Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Cob Led 150w 2x Think Different Auto - Klikni zde pro originální téma
jaming
Zdravim panove. Po letech je cas si znova skusit jak to poroste.

Svitim 3x Cob Led
Odruda Think Different Automat
Hlina Light mix
Hnojivo Advanced Nutrients Grow a Bloom
Zasazeno v AirPods

Nepoustim se do niceho prevratneho, jedu to ve volne cimre bez extra vybaveni. Jedine co budu jeste dodelavat je Growbox kvuli odrazovim plocham. Beru to jako vyplneni volneho casu a zabavku na vyrobu masticek.

Rostliny uz rostou 21 dni. Poslednich 10 dni byly bez dozoru, tak jsem pred cestou udelal drip z kanistru. Ted jsou trochu prechlastany, ale to se vrati do normalu.
jaming
Think Different se prepnul docela brzo na kvet, ted je to 6 dni od prvnich znamek kvetu. Svitim porad 20/4, v rustu na 60% vykonu, ted uz sviti na 90%. V rustu byli kytky velice nizke a kompaktni, po prepnuti vyrazili nahoru, a do vsech stran.

Jedna z dvou hlavnich byla pomalejsi, ale ted uz zacina dominovat. Tu treti mi hned jak vyrazili prvni listy neco sezralo, zustala jen pulka jednoho listu, proto je o hodne pozadu. Od dni nic neocekavam.

Do dneska jsem skoro vubec nehnojil. Jenom 2x po 1 ml/1. Na jedne kytce rostli zlute konce listu. Dnes jsem prihnojil vic a uz to vypada, ze nove vyhony jsou v poradku.

Skoda nizsi vlhkosti pri rustu, mohli byt o neco silnejsi, ale uz se radne rozvetvuji.

Chipy Cree 3590 3500K
V zaloze mam jeste LED desku s
110x LED Samsung LM301B 4000K
4x LED Osram Square GH CSSRM2.24 - 660nm
2x LED Osram SSL GF CSSPM1.24 - 730nm
Uvidime jestli bude nasazena do sluzby
jaming
Foto
jaming
Dnes jiz zahnojeno s AN Bloom a jeste zvysuju davku Grow. Za 3 dny dali holky 12 centaku do vysky plus dalsi objem. Sativa sa projevuje. Doted jsem hnojil jen minimalne, ted je ale cas dat jim nazrat 1-2x za tyden vyssi davku. Ale porad jsem pod tabulkovym doporucenim. Dnes je to 32. den od zaseti do hliny. Nastupuje vlna veder, pestuju v podkrovi, chtelo by to klimatizaci🧐😁
jaming
39 dni od zaseti a 50+ cm vyska

Leti jak cas, tak i objem
jaming
47 den, 19 dni od zacatku kvetu. Vyska se zastavila na 54 cm.

Jedou jenom AN Bloom, Ph zalivky 6-6,2. Teploty kolisou (25-31) dle extremniho pocasi a nemam moznost s tim cokoli udelat.

Pekne to roste pred ocima. Zacinam nabyvat podozreni, ze by tenhle pokusni grow mohl dopadnout uspesne. Jeste 30-40 dni do konce.

Foto c.3 je rostlina, s kterou jsem vubec nepocital, po ozrani hmyzem ji zustal jeden pul-list ale vysvihla se, nema sice tolik vyhonu ale centralni palice uz ma pres 20 cm
sakumprdum
Vypadaj dobře kolik uvadi banka celkem dni u teho differentu ?
jaming
Dik. Banka uvadi 10-11 tydnu, 70-80 dni. Ale pod moji watazi to bude asi dyl. Zatim rostou pod 150w a premyslim, jestli na finale dokoupit 2 dalsi COBky, kazda po 50w, nebo to dojedu pod 150w.
sakumprdum
Tet už nema cenu u konce přidavat wataž to už kytky nato nejak nereaguji to hned jak přepneš mam to taky ozkoušeny ,jinač pravě pod ledkama kytky dozravaji dřiv o nejaky tyden cca:)
jaming
Asi mas pravdu. Jednou jsem to udelal, a nic moc to nebylo. To jsem nevedel, ze pod ledkama dozravaji rychleji, to by bylo jenom dobre👍
savy
Přidávat wataž ke konci nemá smysl , tak jak kolega rádi .

Ale co se týká toho , že pod ledkama dozrávají dříve , tak stim nesouhlasím . Mám led i hps a dozrávají stejně 🙂
Krouhis
Ahoj podle mě si tam na růst měl dat ty 4K a 3,5k na květ pokud jsem zo dobre pochopil tak víc K je víc modrý lepší na růst ...:) ale jako jen takový detail nemyslim si ze by to mělo takový vliv na výsledek jen technická ...třeba mě někdo vyvede z omylu
jaming
citace:
Původní příspěvek od Krouhis
Ahoj podle mě si tam na růst měl dat ty 4K a 3,5k na květ pokud jsem zo dobre pochopil tak víc K je víc modrý lepší na růst ...:) ale jako jen takový detail nemyslim si ze by to mělo takový vliv na výsledek jen technická ...třeba mě někdo vyvede z omylu


Jasne, urcite by jim na rust sluseli vic 6500K, ale ted je to jenom pokusnej grow, tak jsem volil univerzalni svetlo. V pristim kole si svetlo vytunim vic😎
jaming
Par nocnich fotek
jaming
55 den od zasazeni

Jedna holka lehce prehnojena, zkousel jsem kam az muzu zajit s hnojenim, at vim pro pristi kola.

Svetlo porad 20/4
Čiperka
Ahoj.
Muzu se zeptat, kolik davas maximalne ml AN bloomu na litr, aby jsi nemel prehnojeno?
Dik
jaming
65 den od zasazeni

Na dvou mi zezloutli listy- malo dusiku nebo neco jineho? Mate nejakou radu, at se toho priste vyvaruju?

Dnes jsem jeste pohnojil. Asi uz naposled.

Na 150w jsou palice fakt pekny a velky.

Krystalky byly pod mikroskopem a porad pruzracne, i kdyz na jedny jsou uz blizny tmave z 80%.

Uvitam dobrou radu co zlepsit.
jaming
..
Jálo
Jo, máš to pěkný a víš co děláš, akorát pořád nějak nechápu ty automaty do stanu. Já v tom nevidím vůbec žádnou výhodu. Pálky velký, ale to je hlavně tím, že se to dobře prosvítí. Kdyby si jel 4 periody kytky na 1-4 vrcholy, tak to bude dle mě podobný. Vypadají ale fakt hezky, tak to neber ve zlém.
sakumprdum
Na 65 den pekny palky kolik jim davaš do konce :)tento model mam v planu jet přišti rok venku mam nachystanych 42semen vidim že maji velky potencial nech se daři
jaming
Krystalky jsou uplne pruhledny. Popravde nevim, kolik jeste zbyva do konce. Ale myslim, ze jim dam jeste tak 5 az 7 dni a pujdou dolu. Po chybach, ktere byly, by uz asi nemelo velky smysl nechavat dyl. Ale to se uvidi, jak budou na tom za tyden. Videl jsem prispevky, kde dozrali az okolo 100 dne a kvety dvojnasobny. 42 semen, to uz je poradna zahradka👍

To Jálo: mne zase davaj smysl automaty. Pristup ke klonum nemam, tak je to pro mne nejjednoduchsi reseni, spotrebu neresim. Kazdy at si vybere, co mu vyhovuje.
jaming
Pred 14 dny seknuta prvni rostlina, ktera je z tech trech stredni velikosti. Dnes ocisteno. Hezkych-ale bohuzel trochu ridsich- vrcholku je 30g plus 28g spodku a ridkych palic. Na foto je vrcholovka 8g.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma