Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
zeus 600 pro prvni pest - Klikni zde pro originální téma
cmelakovec
12/12
21 den
Daemonhide
Ty si to nezastrihaval?
cmelakovec
jasne ze jo, ale jen jednou a pak trosku ohejbal jen vis
cmelakovec
teď sem si teprve přečetl ,
jak to má vypadat v tom faq...a tímto ,se omlouvám všem za ten hroznej
paskvil ,ale pokud to nebude vadit
už to nechám.....tak jak to je a příště to udělám líp
peace
cmelakovec
27/12
w_rhino
tie hnojiva si vydrb z tej skrine plesen bakterie smrad ....kable tiez nsch nejdu po zemi kade tade mas tam vlhko a vodu ku skratu moc nechyba
cmelakovec
uz sou pryč kámo ......uz asi tejden i kabely sou v pice uz ale diky
cmelakovec
12/12 29 .den po pruplachu ph zalivky 6.2 bez hnojiv tedks jeste.......
cmelakovec
vepredu dva automaty gorilla glue
w_rhino
este k tym fotkam vyber ich z boxu odfot po jednej napis co to je takto stoja tie fotky za hovno
cmelakovec
ok az budu doma
cmelakovec
zdravim borci hele ,nesepnul mi časovač a misto v osm se vypnul v deset ...myslite, ze to mam jebat,nebo mam o ty dve hodiny posunout ,aby byla noc těch 12/12
Rhino
Dvě hodiny jsou v pohodě. Nech si časovej rozvrh jako doposud a jeď dál..
cmelakovec
tak, to je fajn....... diky
cmelakovec
Zdravím borci Chci se zeptat Měl jsem problémy s jednou kytkou asi přehnojení tak jsem jí propláchnout vodou upraveným pH několikrát ale stejně když jsem potom měřil pH výtoku tak bylo nějakých devět Nakonec jsem jí teda vrátil zpátky a od té doby ne zaléval Je to nějakých pět dní Dneska jsem na ní kouknu a byla nějaká spadla tak jsem jí vytáhl z květináče a přesadil do provzdušnění hlíny protože se mi ta hlína který byla zdála nějaká slehla Asi díky tomu prolévání Takže si myslím že jí asi chyběl vzduch teď je asi dvě hodiny po přesazení myslíte že má cenu jí tam ještě nechávat nebo jí mám vytrhnout?
cmelakovec
foto
cmelakovec
fotoc2
cmelakovec
tak jedu dal ,nenecham se zastavit .....😀tenhe pest dojedu.,i kdyby to melo trvat jeste dva mesice...
w_rhino
ako mozes mat v hline vytok 9 mi povedz ked voda z kohutika ma max 7,5 to ako nechapem bud zle meras alebo neviem a myslim si ze to aj na prt hnojis a ked presadis kytku v kvete tak ju zaseknes v kvete sa nepresadza!!!
cmelakovec
njn tak aspon ze to vim na priste asi sem spatne meril no vsakja sem nepresesazoval tedka nic
cmelakovec
a na jak dlouho sezastavej ?rozjedou se vubec jeste ??
cmelakovec
jinak sem tech 9 nameril ze sem je mel ve sprse americ sem mel pod tim v kanalku vis tak se tam asi namerily naky jiny hodnoty sorry
w_rhino
no ked ich das do hliny ktora je nahnojena tak im uplne zmenis prostredie budu divne proste zaseknute a prestali mi kvitnut z vlastnej skusenosti
cmelakovec
nekecej jaj, to bych fakt nechtel, dopice diky za radu kamo mel sem je v tom kosi na pradlo.....tak hned jak prisly novy kvetinace dal sem je tam ....... myslis ze se rozjedou jeste nebo co mam tedka delat ???vytrhat a dat novy ?
cmelakovec
sere me to aspon ty automaty kdyby se povedly ale takx jim neco chibi ja nevim kdyby nekdo vedel tak budu rad svitim na ne 12 pod ledkou a jest 12 zase hps myslite ,ze jim to vadi??mam svitit min nebo to je napicu takle michat ty svetla ??nevim to ale zkousim to jak mi prijde ze je to v klidumaj takovy sveseny zkrouceny listy ale svetlem by to byt nemelo spaleny nebo jak to vidite vy ??budu rad za kazdou reakci borci diky
cmelakovec
jinak ctvrty tyden rustu gorila glue automat
cmelakovec
31den /12/12
cmelakovec
Takže zdravím borci...... asi to nikdo nesleduje ,ale stejně to dokončím nebo aspoň "Pokusím ;se to dokončit
takže.... Udělal jsem tam spoustu chyb fakt spoustu přesazování v květu, přehnojení, přelití a tak dále
takže jeden stres za druhým kytky by měli si myslím už být dávno sklizené i když nevím protože přesný den kdy jsem je sázel nebo kdy jsem je přepnul si nepamatuju ,další chyba každopádně se snažím nechávat si je růst a i když už to trvá fakt dlouho tak je zkusím dopěstovat nějaký vypadá už docela hezky takže snad z toho něco bude tohle už beru jen jako takový pokus , takže jsem sundal z z Zeuse dva panely a místo těch dvou panelů jsem dal 600 hps abych viděl kde to roste líp nebo ty rozdíly mezi tím tak uvidíme zatím mějte se ---vsecko to berte s rezervou jen me to zatim bavi zkouset co je fajn a co ne sice je to vsechno napsany ,ale vsecko taky neni vzdycku uplne stopro
cmelakovec
foto
cmelakovec
foto
cmelakovec
takze prisly novy hnojky a za cvilku prijde nova skrin ,odtah ,a filtr tak uvidime
cmelakovec
Takže pro ty co to ještě co tohle sledují Dneska jsme trošku změnili stan protože u tam toho starého se mi rozbil zip nebo rozbil Začíná se mi nějak nějak rozjíždět Byli tam moc velký teploty slabý odtah v tam byl tak jsme to trošku změnili v pondělí přijde ještě nový stínidlo a pak už by to mělo být cajku všechno změněné komponenty viz foto
cmelakovec
foto
cmelakovec
Asi všichni budete psát, že to je píčovina dávat ledku a vedle hnedka hps ,to z toho stejně nebude nic poznat ,ale já si to prostě musím vyzkoušet, třeba to takhle bude růst úplně krásně nikdo to ještě nezkoušel
Takže to nemůže nikdo vědět nemyslím Tak uvidíme jakýkoli každý dotaz nebo připomínku budu rád
cmelakovec
Už to ani nepocitam asi pátý týden 12/12
cmelakovec
Foto
cmelakovec
takže
Kirovecz
citace:
Původní příspěvek od cmelakovec
Asi všichni budete psát, že to je píčovina dávat ledku a vedle hnedka hps ,to z toho stejně nebude nic poznat ,ale já si to prostě musím vyzkoušet, třeba to takhle bude růst úplně krásně nikdo to ještě nezkoušel
Takže to nemůže nikdo vědět nemyslím Tak uvidíme jakýkoli každý dotaz nebo připomínku budu rád

Na dvě kola jsem zkoušel 2x100w cob spider vero + 600w hps do prostoru 125x125. Paradoxně nižší výnosy, než když jsem to jel zvlášť, ale mohlo tam hrát roli víc faktorů.
Rhino
Jak to vůbec dopadlo cmelak? Docela by mě to zajímalo.
El Dudelíno
Každé světlo navíc je plus. O efektivitě je jiná věc.
Proč řešit efektivitu když ji máš u prdele? 😂
Neřešit a užívat si 👍
petanv
tyhle hnojky jsou super drzim palce

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma