávám vnímat ten NĚKDY hnusnej svět kolem mě.Ale teď jsem zašel zas někde kam jsem nechtěl:pimp:peace groweři::satan:
g4nja4ev3r
You have RECHT ;-)
Wimpy[vp]
:pimp:Letos jsem si opravdu napěstoval dobrotky.Jedno sklíčko deně a opravdu to stačí.:pimp:
Wimpy[vp]
chech,po těch 3 letech mi můj minulej příspěvek připadá jak z nějáké reklamy :D -"jen jedna tableta dene a opravdu zhubnete "-----neco v tomhle smyslu
ak2249
to : Omnihash jj to jsi vystihl dobře :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma